עצרו את אגוז צרפתי

לולה את יודעת מה מפחיד?

אני לא יודעת אם הוא עשה משהו או לא אבל אני כבר לא מאמינה לתחנות הצדק.. אם צריך לדאוג זה שהוא לא יהיה קורבן רק לשם סגירת התיק.

זהר77

New member
איזה באסה... עכשיו לא נדע על האח הגדול 3 ../images/Emo123.gif

מעניין שבנוגע להעלמותה של ענבל עמרם ז"ל המשטרה לא פעלה בכזו נחישות... ובית המשפט פסק שהיא מתה בגלל (בגלל!) חוסר המעש והיחס של המשטרה. אזרחית גוססת, והמשטרה עסוקה בלרצות את ראשי התקשורת.

lola c

New member
היחידים שהרסו את השרדות הם אבוט-רייף המאירי

שרצחו את הפורמט ולא למדו לקח מעונות קודמות. הם האשמים בירידת הרייטינג ולא מפרסמי הספוילרים, שלדעתי פשוט מביעים את מחאתם נגד הריסת הפורמט המקורי והמוצלח. לא שאני חושבת שזה בסדר לפרוץ למחשבים, ממש לא, ובטח אם הם חדרו למחשבים פרטיים של סלבס, זה מעשה נבזי. אבל לא אכחיש שנהניתי מהספוילרים האלה כך שיש לי סימפטיה כלפיו. לפי השמועות מדובר בבחור בן 18.

התמכרות

New member
טוב זה היה ברור שזה יקרה.

לא הבנתי איך זה לא קרה הרבה לפני. אומנם זה היה אחלה בשביל הסקרנים, אך דובר כאן על פגיעה בהפקה פרופר. זה לא זכויות יוצרים או "שטויות" בסיגנון, זו גניבת סודות הפקה שאף אחד לא אמור לדעת ובעזרתם מושכים יותר רייטינג. באמת שלא מבין איך ערוץ 10 נתן לו להמשיך כל העונה.... רק חבל בשבילנו

התמכרות אגוז צרפתי פירסם מסמך מפורט

כל תוצאות הפרקים ומי יגיעו לגמר ומי יזכה. לדעתי הוא עצור הרבה זמן הבלוג שלו הרבה זמן לא היה פעיל. מקווה ש 2 האחרים לא ....חחחח

התמכרות

New member
כן ראיתי את פועלו.

חשבתי שהוא מקושר להפקה/מישהו מההפקה, לא האמנתי שהוא השיג את זה באופן פלילי. הוא בטח ילד, אחרת הוא היה מבין את גודל הנזק והסיכון שהוא לוקח ואם כבר, לא עושים דבר כזה מהארץ. אנחנו מדינה קטנה-"שכונה", תופסים כאן בסוף את כולם. גם באינטרנט-ששם הכי קל לפשוע למי שקצת מבין במחשבים(וכמעט כל ילד היום מבין). אין מה לעשות, יש דברים שבאמת לא ניתן להבליג עליהם. לפי הכתבה הם נעצרו בימים האחרונים.

למעלה