עצירות

michal1010

New member
עצירות

היי בנות אני בשבוע 10/11 (לא סגורה על זה) וסובלת מעצירויות מדי פעם,כנראה בגלל ההקאות וחוסר התאבון האם למישהי יש המלצה פרט לשזיפים והאם מישהי יודעת על כדורים טבעיים בשם אורטילס ואם אפשר להשתשמש בהם בהריון תודה

yberry

New member
סירופ של אל-צירות

לא מזיק בזמן הריון - צריך נורא להזהר עם כל דבר שעשוי להכיל משלשלים... עוד דבר שאפשר לעשות - אוטוטו יהיו פירות קיץ בשפע, אפשר לאכול מהם בחדווה, והם גם טעימים וגם עוזרים להזיז עניינים...

א R נ ב ת

New member
ואם לא יועיל לא יזיק

קצת עגבניה מרוסקת עם שמן זית... אם לא יעזור לפחות יהיה טעים.

y a y a y

New member
אולי תאנים יבשים, אכילת ירקות ופיר

פירות וכמובן שתית מים מרובה.

keri77

New member
לי כדורי מטרנה עושים מאוד טוב!

אני משתדלת לקחת אותם בסוף ארוחה גדולה. תתיעצי עם רופא!

מ ל י 2 2 0

New member
../images/Emo41.gifמנצל"ש - כדורי מטרנה.../images/Emo41.gif

שואלת בשביל חברה: היא הולכת לרופאה שקיבלה עליה המלצה, היא בחודש חמישי, והיא לוקחת רק כדורי מטרנה, כדור ליום. השאלה היא: האם יש בזה את כל מה שהיא צריכה להריון? אני לוקחת פרנטאל, וכל מי ששאלה שעברו הריונות לא שמעו על הכדור מטרנה בכלל. היא לא רוצה לשאול את הרופאה בשביל לא לעצבן אותה יותר מדי, היא רוצה להראות כאילו היא בוטחת בה. אבל אם צריך תוספת (בשביל ברזל, למשל.) אז היא תשאל אותה שאלה ספציפית. אנא, כל מי ששמעה על הכדור מטרנה הן לטוב והן לרע, תשלחי כאן תגובה כלשהי! פליז!

תּמר

New member
מטרנה ופרנטאל זה אותו דבר

מכיל אותם ויטמינים ומנרלים (בדקתי והשוותי - יש הבדלים זערוריים). אז אם לא בא לה מטרנה, או שזה יקר לה מידי - שתקנה פרנטאל.

keri77

New member
אני לוקחת כדור מטרנה אחד ביום עם

כדור ברזל פוריק!

אמיקה

New member
חבל להשתמש בתרופות בשביל זה...

יש בלי סוף "תרופות סבתא" שיכולות לעזור - לדעתי, תשמרי את אופציית הכימיקלים כאפשרות אחרונה בהחלט. אז ככה :
(הכי ידוע) להשרות שזיפים יבשים במים רותחים ל-24 שעות. לשתות ולאכול את השזיפים עצמם.
לשתות הרבה מים, אפשר מים חמימים - אומרים שמים חמים עוזרים.
לבשל סלק, לאכול את הסלק ולשתות את המים האדומים שנשארים לאחר הבישול (לפחות כוס)
להימנע מצריכת דגנים "לבנים" (לא לחם לבן, לא אורז לבן, לא פסטות, לא בורקסים וכו' - כולם "סותמים"). לעבור לצריכת דגנים "מלאים" שמעודדים את העיכול ומסדרים אותו (אורז מלא, בראן-פלקס, לחם מלא וכו')
סילאן - דבש תמרים, כפית אחת יכולה לסייע יופי. תיכף אני אחשוב על עוד דברים....

michal1010

New member
תודה רבה על העזרה

אתן מקסימות ואני בהחלט אנסה חלק מהדברים (כי חלק,כבר מנסיון-לא עזרו לי) שוב המון תודה

למעלה