אני לא מסכים עם אלו שמעלי.
אתה לא בריצה של גילדה. אתה לא נמצא במצב שאתה יכול להרשות לעצמך להאציל סמכויות יותר מדי. אתה מקים את הרייד? טפל בו לחלוטין. אם אתה רוצה להאציל סמכות תן למישהו מהגילדה להיות אחראי על הגיוסים בזמן שאתה מטפל ברייד. אתה תגיד מה עושים, איך למה וכמה. זה חשוב שאתה תהיה לידר חזק כי אם אתה רוצה שהאנשים מהפאג יחזרו שבוע אחרי לקבוצה שלך הם צריכים לראות שהקבוצה הלכה טוב והלידר היה בן אדם איכותי שידע להנהיג את הקבוצה כמו שצריך. חשוב מאוד שתלמד את הטקטיקות לכל הבוסים שאתה מתכוון לעשות. בנוסף לזה אל תפחד לזרוק אנשים שלא עושים את התפקיד שלהם כמו שצריך. בן אדם שאתה שכל הזמן נכשל בדברים ולא לומד, שילך לפאג אחר. יש אדאון מצויין שנקרא Raidroll הוא יעזור לך במקרים שצריך רייד רול. ימנע מצב של אנשים שבוכים. כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ /rr ואחרי זה את השם של החפץ והוא יעשה בשבילך את הרייד רול ויכריז על השחקן הזוכה. לגבי סינון אנשים, בגלל שאתם רק מתחילים אי אפשר כל כך לסנן ישר. קחו לכם קבוצה ושבוע אחרי תשתדל לזכור את אלו שהיו טובים ואלו שלא. תזמין שוב את הטובים ואל תזמין את הגרועים. אגב לגבי ארגון הקבוצה עצמה. 2 טנקים ראשיים, טנק אחד עם ספק של DPS, חמישה הילרים מתוכם יש לך 1 מכל הילינג קלאס. אם אתה רוצה לקחת שישה הילרים, אני הייתי ממליץ לקחת פלאדין ולא משנה כל כך מי ההילר האחרון (כלומר 2 פלאדינים, דרואיד, פריסט, שמאן ועוד אחד רנדומלי) שים את ההילרים בקבוצה חמש. כדי שלא תצטרך לרשום Healers press 123. אתה תמיד תדע מי הילר לפי הקבוצות. עכשיו כל הMelee הולכים לקבוצות 1-2. אל תזמין יותר מ7 Melee (אני לא סופר את הטנקים) זה יצור לך בעיות בנסיכים אם יהיו יותר. כל הריינג'ד הולכים לקבוצה 3-4 (אם יש איתך 6 הילרים, שים את אחד הפלאדינים שיש לו כמות מאנה מכובדת ולא צריך mana tide בקבוצה 4.) לגבי טקטיקות,
בעמוד הזה יש את כל הטקטיקות לICC 25 בעברית בצורה מפורטת. רק תלחץ על הסמלים הירוקים ותוכל לקרוא הכל בצורה נוחה.