עצות לרייד לידר המתחיל ?

Taiki

New member
עצות לרייד לידר המתחיל ?

לקחתי על עצמי בגילדה להריץ את ICC25 (אנחנו עושים את זה חצי פאג חצי גילדה, ומשתמשים בזה ככלי לגיוס לריצות עשר אנשים שלנו) בכל מקרה, עצות מישהו ? טיפים ? איזה אדונים אתם משתמשים שעוזרים לכם ? יש אדון מיוחד שעוזר עם הלוט ? ובעיקר..... איך אתם מסננים אנשים עם GS 5.7 + אצ'יבמנט ושעדיין לא יודעים לשחק את הדמות שלהם ?

dsa100

New member
עצה קטנה

קודם כל גם אם את מארגנת את ה RAID, תורידי סמכויות , שמישהוא אחר יהי ה LOOTER, שמישהו אחר יבדוק את הציוד של אנשים וכו.. את כ raid leader פשוט צריכה להגיד את המילה האחרונה. לא מסננים בהתחלה, עושה לך בעיות , אומרים לו שלום ובועטים. אין מה לעשות זה החסרון של PUGS.

lizard

New member
לדעתי התפקיד של הRL במקרה שלך הוא בעיקר

קצין גיוס. לכן אני ממליץ לך למצוא מישהו אמין שיהיה מאסטר לוטר, אחד אחר שיהיה טאקטיק מאסטר וכדומה. את תתרכזי בביצועים של האנשים ואין שום מניעה לקחת דף ועיפרון ופשוט לרשום שמות של דמויות שעושות רושם שיודעות מה לעשות. כולל התנהגות וכדומה.

Kingeh

New member
אני לא מסכים עם אלו שמעלי.

אתה לא בריצה של גילדה. אתה לא נמצא במצב שאתה יכול להרשות לעצמך להאציל סמכויות יותר מדי. אתה מקים את הרייד? טפל בו לחלוטין. אם אתה רוצה להאציל סמכות תן למישהו מהגילדה להיות אחראי על הגיוסים בזמן שאתה מטפל ברייד. אתה תגיד מה עושים, איך למה וכמה. זה חשוב שאתה תהיה לידר חזק כי אם אתה רוצה שהאנשים מהפאג יחזרו שבוע אחרי לקבוצה שלך הם צריכים לראות שהקבוצה הלכה טוב והלידר היה בן אדם איכותי שידע להנהיג את הקבוצה כמו שצריך. חשוב מאוד שתלמד את הטקטיקות לכל הבוסים שאתה מתכוון לעשות. בנוסף לזה אל תפחד לזרוק אנשים שלא עושים את התפקיד שלהם כמו שצריך. בן אדם שאתה שכל הזמן נכשל בדברים ולא לומד, שילך לפאג אחר. יש אדאון מצויין שנקרא Raidroll הוא יעזור לך במקרים שצריך רייד רול. ימנע מצב של אנשים שבוכים. כל מה שאתה צריך לעשות זה ללחוץ /rr ואחרי זה את השם של החפץ והוא יעשה בשבילך את הרייד רול ויכריז על השחקן הזוכה. לגבי סינון אנשים, בגלל שאתם רק מתחילים אי אפשר כל כך לסנן ישר. קחו לכם קבוצה ושבוע אחרי תשתדל לזכור את אלו שהיו טובים ואלו שלא. תזמין שוב את הטובים ואל תזמין את הגרועים. אגב לגבי ארגון הקבוצה עצמה. 2 טנקים ראשיים, טנק אחד עם ספק של DPS, חמישה הילרים מתוכם יש לך 1 מכל הילינג קלאס. אם אתה רוצה לקחת שישה הילרים, אני הייתי ממליץ לקחת פלאדין ולא משנה כל כך מי ההילר האחרון (כלומר 2 פלאדינים, דרואיד, פריסט, שמאן ועוד אחד רנדומלי) שים את ההילרים בקבוצה חמש. כדי שלא תצטרך לרשום Healers press 123. אתה תמיד תדע מי הילר לפי הקבוצות. עכשיו כל הMelee הולכים לקבוצות 1-2. אל תזמין יותר מ7 Melee (אני לא סופר את הטנקים) זה יצור לך בעיות בנסיכים אם יהיו יותר. כל הריינג'ד הולכים לקבוצה 3-4 (אם יש איתך 6 הילרים, שים את אחד הפלאדינים שיש לו כמות מאנה מכובדת ולא צריך mana tide בקבוצה 4.) לגבי טקטיקות, בעמוד הזה יש את כל הטקטיקות לICC 25 בעברית בצורה מפורטת. רק תלחץ על הסמלים הירוקים ותוכל לקרוא הכל בצורה נוחה.

Fanty S

New member
../images/Emo45.gif

פאגים עם לידר סמכותי ואסרטיבי שיודע מה הוא עושה הם בדרך כלל מוצלחים. מנהיג צריך להיות מנהיג, במיוחד אם אין לו באמת גב של קצינים בגילדה. אני לא אוהבת פאגים שהתפקידים בהם מבולגנים. תמיד כשהML או הסברת הטקטיקות נזרקת למישהו אחר זה מדליק לי נורה אדומה.

lizard

New member
אבל הוא כתב שזה חצי פאג חצי גילדה

אחרת ברור שהוא היה צריך לנהל את הכול.

zrikman

New member
החצי פאג זאת הבעיה,

אם הם רוצים לגייס לגילד בעזרת הריצות האלה הכל חייב ללכת חלק

karmic koala

New member
הרבה עצות מצוינות

הייתי מוסיף: לחיים קלים הייתי הולך עם 6 הילרים. טנק פלדין ו/או דוב מומלצים גם הם.

Taiki

New member
שזה מוזר... לא ראיתי הרבה דובים בICC

(וגם לא יער) אני מניח שהדיבאף של ה20% דודג' משפיע על זה ?

zrikman

New member
לא חושב

גם DK טאנק בנוי על זה ואותם אתה רואה ב ICC עניין של העדפה לדעתי כי יצא לי לראות דרואיד שם

Kingeh

New member
דובים הם בין הטנקים הטובים שם...

כמויות אדירות של HP ושריון... בגלל שאין להם Parry או block מפצים אותם בשריון וHP שאלו הסטאטים הטובים ביותר בICC. הטנק הראשי שלנו הוא דוב והוא עושה עבודה מצויינת.

למעלה