עצות לייבוש החלב בציצי

עצות לייבוש החלב בציצי ../images/Emo53.gif

אני עם כרוב בחזייה כבר יומיים וכבר פעמיים נשברתי ושאבתי קצת לריקון המיכלים
. אתמול שאלתי בבית חולים לגבי כדורים, אבל הם לא יכלו לעזור. ביקשו שאגש לרופא שלי לבקש מרשם.
איזה שהן עיצות בינתיים????

AY1

New member
עיצות אין כל כך אבל ......

אם את שואבת אז זה רק מחדש את הווצרות החלב אז כמו שציינת כרוב אפשר גם עיסוי מתחת למים חמים ( משחרר גודש אם יש) וכדורים

מתרגשת

New member
חגיתוש תבקשי כדורים מהרופא שלך

הם מצויינים אני לקחתי אותם והם גם מקלים. הרופאה שלי גם אמרה לי לקחת אופטלגין או כל דבר אחר להקלה על הכאבים. אין צורך לסבול (לפי דבריה) וכמו שאמרה אריאל אם תשאבי המיכלים יתמלאו ולא יתרוקנו. ועיסוי במים חמים אכן עוזרים. שווה לנסות

זה נכון ששני כדורים עולים 140 ש"ח?

זה מה שאמרו לי בבית חולים. בכל מקרה אני צריכה לחכות עד אחה"צ כדי להתקשר אליו ושמישהו יקפוץ להביא לי את המרשם.

wildcat6

New member
אם יש גודש ממליצים רק על כרוב וגם

אפשר לשחרר קצת עם היד במקלחת חמה כדי לשחרר גושים ביעיסוי שמוציא במקלחת ויש לך המוך תשאבי מנות ותקפיאי אפשר להקפיא ל 6 חודשיים שזה שווה זהב הלוואי והייתי יכולה לעשות את זה אני מקווה שאת לא שואלת את זה כי וייתרת על הנקה

twiti

New member
אני יודעת על שתיית תה עם המון נענע

ואפילו על קומפרסים קרים על החזה. תשאלי את אסתר מפורום ייעוץ הנקה היא בטח תוכל לעזור לך.

אתי של 3

New member
רק לא כדורים

אני לא יודעת כמה זמן את אחרי לידה אבל הכדורים מדכאים, ועם שינויים הורמונליים שיש זה נורא, אני התעקשתי למרות שהרופא לא הסכים לתת לי הלכתי לרופא אחר ואחר כך לא הפסקתי לבכות כמה ימים, ממש לא מומלץ

nitzani

New member
כדורים

הכדורים אינם עולים 140 שח לפחות דרך מכבי כי אם 13 שח לשני כדורים ומי שלא לוקחת אותם ישירות אחרי הלידה אז היא צריכה לקחת חצי כדור פעמים ביום במשך יומים ומי שלוקחת אחרי לידה לוקחת אותם ביחד למי שיודעת שאינה רוצה להניק מוטב להצטייד מראש ולהגיע עם הכדורים לחדר לידה ולקחת אותם כמה שיותר קרוב למועד הלידה ולא יאוחר מ24 שעות אחרי או לקחת לפי הפיצול

למעלה