עצומה להרחבת גיוון השירים בגלגל"צ

א ו ח נ ה

New member
רעיון טוב יותר

תארגנו עצומה להחזרת המוזיקה הלועזית לרשת ג´ גלגל"צ לעולם לא ישתנו יש להם את המנטליות של גל"צ משנות השמונים

והיום ../images/Emo32.gif עצבני למדי..

במצעד של גלגלצ אמינם ינסה לשמור על המקום הראשון...אני דווקא די נהנה להקשיב למצעד שלהם, שום דבר לא בטוח, פתאום אבריל לאבין יכולה להגיע למקום הראשון...זה לא מצעד עם המשכיות כמו שהיה בג´..

א ו ח נ ה

New member
אלוהים ישמור!!!../images/Emo2.gif

אתה נהנה להאזין למצעד של גלגל"צ??? צפן אני מגלה פן מזוכיסטי באישיותך... למצעד אין המשכיות כמו ב-ג´? הרי בגלגל"צ ה-Top 10 משתנה כל 16 שבועות בערך מה יש לאהוב בשעתיים האלו שניקראות אצלם "מצעד"? המאבק בין אמינם לבין אבריל לוין מרתק? לא ברור!!!

כזה כאילו כל מצעד בעולם היום

הוא מאבק בין אמינם לאבריל.זו המציאות של הפופ העולמי בינואר 2003. אני לא טוען שמה שיותר אנשים אוהבים הוא יותר טוב אבל,תרצה או לא,אמינם הוא כוכב המוזיקה הכי גדול על הפלטנה ואבריל,לצער כולנו,היא די בריטני החדשה. ו"לוז יורסלף" הוא פשוט שיר אדיר איך שלא מסתכלים עליו.

א ו ח נ ה

New member
מצטער

אבל יש הרבה יותר מאמינם הדוחה ואבריל נסיכת מוזיקת האיידס החדשה איך בכלל משווים אותה לבריטני? גם בעוד 5 גילגולי חיים היא לא תגיע למה שבריטני הגיעה ונימאס כבר לשמוע את הירידות על מוזיקת הפופ בזמן שהמבקרים המרובעים ממהרים לשבח כל שיר רוק שיוצא בעולם. המכירות מדברות בעד עצמן אם 20 וכמה מיליון איש קנו את האלבום הראשון של בריטני זה אומר שהיא עשתה משהו נכון ואנשים פשוט אוהבים אותה!! קודם ניראה אם אבריל תשרוד את השנה הזאת ואחר כך נדבר. באשר לאמינם הסיבה היחידה שהוא מצליח היא לא בגלל הלהיטים ה"מדהימים" שהוא מוציא אלא בגלל הטקסטים מלאי השינאה הרי הוא לא בדיוק שר, הוא מדקלם ומדקלם דברים שאנשים מסויימים מזדהים איתם ולכן קונים אותם. אין שום קשר בין מוזיקה לבין השירים שלו- נקודה!!

14מתן

New member
אתה לא מבין !

זה כולם מטומטמים ! אנחנו סתם מפגרים כי אנחנו אוהבים פופ ואף אחד לא מבין במוזיקה חוץ מהרוקיסטים שלא שמים על אף אחד והכי חשוב ולמה ?! כי הם כותבים את השירים שלהם ! אווווו בואו נמחא כפיים

אתם באמת חושבים....

שאבריל רוקיסטית??????????או פינק???????????הן פופ בדיוק כמו בריטני.מתי תקלטו(והיא גם לא כותבת את השירים בעצמה)?אין פה ענין של "פופ" מול "רוק" אלא ציון עובדה פשוטה(שלא מבוססת גם על הדעה האישית שלי) שמתבססת על המצעדים בעולם היום. נ.ב מה הקשר בין רוק לבין לכתוב את השירים בעצמך?

א ו ח נ ה

New member
מוזיקת איידס:

הכינוי למוזיקת רוק בריטית / אמריקנית / גרמנית שגורמת לך להרגיש שעוד רגע אתה מת מהעינוי. חלוצי מוזיקת האיידס בשנות ה-90: Oasis, Blur, Pulp, Red hot chili peppers מלכת מוזיקת האיידס: Alanis Morissette סגנית ראשונה: Bjork מלך מוזיקת האיידס: Robbie williams (למעט כמה שירים שמהולים בקוקטייל ואז זה נישמע פחות גרוע) נסיכת מוזיקת האיידס העכשוית: Avril lavigne בקיצור קשה לי להגדיר לכם את זה, אבל מי שמבין יקלוט מיד מה יהיה להיט האיידס הבא. נ.ב. אני שפוי

הכל טוב ויפה....../images/Emo46.gif

אבל בטעות הכנסת את אואזיס . והם, כמובן, רחוקים מהרשימה הזו כמו שאילן רמון רחוק מכדור הארץ .

../images/Emo31.gif

צר לי. לא מתחבר להגדרה, היא אכזרית ויותר מדי "שחורה" אפילו בשבילי. (מעבר לעובדה שאני די אוהב את מרבית האמנים שציינת בהודעתך)

במקרה ולא ידעת

אבריל היא גם פופ(גם מוזיקלית וגם עקרונית).ומי בדיוק שיבח את אבריל לוין?לא קראתי אפילו ביקורת מוזיקלית אחת ששיבחה אותה.אתם חיים באיזו הרגשת רדיפה.תקראו ביקורות של מבקרים ותראו שאף אחד לא משבח את אבריל בגלל שהיא "רוק".אבריל היא ממש לא זמרת מוערכת. ומה הכי מצחיק?אתה סותר את עצמך.בריטני מכרה 20 מליון מהתקליט הראשון אז "זה סימן שהיא עשתה משהו נכון" אבל שאמינם מוכר היום פי 5 מבריטני זה בגלל שזה "מוזיקת שנאה".אז אולי גם אמינם עושה משהו נכון? שלא לדבר על העובדה שאחרי שלוש שנים(שלמות!) בריטני כבר נחשבת לסוס מת.איזה אייקון! יש לאמינם שירי שנאה אבל איזו שינאה יש ב"לוז יורסלף"???זה פשוט שיר אדיר,גם בביט,גם במילים(היכולות של אמינם לספר סיפור פשוט מדהימה) וגם במסר.ואת בריטני כנראה אף אחד לא אוהב יותר,צר לי.

ואם המכירות מדברות..

אז היום אבריל מוכרת יותר(שלא לדבר על אמינם).אז אולי היא כן נסיכת הפופ החדשה?או שלא נוח המכירות לא מדברות? נ.ב לדיקלום של אמינם קוראים "ראפ".ולפי הלוקיגה המדהימה שלך גם יצירות קלאסיות בלי שירה הן לא מוזיקה וגם לא מוזיקה אלקטרונית.עובדה!!!!!!!!

א ו ח נ ה

New member
מוזיקה שמפיצה שינאה

זה נחשב לעשות משהו נכון? ואם אתה מסכם את כל המכירות יחד עדיין בריטני מכרה יותר מאמינם ואבריל לוין יקירת גלגל"צ החדשה עדיין רחוקה מאוד מאחור. אבל העניין הוא לא כמה מכרו כי אני מדבר על מה שקורה אצלנו, בארץ. אין מה לעשות, זאת עובדה שרוב עורכי המוזיקה בארץ בעלי נטייה למוזיקת רוק, בעיקר האנשים שיושבים בגלגל"צ. על זה אני מתעצבן (מרוקאי
), ולא על כמה מכר אמינם בעולם. מעצבן שיש כל כך הרבה מוזיקה טובה שמתפספסת בגלל כמה אנשים שחושבים שהם יודעים מה טוב לישראלים במקום לתת צ´אנס לכל דבר שיוצא. אתה רוצה שאני אתן לך רשימה של הלהיטים שפוספסו משנת 1998 בארץ באשמת גלגל"צ? לא סתם המון אנשים שמחו שהדמימו את חבורת המתנשאים שטרחו להתחנף שעות על גבי שעות למאזינים שלהם בזמן שמה שחשוב להם באמת זה לדחוף את מה שהם אוהבים בלי קשר למה שמצליח במצעדים בעולם. התחנה הזאת מתעלמת במופגן בכל מה שקשור למוזיקת דאנס או פופ-דאנס לבריטני ספירס הם תמיד יעניקו את תואר "השיר הגרוע של השנה" אבל את אבריל הם יטחנו ויטחנו ויטחנו ולעולם לא יגידו מילה רעה חלילה. שורה תחתונה: תוחזר רשת ג´!!!

1.דבר ראשון

אני בכלל לא בטוח שבריטני מכרה יותר מאמינם.ממש לא בטוח וגם אם כן בתקליט הבא הוא כבר יעבור אותה. 2.מה זה "רוק"???אבריל זה רוק?אמינם זה רוק?גלגל"ץ משדרת מיינסטרים.אני אישית גם לא מסכים במאה אחוז עם הפלייליסט שלהם(במיוחד עם הקיפוח של המוזיקה השחורה) אבל העובדות מדברות.הרבה אנשים אוהבים להקשיב להם.אם אתה לא אוהב אותם אל תקשיב.מה איכפת לך שאנשים אחרים נהנים להקשיב להם?כולם חייבים לאהוב את מה שאתה אוהב? 3.לבריטני המאזינים נותנים את התואר השיר הגרוע.חדש לך ששונאים את בריטני? עוד שנה מהיום גם אבריל תימאס,אל תדאג.

א ו ח נ ה

New member
לא קשור לאוהבים

אין לנו ברירה אלא להאזין לגלגל"צ מכיוון שהיא התחנה הארצית היחידה שמשדרת מוזיקה ללא פרסומות. זה כמו שתגיד שסדאם חוסיין ניבחר ב-99% קולות כי אוהבים אותו. תוסיף תחנה ארצית שתשדר מוזיקה ללא פרסומות וניראה אם גלגל"צ יזכו לאותו רייטינג...

בזה אתה צודק

אבל מה זה אשמת גלגל"ץ????תאשים את הנהלת קול ישראל שחיסלה את רשת ג. כמעט כל תחנות הרדיו בעולם עובדות לפי "פלייליסט".אם יוסיפו שירים שאתה אוהב שירים אחרים ירדו ולאנשים אחרים יהיו טענות.אי אפשר לרצות את כולם. ואני אחזור שוב-אני ממש לא מסכים עם חלק גדול מרשימת השירים שלהם.

למעלה