עצומה להמשך משחק החיים!

עצומה להמשך משחק החיים!

הייי חברה! אני חדשה! קוראים לי מור ואני בת 15 וחצי מפתח תקוה וחולה שרופה על משחק החיים! פתחתי עצומה למען המשך משחק החיים כעונה שנייה הצגה או סרט! אתם מתגעגעים למשפחת ברגר? לתאטרון הכוכב? לריקי וקובי? לארז ושירן? רוצים לראות שוב את ליה וירון כל יום? כנסו לעצומה http://my.azuma.co.il/gameoflife629 ותחתמו שם! זה קל ופשוט לחתום! תפרסמו את הקישור לעצומה! יותר חותמים= יותר סיכוי להמשך למשחק החיים! אם בא לכם תצרו איתי קשר באייסיקיו 348404152 ! אתם מוזמנים! אז כולם להכנס ולחתום! שיהיה לנו בהצלחה! מור!

jenn aniston

New member
../images/Emo95.gif"משחק החיים", הסדרה הישראלית

הכי טובה לפי דעתי בטלויזיה... ועד כמה שאני רוצה (ותאמינו לי שאני מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה) שימשיכו את הסדרה, אני לא חושבת שזה אפשרי... תראו, זה לא סוד בשביל המפיקים, שאנשים ממש ממש אהבו את הסידרה והיו מתים להמשך, הם יודעים את זה כבר
אבל יש סיבה למה הם לא ממשיכים את זה... קודם כל לפי דעתי זה סתם יהרוס את העלילה ואת הטעם הטוב שנשאר מסוף הסדרה, מה כבר אפשר להמשיך אם כל הדברים נפתרו והסוף טוב
אני לא חושבת שזה אפשרי...

MrJacKasS

New member
../images/Emo45.gif

אתם ממש תמימים אם אתה חושבים שכל העצומות האלה למיניהן תעזורנה.

מור שעל

New member
כמו שכבר אמרתי בנטקינגס

צריך לעשות סדרה רק לקובי וריקי! קומדיה על הזוג המטורף הזה ולהוסיף להם דמויות משנה קורעות יכול להיות יותר טוב מזה?

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo45.gifחח לא נראה לי שיהיה טוב

יותר מזה

DAN1EL

New member
../images/Emo19.gifמצטער לנפץ את האשליה

אבל באמת שבאמת שאין סיכוי. פשוט ותרי על הרעיון
אבל יש עוד למה לחכות - הטלנובלה הישראלית הבאה מתחילה בינואר 2004!

למעלה