עצוב לי.....

fatpig

New member
עצוב לי.....

חזרתי מביה``ס ..הייתי בבגרות (מעבדה בפיזיקה ) והיה בסדר, יחסית. לא משנה שנכנסתי ללחץ אטומיייייייייייייי כי דוקא המערכת שלי החליטה לא לפעול !!! שיילך להזדיין משרד החינוךךךךךךךךךךךךך! אבל זה לא מה שרציתי לספר לכם, זה לא מה שהעציב אותי... הגעתי הבייתה וראיתי שאין לי מפתח אז לא הייתה לי ברירה והלכתי לאמא שלי לעבודה לקחת מפתח...אם אתן לא יודעות אז אמא שלי רופאה בקופ``ח ובקומה הראשונה נמצאת הדיאטנית שלי.. הפעם האחרונה שהייתי אצלה הייתה לפני יותר מחודש, צורך משונה דחף אותי לתוך חדרה .(אני יודעת שהשמנתי - למה אני מצפה גם אכלתי כמו פרה וגם לא הקאתי!) נכנסתי בכל זאת . אמרתי שלום אפשר להיכנס והיא התלהבה נורא שבאתי. אמרתי הרבה זמן לא היתראנו - לימודים והכול והיא אמרה נו ברור..( אבל בעצם לא היה קשר ללימודים פשוט החלטתי להפסיק לבוא כי בפעם האחרונה היא אמרה זהו מעכשיו לישמור ואני כמובן, לא הייתי מוכנה ורציתי לרדת עוד , עוד המוןןןןןן וידעתי שהיא לא תסכים אז החלטתי להפסיק לבוא...) היא אמרה נישקל ועליתי על המשקל תוך כדי שאני אומרת בקול עליתי , אני יודעת שעליתי ..ואז קרה מה שכל כך לא רציתי שיקרה .רציתי להאמין שהרגשתי שגויה והיא תגיד לי מה פתאום ירדת או לפחות שמרת יפה! אבל לאאאאא , באמת עליתי 1.9 ליתר דיוק, ניסיתי להסתיר את האכזבה הנוראה ואמרתי לא נורא נטפל בזה אחרי הבגרויות .(להראות שאני לא לחוצה) והיא אמרה אין בעיה זה עדיין בטווח ``רק`` 21 BMI ואני חשבתי כן ``רק``... חזרתי הבייתה ואני יותר נחושה מאי פעם !!! אני ארזה , אני ארזה , אני ארזה....... מתכננת את מה שאוכל לשבועות הקרובים וזה מלחיץ ומספק כאחד- כלום! טוב, לא כלום אבל חוזרים למשטר של פעם.... בהצלחה!!!!!!!!

נועה..

שמחה שהצליח לך בבגרות. מסתבר שההשקעה משתלמת...מגיע לך כל הכבוד. ושמחה עוד יותר על עוד משהו. ואפילו גאה. גם אם את לא. לא הקאת. ילדה...זה לא קל. ואני כל כך שמחה שהצלחת לעמוד במשימה הזו ולהחזיק בתקופה הזו גם אם מתוך מטרה מסויימת מאוד. יודעת שאת מאוכזבת מהעליה הקלה(!) אבל רוצה לומר לך שאת צריכה להיות גאה. גאה בעצמך...ולא מסיבה אחת. מקווה מאוד שלא תלכי לפי התכנון שכתבת לנו...וכן תמצאי את שביל הביניים בין צום לבולבמוסים...ושתצליחי לאכול בצורה מסודרת כמה שאפשר ולהמשיך שלא להקיא. עכשיו...אחרי התקופה הזו..את גם יודעת שאת יכולה. אז כן..בהצלחה. אבל לא במשטר של צומות.. ולא בבולמוסים. באמצע..ויש שם אמצע די רחב. מחזיקה לך אצבעות.. אני.

למעלה