עצוב כמה שזה מצחיק (או ההפך)

חיפופית

New member
עצוב כמה שזה מצחיק (או ההפך)

התלבטתי מהבוקר אם לספר את הפדיכה שקרתה לי הבוקר, ולכן, אני מבקשת הבנה, כי מצבי הנפשי דיי רעוע בעקבות המקרה. רציתי לפתוח בשאלה: תגידו, אני באמת נראית כזאת....? - אבל לא! לא מוכנה להתמודדות אם תשובות לשאלה מפגרת שכזאת. אז מקרה שהיה כך היה: עמדתי הבוקר בתחנת אוטובוס באזור לא משהו. ניגש אלי אדם מבוגר במבט מוזר ושאל: 45 ? (יש קו אוטובוס כזה) אמרתי: לא יודעת. שוב התקרב ושאל: 50 ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמישים שקלים ? זה מה שמשלמים היום ? אני באמת נראית זיון כל כך גרוע ???? די, אני כבר לא יודעת אם לצחוק או לבכות. בנתיים אני צוחקת צחוק נבוך. ושוב אני מבקשת (בכוונה לא אומרת: יורדת על הברכיים) - שיתפתי אתכם במקרה מהחיים, אנא מכם, אל תרדו עלי !!!!

טליה34

New member
חיפושית ../images/Emo15.gif

האמת? הרי אמרתי לך כבר פעם שאת ז´ונההההההההההההההההההה.....חחחחחחחחח טלי-ה

איזה פראיירית

כחחחחחחחחחחחחחחחחחח 50 שקל ? אני חושב שאת צריכה לדרוש יותר ו........... דרך אגב ... טוב לא חשוב

גל26

New member
חיפופית...

<<<האמת מתאפקת שלא לצחוק>>> אבל,,,,תסתכלי על הצד החיובי של הענין....כנראה שאת נראית די טוב,,אם מישהו הציע לך כזה דבר...
ולגבי המחיר,,,אולי הוא לא מעודכן??? האמת גם אני לא... מה קרה לך??? לפחות מישהו הסתכל עליך,,,,עלי אם יסתכלו ירד להם החשק לאיזה חודשיים ,,,חחח

מבטיח לך...

אם נעבוד יחד כצוות .. תרוויחי יותר... תחשבי על זה .. ח ח ח על החתום סאחה עליכם אפילו חתימה יש לו לילד

חיפופית

New member
אוף, איזה חברים מגעילים אתם !

אפילו ה"מתמסר" שלי (כותב במסרים) ענה לי: יעודד אותך אם אציע לך 150 שקלים ???? ואת טלי-ה, חכי, אני עוד אתחשבן איתך !!!

שחר 33

New member
ואני לומד מזה כמה דברים

1. כמה זול שווה היום זיון בשוק. 2. כמה הגברים מניאקים שכל אחת שעומדת לייד אוטובוס היא אובייקט. 3. שאפילו על הבוקר המניאקים לא בוחלים ( בדר"כ בלילה הם מתעוררים). 4. שאת מושכת מינית. 5. תעברי לרכב או לטרמפ קבוע. יקירתי באמת מרגיש לא נעים בשבילך פעמיים: א. כי הביכו אותך. ב. כי אני אמור להקרא גבר...וזה ממש דוחה. יום טוב חומד. שלך, שחר 33

נעמי 1

New member
יקירתי ... זאת לא את...

זה הוא... או שהוא חותם אבטלה... או שלא עומד... או שאין לו זין... או שנדפק לו הזכרון... או שהוא לא רואה טוב... או שבפעם הבא כשזה קורה לך... תני לו מכה בביצים...

חיפופית

New member
והנה אתה דווקא עודדת אותי

ואם נתמקד בסעיף 5 להלן (לא, אני לא נשית37), יש לי רכב, רק שהבוקר היה מקרה חריג ועברתי באמת ליד השוק. לא נורא, עברנו את פרעה, נעבור גם את זה. תודה בכל אופן.

חיפופית, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי, אני חושבת שאם הייתי בסיטואציה שלך, ישר בעיטה לביצים הוא היה מקבל ממני, חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו.

giulietta

New member
חיפופה../images/Emo6.gif

עוררת אצלי זכרון...שעד היום לא סיפרתי...מרוב בושה... כשהיינו באמסטרדם לראשונה, לפני כמה שנים, האיש שלי נשאר בלילה במלון עם הילדים ואני, שזו היתה פעם ראשונה שלי בעיר הזאת, הלכתי לי לשוטט, ברובע החלונות האדומים , כמובן. הייתי סקרנית לראות את התופעה. אחרי ששלושה גברים שונים, בשלוש נקודות שונות ברובע, היציעו לי קפה בלחישה מסתורית, הבנתי את הרמז...עשיתי אחורה פנה ועליתי חזרה למלון...
ו... כולה הייתי בג´ינס וטי שרט מהוה... אולי המבט העייף והמיואש (מלטייל באירופה עם הילדים) עשה להם את זה חחחחחחחחחח............. צהריים טובים אנשושים
ג´ול

חחחחחח....לי זה מזכיר מקרה שקרה לי

אני פעם עבדתי בתור שליח של חברה ושלחו אותי להביא חבילה ליבנה - ואז הייתי צעיר ולא ידעתי איפה בדיוק יבנה - ידעתי בכללית את האזור - אז נסעתי לכיוון דרום ואמרתי - השלטים בטח יכוונו אותי - אני נוסע ככה בכביש, יש שילוט נס ציונה עוד 10 יבנה עוד 6-5 אני ממשיך - אני רואה נס ציונה עוד 3 - אני שאלתי את עצמי - רגע ????!!! היכן נעלמה יבנה????!!!...... נזכרתי שבדרך חלפתי על פני תחנת אוטובוס ושעמדה שם אישה - עשיתי סיבוב באתי לתחנה - שוב פרסה - פותח את החלון - ומה המשפט הראשון שהיא אומרת לי - 50 שקל אז אמרתי לה לא תודה - אבל איפה יבנה ? היא ענתה לא יודעת - וככה המשכתי לנסוע ואז גם הבחנתי שיש עוד "טרמפיסטיות" כאלה בצד הדרך LOL - טוב בסוף מצאתי את יבנה זה היה לפני משהו כמו 10 שנים - מה מאז לא עלה המחיר ? חחחחח....

אדמדם

New member
מישו הזקיר פה יבנה??

אגב, הטרמפיסטיות האלו עד היום משתזפות להן בצידיי הדרך < לגביי המחיר נראה לי שזה כבר 56 ש"ח ו - 37 אג´ חחח זה צמוד למדד>

חיפופית

New member
והן באמת מחזירות לך את העודף ?

או שגם השתכללו ומגהצות לך את כרטיס האשראי ? (לא שואלת באיזה חריץ)

למעלה