עצה לקליה.
כבר כתבתי בעבר,אך בעקבות העלאת הנושא שוב,חוזר על העצה. סיר טפלון קטן עם ידית ארוכה (כ-40 שקל). כף עץ. בסיר הערבוב קל יותר כי הפולים לא נזרקים החוצה בסיבוב וקל לערבב בצורה טובה יותר. מתחיל באש גבוהה,עובר לנמוכה יותר עד צבע אחיד,ומסיים באש גבוהה לפיצוצים. נעזר במאוורר שמכוון לחלון ששואב העשן החוצה. מקרר בקערת נירוסטה למטה בחצר,מקפיץ את הפולים,המוץ עף והם מתקררים. אני קולה ככה כבר כשנה לאחר שהיה לי קולה אוויר חם יעודי לקפה.התוצאה פה הרבה יותר טובה,וניתן לקלות כמות גדולה יותר. הוספתי תמונות של התוצאה.
כבר כתבתי בעבר,אך בעקבות העלאת הנושא שוב,חוזר על העצה. סיר טפלון קטן עם ידית ארוכה (כ-40 שקל). כף עץ. בסיר הערבוב קל יותר כי הפולים לא נזרקים החוצה בסיבוב וקל לערבב בצורה טובה יותר. מתחיל באש גבוהה,עובר לנמוכה יותר עד צבע אחיד,ומסיים באש גבוהה לפיצוצים. נעזר במאוורר שמכוון לחלון ששואב העשן החוצה. מקרר בקערת נירוסטה למטה בחצר,מקפיץ את הפולים,המוץ עף והם מתקררים. אני קולה ככה כבר כשנה לאחר שהיה לי קולה אוויר חם יעודי לקפה.התוצאה פה הרבה יותר טובה,וניתן לקלות כמות גדולה יותר. הוספתי תמונות של התוצאה.