עצבים

עצבים

שלום אני מחפשת תרופות סבתא להקלה על סטרס, על לחץ, על עצבים. כל דבר שעוזר להרגעה. שמנים ארומטיים לא נכללים - אני לא סובלת את הדברים האלה....

smady a

New member
יקירתי יש הרבה דברים טובים. קודם כל

תחשבי אך להרחיק ממך את כל הלחץ... ממש שבי בנחת תכיני רשימה של מה עושה אותך לחוצה ונסי להוריד ממך כמה שיותר. או אך לשפר את זה. דבר שני תכיני לך הרבה תה עם מרווה זה נהדררררררררררררררר מוסיקה נעימה ....אור נרות.... והכי חשוב לחשוב טוב וחיובי.

טוטס

New member
את יכולה לקנות "רסקיו"

או ללכת לרופא ברפואה משלימה שיכין לך תמצית אישית. רסקיו זו תמצית מפרחי באך שאפשר לקנות בסופא פארם ובתי מרקחת ועוזרת מאוד להרגיע (שמים 4 טיפות מתחת ללשון כשחשים צורך). או כמו שציינתי - אפשר גם להכין לך תמצית אישית שמתאימה בדיוק למצב שלך אבל בשביל זה את צריכה ללכת למטפל (אפשר ללכת דרך קופ"ח לרפואה משלימה). עוד המלצה - ישנן קלטות הרגעה שעושים אותן לפני השינה (כ-15 דק') ועוזרות ללכת לישון בלי כל המתחים. זו לא מדיטציה אלא פשוט אומרים לך איך לנשום בדרך מסוימת או לכווץ שרירים ולשחרר ואז כל הגוף בהרפייה. זה גם עוזר לישון מהר ורגוע.

../images/Emo36.gifתרופת סבא לזמנית בלבד../images/Emo26.gif

כשסבתא מלחיצה את סבא ודורכת לו על היבלות מביאה לו את החלסטרה ומעצבנת אותו, הוא לובש טריקו , מכנסי ספורט ונעלי ספורט ויוצא לריצה קלה של חצי שעה או להליכה מהירה של שעה אחת . הלב פועם בחוזקה הריאות מתמלאות באויר האנדרופינים במוח משתחררים וזה מה שמביא אותו לרגיעה ואז כשהוא בא רגוע הביתה ורואה את סבתא גם כן רגועה הוא מפייס אותה ומכין לה דייסה ,

יש טיפות טבעיות שקונים

בסופר פארם בשם ולרין, הם עך בסיס צמחים טבעים ומאוד עוזרים, אצל אמא שלי זה כבר טרופה קבועה מרוב שיש לה בעיה של עצבים וזה מאוד עוזר ומרגיע. מאוד מומלץ.

למעלה