ענג´י! כתבתי עלייך שיר-סיפור!

ענג´י! כתבתי עלייך שיר-סיפור!

שכבתי על הדשא והבטתי לשמיים פתאום התחשק לי לעוף או לשחות במים מסתכל בצורות של העננים הלבנים ואז ראיתי מלאך יושב על ענן ומסתיר את הפנים זה היה מלאך עם עיניים כחולות, שער בלונדיני וכנפיים לבנות כשראיתי כמה מושלם הוא רציתי לבכות קראתי לו שיבוא וישב לידי, והוא בא.. ורציתי שיהיה רק שלי! הוא שאל אותי אם מלאכית רוצה אני להיות לעוף כל היום, לצחוק ועשות שטויות, אמרתי לו שכן, שזהו חלומי! אז הוא אמר לי שאם כן, אני צריכה להפסיק להיות אני, פשוט לשכב לישון ולא לקום יותר, ואז בגן עדן אהייה כשאתעורר הוא אמר לי שלכל מלאך לאנושות יש חובה, אז אמרתי לו שאני רוצה להיות ...המלאכית שובבה... נו? מה דעתך?

גנב..

אוי.. הזכרת לי כל כך הרבה דברים עכשיו... תודה לך.. כבר כמעט שכחתי שכתבתי את זה.. העלת לי חיוך קטן על השפתיים.. (דבר שלא קרה כבר כמה ימים...) תודה.. המלאכית השובבה..!!

candybox

New member
קפיצ-קפוצ

אם זה העלה פעם אחת חיוך על השפתיים, ננסה להעלות אותו שוב

candybox

New member
בדיוק מה שעשית עכשיו...

הגבת להודעה... אם היא הודעה שנכתבה לפני פחות מ72 שעות, היא תקפוץ למעלה.

אנחנו מדברים ל אותו דבר?

כי אני מתכוון לכל השירים והסיםורים שמופיעים לי בלמעלה שלהפורום שהחבר´ה פה כתבו... מי מעלה אותם?

candybox

New member
אההה...

המנהלים של הפורום מעלים אותם למעלה- לטאג-ליין.

מלאכית שובבית ... איפה ההסבר ש...

אופו הסבר שהבטחת לי על השם שלך ?!? את יכולה לשלוח לי את זה במסר אם את לא רוצה שהאחרים יגלו ... והעייף גם מוכן לגלות לך את הסוד שמאחורי הקיום שלו ...

בקשר למעשי זימה .....

אני מעדיף לבצעם מאשר לקרוא עליהם .. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העייף שמפנטז על Xאדו-Mאמה ... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ושובבה .. אנ´לא רואה מסר ממך .. אז מעלה פה או שולחת לי לפרטי את ההסבר לשמך ?!?

t@gel

New member
אקס ../images/Emo35.gif

כמה זמן אנחנו מכירים הא? למה עלי אינך כותב שירי זימה כאלו...

אהממ..

אם לא הובן.. הכותבת היא המלאכית השובבה.. אני רק העלתי את זה מהארכיון.. אבל את יכולה לבקש ממנה לכתוב לך שירי זימה! <נכון, ענג´י?>

למעלה