עמיר קורא לפרידה שחקנית שבוכה למצלמה?

עמיר קורא לפרידה שחקנית שבוכה למצלמה?

הוא שכח שהוא לפני שעתיים בכה על הכתפיים של דנה ישירות למצלמה. גם במטבח בזמנו הוא בכה לדנה במשחק משובח. רק שחקן יכול לזהות שחקנית. וכדי שעמיר יידע שפרידה הרבה יותר קרובה לליעוז מאשר הוא. עמיר שוב מוכיח כמה השנאה שלו לפרידה,ובעיקר אסטרטגיית המשחק שלו שקופה. כמו דנה הוא חושב ומסתכל גם על בכי של אחרים,הכל כדי שהמיליון לא יחמוק ממנו,צבוע...

ליאורי79

New member
בדיוק באתי לכתוב את זה...הוא אמר להילה

שלא תאמין לפרידה שהיא בוכה ושאל אם היתה מצלמה מכוונת עליה כשהיא בכתה הוא עשה הצגת חצות ביחד עם אלעד באמבטיה וניצלו ניצול ציני את הבכי של ליעוז לסצנת "החברים הדואגים" במקלחת.... כמה צביעות אלוהים

קולמי

New member
מניפולציות מבית האח

האלכוהול על בטן ריקה הוציא מהם את השדים.

כן ליאורי,כולם חגגו על הכאב של ליעוז.

דווקא הילה שניגשה אליו ראשונה נראתה הכי אמיתית. בכלל הילה עם גק'י נראית הרבה יותר טוב מנופר ליד גק'י. גם גק'י נראה יותר חי לידה וטבעי. את יודעת מה קרה עונה שעברה שבלונדינית נצמדה לשחרחר? חחח

כן נכון מהשיר. היא בכתה על כתפי מירב.

הריחוק מתותי,העליהום שעושים עליה בבית האח(ונעזוב עכשיו אם בצדק או לא בצדק). גם אישה חזקה כמוה,ושזורקת זין נשברת לפעמים. אבל גם שהיא נשברת,זה לא מול כולם.יש לה עדיין מעצורים.

GRANDA83

New member
חשבת אוליי שהילה נכנסה לא מזמן שהיא יודעת

שג'קי אהוב מאוד בחוץ והיא נצמדת אליו בשביל להגיע רחוק?? וואי אתה כזה מעצבן

דוקא בהתחלה היא די זרקה עליו עקיצה.

אמרה שהוא "סוג של שחקן"ועשתה פרצוף מזלזל למצלמה. זה גם מתועד בפרק ה1 של הכניסה של החדשים. עכשיו אחרי תקופת מה בבית האח,היא מבינה יותר,וקולטת שאף על פי המשחקיות שיש בגק'י,הוא טוב וראוי פי אלפי מונים מרבים בבית שם. מקומו בגמר חייב וצריך להיות מובטח. כי כל השאר בררה..

מיק101

New member
שמעתי את זה, הבחור איבד את כל המעט

שעוד נותר ממנו.....חצוף.....

קולמי

New member
בלילה הסתובב ליד רם עם תחתונים

וכל הזמן נגע לעצמו בשופשיק.. לרגע נראה שהוא משחק איתו (עם רם
לא עם השופשיק)

שאתה שונא,השנאה מעוורת אותך.

חבל שבחור בוגר כמו עמיר מגיע למצבים כאלו, אבל את יודעת מיק היום לא היה היום של עמיר בלשון המעטה, לא עם סיוון ולא עם אחרים. הוא מיתדרדר מיום ליום.

מיק101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הוא כורה לעצמו את הקבר, במו ידיו

קולמי

New member
יש אנשים שאסור היה להם להכנס לבית האח

עמיר, מרב, נופר, דנה. אלו רק חלק מהשמות שבראיה לאחור יצטרכו להעריך נזקים. דנה ומכריה עדיין לא קולטים את העניין. אני חושב שכנ"ל אצל מרב.

מירב אכן לצערי עושה לעצמה נזק. היא פשוט לא

החלטית,ובעיקר מנסה לרצות את כולם בבית. דנה בהחלט צדקה בכמה אבחנות עליה,זה אני נותן קרדיט לדנה ומודה בטעותי. מירב מאוד מוזרה,בתור אחת שראתה את העונה,ועונות קודמות,היא מתנהלת ממש בטיפשות. היא תפסיד הרבה בחוץ,הברנז'ה העיתונאית לא תסתכל עליה אותו דבר. אני מקווה בשבילה שהיא תצליח לתקן את הרושם עד שתצא. לגבי עמיר ודנה,זה הכרות עם ההפקה שהכניסה אותם. ונופר? האמא של ההכרות עם ההפקה,הכרות עם העורך הראשי והאח הגדול יורם זק. לא נראה לי שנופר תינזק. היא מוגנת חזק על ידי ההפקה.

לי מירב מזכירה את הילה מהעונה הקודמת

אני שומעת את מירב ורואה את הילה, גם היא היתה מסתובבת בין כולם ומעבירה מידע ונותנת להם תחושה שהיא חברה שלהם - בסוף היא גמרה בזה שכולם ברחו ממנה ואף אחד לא סמך עליה. זה יהיה הסוף שלה - כי היא לא יודעת להתנהג.

למעלה