עמוק מבפנים
- כמה מילים ממני

אילונה2

New member
ראיתי! אוי ואבוי לך אם לא הייתי

שולחת אחרי מה שראית במסג'ר!
אצלנו הכל בסדר!! הילדים מתוקים מתמיד, מתרגשים לקראת פורים (איך לא? צריך להכין 3 תחפושות!). יום טוב, יקירתי!

אילונה2

New member
ראי הסבר ../images/Emo27.gif

יום א' - תחפושת/אביזר/איפור בנושא לייצינים. יום ב' - תחפושת/אביזר/איפור בנושא תינוקות. יום ג' - מסיבת פיג'מות. יום ד' - תחפושת חופשית + משלוח מנות.

וואללה....אני רואה טוב../images/Emo2.gif, אילונה

זו את? סחטיין הכבוד שלי אם בזכותי זוכים לקבל משפט אחד שלם מפיך. אולי עכשיו תשקלי להיות איתנו שוב? מתגעגעים איליך!

רינת p a

New member
יקירה אהובה ועכשיו גם כחולה ../images/Emo140.gif

זר פרחים ענק אני שולחת לך מכאן
בטוחה שתצליחי במשימה שילוב הכוחות של שלושתכן יחד ישאיר את הפורום הזה למקום הכי מיוחד ב
והכי מיוחד בכלל מקום מלא באהבה וחום מברכת אותך שוב בדרך צלחה מילות השיר שבחרת נהדרות ומתארות את ה
הזה שמחה שבחרתי להיות שותפה לפורום הזה שגם עם יש דעות שונות תמיד יש דיאלוג פורה ומפרה

סיגל222

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

לאחר שקראתי את מה שכתבת (וכמובן הזלתי דמעות של התרגשות) ההחלטה להכחיל אותך מחוזקת כפליים!!! כל פעם מחדש אני מודה לשעמום בחופשת סוכות שגרם לי לשוטט באינטרנט ולמצוא את הפורום המדהים הזה. החברים שלי בעבודה לא מצליחים להבין ממה אני כל כך מתלהבת - הפסד שלהם!!! אז, שיהיה בהצלחה בתפקיד החדש, ואין לי ספק שתהיה ! סיגל

michal66

New member
שרוני אהובתי, אחותי ../images/Emo25.gif

את הכל כבר כתבו טובים לפני. רק אוסיף שאני
אותך מאווווווווווווווד. שמחה שהצטרפת לכוחותינו.
ואין לי ספק שתצליחי בגדול.... עכשיו אני
לישיבת צוות...

שון - מזל טוב על ה"מינוי"! מתאים לך

כחול מאוד! לא התעדכנתי בפורום כבר יותר משבועיים, אבל לכבוד מינוייך - הייתי חייבת להציץ מהחור... בהצלחה! אני בטוחה שכולנו נצא נשכרים.

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif המנהלת שרון ..

אני רוצה להתלונן
אביבית כל הזמן מציקה לי ומקניטה אותי
אני כבר לא יכול יותר .. היא כל הזמן מתארת לי במסנגר על המאכלים שהיא הכינה וכרגע יושבים אצלה במקרר ואני מהצד השני מזיל ריר
לטיפולך המסור אודה
אפריקנית שלי .. אני חושב שאת הבחירה הכי מוצלחת שיכלו לקבל
האדם הנכון במקום הנכון
ממני תזכי לכל עזרה שתצטרכי בניהול האתר ובכל דבר אחר שתזדקקי לו

ועכשיו - עונש../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

מתקרר על השיש: סלמון בתנור כרגע בתנור... עוף בשום, פוקצ'ות עם שמן זית. על הגז: מג'דרה על בסיס פתיתים אוטוטו נכנס לתנור: תפו"א בשמן זית ורוזמרין ואח"כ סלטים (לפרט
) רק תבקש ואמשיך (יש עוד...
)

אביבית זה בסדר שאת מענישה את גיל

אבל למה את כולנו ביחד? מה זה העונש קולקטיבי הזה
פעם הבאה הענשה אישית במסרים
... כל הריר שלי כבר נוזל על המקלדת - ועוד אסור לי לאכול חצי ממה שציינת

אפשר לשאול משהו?

באיזו שעה לבוא לאכול, ואיפה את גרה בדיוק. ואגב, אתם לא חייבים להיות בבית, את המפתח תשאירי מתחת לשטיח.

בלגן2

New member
שרון../images/Emo140.gif

איזו שמחה!!! לא היתה יכולה להיות בחירה יותר מוצלחת מממך לתפקיד!! גם ככה את כבר כאן עם כל הנשמה, אז עכשיו זה רשמי... הי, בתור כחולה חדשה - תתחילי להתרגל לעשות סדר בהודעות המבולגנות שלי
וברצינות - הרבה מזל טוב.

אפריקקקקקקקקקקקה!!!!

ברכות ואיחולים לא היתה יכולה להיות בחירה טובה יותר יפה לך כחול מתאים לעיניים הרבה הצלחה

שוקו לד

New member
שרון../images/Emo24.gif

מזל טוב ריגשת אותי מאד במילותייך ותרשי לי לומר: את אכן חלק בלתי נפרד מהפורום!!! זה פורום נפלא אין ספק אני בטוחה שתהיה כחולה נפלאה בהצלחה

למעלה