עמוד שלנו בפייסבוק

ונפלון

New member
למה אתם כל שבוע פותחים קבוצה חדשה?

אני כבר יכול לספור בקלות 4 קבוצות ספוטינג ישראליות בפייסבוק, יותר ופחות פעילות, מה הרעיון לפתוח עוד קבוצה שאליה יבואו בדיוק אותם אנשים? נמאס לראות את אותן תמונות בפיד כל פעם כי הצלמים לא יודעים לאיזה קבוצה להעלות.

לא אעשה לך לייק, הקבוצות הקיימות מספיקות לי, חבל שאתם לא מסוגלים לשבת כולם בקבוצה אחת.

liavzim

New member
לא נראה לי שהבנת נכון

זה לא קבוצה של ספוטינג, זה עמוד שלי ושל עוד כמה חברים שאנחנו מעלים תמונות שצילמנו. שוב, זה לא קובוצה לכל הציבור, זה עמוד פרטי שלנו. לא חייבתי אף אחד לעשות לייק לעמוד אבל עם אתה מעוניין (ונראה שאתה לא) אז אתה מוזמן לעשות לייק.

שבת שלום ;)

ונפלון

New member
אתה סותר את עצמך

זאת לא קבוצה ספוטינג -> אנחנו מעלים תמונות שצילמנו
עמוד שלי ועוד כמה חברים -> שם קישור בפורום ציבורי פתוח

תאמין לי שהבנתי מצוין

liavzim

New member
לא באתי להתווכח

לא באתי להתווכח פה, רק לפרסם את העמוד, ואני רואה שאתה לא מעוניין אז לא צריך לריב על זה...

, מיותר חלוטין לפתוח עוד קבוצה

אז אל תעלה לשם תמונות

ותראו מי שמדבר , מי שמעלה את התמונות שלו לכל אתר אפשרי באינטרנט..

הוא צודק שזה עמוד ולא קבוצה

אני לא יודע כמה קבוצות ספוטינג יש אבל חלקם סגורות,
וגם אלה שפתוחות יכולות מחר בבוקר להסגר לפי מצב הרוח של מנהל הקבוצה,

בדף גם אורח לרגע יכול לראות ולהעלות תמונות

טרנסל8

New member
ליאב, אפשר נצל"ש?

באמת בלי קשר ישיר לעמוד שלך, אולי זה המקום לחזק את מה שאומר ונפלון.
אני לא יכול לכתוב את זה שם - כי אצטרך לבחור קבוצה, וזה העניין...

זה שיש בארץ אולי 40 ספוטרים פעילים לכל היותר (נראה לי שאני אופטימי), ויש לנו לפחות 4 קבוצות בפייסבוק - זה מדהים אך גם בעייתי.
אני באמת כבר לא יודע איפה לפרסם תמונות, או איפה בכלל לקרוא עדכונים - וזה די מעצבן לראות את אותן תמונות בדיוק ב-2-3 קבוצות שונות.
קבוצות קטנות מתפצלות מקבוצות קיימות בגלל בעיות אידיאולוגיות(?), ממש כמו מפלגות השמאל...
אם יש למישהו מה להציע, אשמח לשמוע. יהיה נחמד לאחד את כולם בקבוצה אחת או שתיים וזהו.

למעלה