עם מי להשאיר את החתולה?

עם מי להשאיר את החתולה?

מאחר ואנחנו טסים ל20 יום ,יש לנו 2 אופציות ללורי. 1. חבר יבוא לגור אצלנו בבית בתקופה הזו. בסופי שבוע הוא נוסע הביתה ולכן היא תצטרך להיות לפחות 24 שעות לבד. הדבר יחזור על עצמו 3-4 פעמים במהלך שהותו אצלנו. 2. לתת אותה לזוג חברים לתקופה הזאת. הם כל יום חוזרים הביתה ואין להם בעיה עם זה. הבית שלהם הוא מקום חדש בשבילה ואני די מפחדת מזה... מה נראה לכם עדיף?

נראה לי עדיף שהחבר יבוא אליכם

ולנסות למצוא אולי עוד חבר, אח, אמא שיבוא אפילו לשעתיים שלוש בימים שהחבר לא יהיה בבית. להוציא אותה לבית אחר ואז להחזיר נראה לי פחות טוב מאשר שהיא תשאר כמה ימים לבד (לא רצופים).

MeWithoutU

New member
עדיף בבית שלכם...

להוציא לבית חדש...זה מקום חדש בשבילה...היא סתם תיהיה לחוצה ועצבנית... עדיף שתישאר בבית...ושחבר יגור אצלכם בינתיים... ובסופי שבוע...תנסו להשיג מישהו שיבוא לפחות לשים אוכל מים...וקצת לשחק... (=

ronnl

New member
עדיף בבית

גם אני יצאתי לחופשה ראשונה אחרי 3 שנים לשבועיים והעדפתי שיהיו בבית אז אימא של ההולך על 2 נשארה אצלי ועשתה אצלי את כל השבועיים כדי לשמור על העוללים המקסימים והמתוקים שלי תמצאו מישהו חבר או בן /בת משפחה שיבואו ושישארו אצלכם רצוף עד שתחזרו ושישמרו על לורי

r i p l y

New member
קראתי מקרה ש

מאמנם בקומות 3 או 4 ויותר אבל גם יכול אולי להיות בקטומה 2 אם היא גבוהה..---??? שהשאירו את החתול לטיפולו של ידיד שהבעלים היו בחו"ל המטפל של החתול הגיע ראה שאין חתול בדירה ומא אותו למטה מרוח על הרצפה\ או בחוץ מסתובב תדאגו שיש רשתות ושהחתוללא יכול לפתוח את הרשתות (עם הציפורניי חתול למשל...)

למעלה