עם מורים שמאלנים חולי נפש ורצחניים כאלה מה הפלא בכלל שהנוער דפוק

ביטניקט

Well-known member
עם מורים שמאלנים חולי נפש ורצחניים כאלה מה הפלא בכלל שהנוער דפוק. לא סתם נאמר שהכל מתחיל בחינוך, אבל מה שנעשה מהחינוך השמאלני בימינו זה בליל של טמטום, שקרים, שטיפת מוח והנדוס תודעה. ואני מודה לאל שלי היו מורים נורמלים ולא חולי נפש מהונדסי תודעה ושונאי חינם כמו שיש בימינו. ככל שהזמן עובר השמאל הולך ונעשה יותר ויותר הזוי ומנותק מהמציאות ואני ממש מרחם על כל מי שנאלץ להיות תלמיד בימינו. לצערי הדור הצעיר לא יהיה דור נורמלי והוא יעביר את זה גם לדורות הבאים.

קול תומאס אלן - כל הפרטים על המורה שירה באירוע של טראמפ

evglev1

Well-known member
מנהל
עם מורים שמאלנים חולי נפש ורצחניים כאלה מה הפלא בכלל שהנוער דפוק. לא סתם נאמר שהכל מתחיל בחינוך, אבל מה שנעשה מהחינוך השמאלני בימינו זה בליל של טמטום, שקרים, שטיפת מוח והנדוס תודעה. ואני מודה לאל שלי היו מורים נורמלים ולא חולי נפש מהונדסי תודעה ושונאי חינם כמו שיש בימינו. ככל שהזמן עובר השמאל הולך ונעשה יותר ויותר הזוי ומנותק מהמציאות ואני ממש מרחם על כל מי שנאלץ להיות תלמיד בימינו. לצערי הדור הצעיר לא יהיה דור נורמלי והוא יעביר את זה גם לדורות הבאים.

קול תומאס אלן - כל הפרטים על המורה שירה באירוע של טראמפ

באיזה שנים למדת? אני הייתי בכיתה י"א כשאהוד ברח נבחר ובשנים 1999-2000 המורים ניסו להסביר בעורמה ובעדינות כמה חשוב שנמסור את רמת הגולן כדי שיהיה שלום עם סוריה. מחנך הכיתה אף אמר שהעולים מרוסיה ואתיופיה לא יודעים מה היה ב-1967 ולא מבינים שמדובר בהחזרת שטח ולא בוויתור על שטח, המורה למתמטיקה הסביר שאחרי השלום עם מצרים כבר נקבע שנמסור גם את שאר השטחים כי ביצירת התקדים עם סיני כבר וויתרנו על רמת הגולן והשאלה היא רק אם תהיה עוד מלחמה לפני, המורה של המגמה קיבל חינוך בקיבוץ והוא הסביר שלא מדובר בוויתור על רמת הגולן אלא הסדר כולל עם הסורים. אבל בכל זאת ביום הדמוקרטיה שנחגג בבית הספר שבו תלמידים שימשו מורים ליום אחד ובאו חברי כנסת משני הצדדים במשאל בתיכון על נסיגה מרמת הגולן היה רוב של מעל 80 אחוז נגד נסיגה מהגולן.

ביטניקט

Well-known member
באיזה שנים למדת? אני הייתי בכיתה י"א כשאהוד ברח נבחר ובשנים 1999-2000 המורים ניסו להסביר בעורמה ובעדינות כמה חשוב שנמסור את רמת הגולן כדי שיהיה שלום עם סוריה. מחנך הכיתה אף אמר שהעולים מרוסיה ואתיופיה לא יודעים מה היה ב-1967 ולא מבינים שמדובר בהחזרת שטח ולא בוויתור על שטח, המורה למתמטיקה הסביר שאחרי השלום עם מצרים כבר נקבע שנמסור גם את שאר השטחים כי ביצירת התקדים עם סיני כבר וויתרנו על רמת הגולן והשאלה היא רק אם תהיה עוד מלחמה לפני, המורה של המגמה קיבל חינוך בקיבוץ והוא הסביר שלא מדובר בוויתור על רמת הגולן אלא הסדר כולל עם הסורים. אבל בכל זאת ביום הדמוקרטיה שנחגג בבית הספר שבו תלמידים שימשו מורים ליום אחד ובאו חברי כנסת משני הצדדים במשאל בתיכון על נסיגה מרמת הגולן היה רוב של מעל 80 אחוז נגד נסיגה מהגולן.
סוף שנות ה 80 תחילת שנות ה 90

אביב 2019

Well-known member
אצלינו,בספטמבר 1993 נתנו הפסקה מהלימודים לכולם.לרגל האירוע
ההיסטורי בבית הלבן- רבין ועראפת עושים שלום היסטורי לדורות
בין שני העמים.וואו.##

ואני הקטון,סירבתי לצפות בטקס בטלוויזיה בטענה -אני לא מסוגל לראות
איך ראש-ממשלת ישראל רבין, לוחץ יד לשרץ המגעיל,הרוצח עראפת.
מי צדק מאז ? אנחנו הימין.

evglev1

Well-known member
מנהל
אצלינו,בספטמבר 1993 נתנו הפסקה מהלימודים לכולם.לרגל האירוע
ההיסטורי בבית הלבן- רבין ועראפת עושים שלום היסטורי לדורות
בין שני העמים.וואו.##

ואני הקטון,סירבתי לצפות בטקס בטלוויזיה בטענה -אני לא מסוגל לראות
איך ראש-ממשלת ישראל רבין, לוחץ יד לשרץ המגעיל,הרוצח עראפת.
מי צדק מאז ? אנחנו הימין.
אצלינו ביום שני 6.11.1995 שחררו מוקדם מבית הספר כדי שנצפה בלוויה של רבין ז"ל, אבל זה היה הגיוני אחרי רצח ראש ממשלה ובכלל קבורה של ראש ממשלה מכהן, מה שלא הוגן זה שמורה טענה שיגאל עמיר לא בא לרצוח אדם אלא לרצוח תהליך את תהליך השלום, בלי לספר במה כרוך אותו תהליך שלום ומה היו פירות השלום, שזה פיגועי ההתאבדות שהולידו את הסטיקר "השלום הזה הורג".

למעלה