עם כל הכבוד לאבי גרייניק

Dr Spock

New member
עם כל הכבוד לאבי גרייניק

ואין הרבה. הבנאדם לא יודע לשיר. פשוט לא.. הבנאדם קומיקאי בחסד. באמת. אבל לשיר, לא! פשוט לא..

שפִירית

New member
זה לא יפה

אז אל תקנה את הדיסקים שלו! אבל תפרגן קצת... (אני מכירה אותו אישית, הוא מאוד פגיע.)

Dr Spock

New member
אם הוא פגיע

הוא בחר את המקצוע הלא נכון.. שלא תחשבי שאת מה שאני אומר פה לא יגידו בצורה יותר חדה ועוקצנית בביקורת בעיתונים.

שפִירית

New member
אני בטוחה שיגידו..

אבל עיתונים הוא לא קורא. את הפורום הזה הוא כן! הוא מת עליו! (לפחות עד עכשיו..)

Dr Spock

New member
אווופס ../images/Emo4.gif

בהזדמנות זו אני רוצה להתנצל בפני כל אלו שפגעתי בהם בטעות (או בכוונה) בכתיבתי בפורום מאז שבאתי לפה: מייקל ג'קסון, למד, שפירית, תמ-ים, יצורה, סנופה, עדן, אופטימוס-פריים, בוטרוס בוטרוס ראלי, ז'ה ז'ה גאבור, אייל גולן, צביקה פיק, בלקר, רותם, נובי, מיסטי, רייבן, באסה, אלוהים, מתנחלים, חרדים, ערבים, יהודים, רוסים, אתיופים, מזרחיים, אשכנזים, מייקל ג'קסון, טקס האוסקר וכל מנחיו, עירקים, סדאם חוסיין, יאסר ערפת, מוסא ערפת, כנעפה, טיטו ג'קסון, ג'אנט ג'קסון, מייקל ג'קסון, שחקני כדורגל, אוהדי כדורגל, מיי ווסט, כל אוכלוסית צרפת ובלגיה לדורותיהם, מייקל ג'קסון, וכמובן- אבי גרייניק! סליחה.

שפִירית

New member
אני אישית סולחת.

ואבי עכשיו בטלפון איתי והוא מוסר שהוא גם סולח. ושאתה אחלה גבר.

Dr Spock

New member
../images/Emo13.gif

אני? אחלה גבר? חיחי נה לכם! נה לכם אנשי פורום! אבי גרייניק אמר שאני אחלה גבר! אני! !SO THERE (איך אני משתף פעולה.. למרות שרוב הסיכויים ששפירית ברגע זה מדברת עם "אבי גרייניק" בטלפון שכנראה בכלל לא מחובר לשקע
) "אוהבים אותך שפירית קו תחתון!" >ד"ר ספוק, משאיר את המציאות הרבה הרבה מאחוריו<

שפִירית

New member
יא!

אבי לוקח את זה בחזרה!! אתה לא אחלה ובטח שלא גבר! >שפירית לא מצליחה להשיג את החוכמה של הדוק<

יצורה

New member
חי חי חי

אבי גרייניק חושב שאתה אחלה גבר?? אני אדאג לגלות לאבי את פרצופך האמיתי...

דווקא אני אוהב השירים שלו

הוא לא זמר עם קול ענק, אבל אז מה? זה עדיף מכל השירים שבאים לחמש דקות ונעלמים, עם כל חרוזי הפאר :"אוהב כואב לב", "שלי, לי "

groovy

New member
לא מסכים...

לפי דעתי מעבר להיותו איש טוב, מקסים ומפרגן, אבי הוא מוסיקאי ענק שלוקח את ההשפעות היוני רכטריות שלו למקומות נורא יפים. נכון שהוא לא פרדי מרקיורי אבל בהתחשב בזמרים שיוצא לי לשמוע ברדיו, הוא בהחלט מעל הממוצע.

LoOoOoOoOoK

New member
נו טוב,

אי אפשר להתווכח בעניין כל לכל אחד יש את טעמו האישי שלו.

למעלה