עם החתולים האלו האקשן לא מספיק לרגע

bilbolim

New member
עם החתולים האלו האקשן לא מספיק לרגע

שימי ממש פוחדת להוציא את הרגל שלה מהבית אבל מתברר שהיא יצאה אתמול בערב ועדיין לא חזרה, היא נושאת קולר עם פעמון ותווית שם+טלפון. בנתיים אני מחכה שתחזור... מחר אני אתחיל להתקשר לעמותות ולעיריה. ג'ימי מחזיק קולר עם תווית למרות שמדי פעם הוא "נאבד" אנחנו פשוט לא נכנעים לו, הוא יוצא ונכנס חופשי כבר, שלא נתנו לו לצאת הוא כל הזמן ניסה לברוח שיש לו יציאה חופשית הוא כמעט ולא יוצא החוצה במיוחד לא הימים החמים האלו, הוא מעדיף רק לישון ומדי פעם להביא לי איזה ביס.

bilbolim

New member
כן ../images/Emo4.gif

עוד חמש ימים היו אמורים לעבור עיקור. היום התקשרתי לעיריה מאוחר מדי והם נסגרו, מחר אדע אם היא אצלם. לדעתי היא יצאה ומישהו פשוט לקח אותה, היא חתולה ממש מהממת וידידותית.

GeJuFan

New member
מקווה שהיא בסדר.

הילדה הזו גורמת לך להרבה התקפי לב אהה? אל תדאגי את תמצאי אותה, הרי היה לה את הקולר שלה אם המספר שלך לא?

bilbolim

New member
כן

אבל לכי תדעי אם הקולר עדיין עלייה, לא סתם זה קולר גומי כי הם נוהגים להסתבך בחוץ. מה המפחיד אותי זה שהיא חתולה עדינה בטירוף, היא ממש רגישה ואי אפשר לדמיין אותה בחוץ, אם היא לא בעיריה אני אפזר מודעות שלה, ניראה לכם שצריך להציע פרס כספי? האמת אין לי בעיה להביע רק שאני מפחדת שזה עלול למשוך אנשים רעים.

קרני4

New member
../images/Emo4.gifהיא עדיין היא לא חזרה?כדאי לפרסם

מודעות ולחפש ברדיוס גדול יותר. הייתי בטוחה שתחזור כבר.
אולי מישהו הביא אותה לעיריה או לראשון אוהבת חיות? אולי כדאי לכתוב שמי שיביא את החתולה יזכה בתודה וגם בפרס כספי. עדכני אותנו אם היא תחזור.
קרני

f e l i n e

New member
לא כל כך הבנתי

כתבת שהיא עונדת לצווארה קולר, וזכור לי באמת שהם איבדו קולרים בעבר. האם קולר גומי אמור להיות פחות קל להסרה עצמית? אם כן- טוב שכך! היא מזוהה. מדוע את חושבת שהיא הסירה אותו? הוא אמור להיות יציב מקולרי העבר הנעלמים, לא? יכול מאוד להיות שאם עדינה היא ורגישה, היא מתחבאת באיזשהו מקום ולא נלקחה, כי למרות חברותיותה, לא רבים האנשים שיאספו אל ביתם חתולה עם קולר (שאינה גזעית). בררי מחר בעיריה בכל אופן. מקווה שהיא תשוב בכוחות עצמה מחר - אולי השכם בבוקר תתעורררו למשמע יללותיה המתוקות
.

bilbolim

New member
ג'ימי מאבד הקולרים

לשימי יש כבר חצי שנה אותו הקולר. אבל לכי תדעי מה קורה איתה בחוץ... התקשרתי והיא לא נלכדה ע"י העיריה נותר לי רק לברר בראשון אוהבת חיות ולפזר שלטים

על עיקור

כתבתי פה מזמן את צריכה הכנה נפשית לזה החתולה תהייה מסטולית כמה ימים , אולי היא לא תוכל הרבה היא לא תוציא קול (מייאו או יללה בזמן הזה, כי היא תהייה תחת ההרדמה מסטולית אומר גם לגבי הליכה חלשה, קפיצה או ריצה עם את עובדת אז אין חשש להשאיר אותה לבד ב
עם ג'ימי יהייה איתה בבית אז רק שהוא לא ילקק את התפרים. שבת שלום, אוּרי.

דארסי

New member
יש לך חתולים מקסימים../images/Emo24.gif

אל תתייאשי לפעמים הם נעלמים וחוזרים אחרי כמה ימים. תתלי מודעות ותשאלי בסביבה. איפה את גרה?

bilbolim

New member
תליתי מודעות

התקשרתי לעיריה ולראשון אוהבת חיות. ועכשיו נותר רק לחכות.

shoshae

New member
חברה אתם לא מתייחסים לבקשתי

האם האפור לאימוץ ובן כמה הוא?

f e l i n e

New member
../images/Emo62.gifעל איזה אפור מדובר?

שימי החתולה שהלכה לאיבוד היא של בילבולים, ולא נראה לי שהיא מועמדת לאימוץ. או אולי את בכלל מתכוונת לחתול אחר לגמרי?

f e l i n e

New member
../images/Emo140.gifנראה לי שהתבלבלת בשרשור:

התכוונת לגור הזה כך נראה והוא בן ארבעה חודשים. יהיה נפלא אם תוכלי לאמץ אותו!

למעלה