עם אנג'לינה בטלויזיה

¥EleVatioN¥

New member
עם אנג'לינה בטלויזיה../images/Emo8.gif../images/Emo129.gif

ללקוחות HOT
(או כמו שחברה שלי אומרת, להוטיסטים
)
יום שבת 1.4
בערוץ HOT ACTION בשעות 22:00 ו03:15
לקחת חיים
ללקוחות YES
יום רביעי 5.4
בערוץ YES1 בשעות 21:30 ו02:55
נערה בהפרעה אנג'ויי

Shiri from the block

Active member
עוד פעם לקחת חיים??../images/Emo113.gif כבר נמאס לי לראות את הסרט הזה../images/Emo122.gif

Votimac26

New member
אנג'לינה../images/Emo99.gif הכי יפה בעולם!

עם סקס אפיל עד השמים ועיניים ירוקות מדהימות
ואני חדש כאן

Ma E

New member
שיפסיק כבר להגיד לה מה לעשות כל הזמ

ן! יו

NAJ

New member
אבל כל פעם שהוא לא נותן לה לעשות

משהו אז הוא צודק בעניין הזה

../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif וחוצמזה, זה גם הילד שלו

אם היא כבר הרשתה לו לאמץ את הילדים שלה, שתישא בתוצאות

מה הקשר שזה הילד שלו? זה הגוף

שלה! היא יכולה להחליט לקעקע מה שתחפוץ בו..אין לו זכות לאסור עלייה את זה.. אם זה הילד המשותף של שניהם יש לו זכות לא להסכים לעשות משהו לילד, סתם דוגמא, עגיל באוזן או משהו, כי הם צריכים להחליט ביחד, אבל משהו שקשור לגוף שלה!! היא הבעלים שלו-בלבד!!

אופססססססססססס..חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא, אני לא מאמינה שכתבתי את זה.. לרדע חשבתי בטיפשותי הרבה שהיא רוצה לקעקע את דמותו של מדוקס על הגוף שלה!! השם ישמורר!! ומשהו באמת לא הסתדר לי..חחחחחחחח..איזה מפגרת אני.. ממממ..אז בקשר לקעקוע!! ברור שבראד צודק!! טוב, הרגה את הילד, כולה בן 4, תני לו לגדול קצת!

אני מסכימה עם בראד בקטע הזה. -->

עם כל האהבה שלי לאנג'לינה, היא צריכה להפעיל קצת יותר שיקולים לא משנה כמה היא ליברלית כבנאדם. מדוקס נורא צעיר ובגיל כזה, אני לא מאמינה שאפשר לתת לילד לעשות דבר שהוא מאוד קבוע ואישי על הגוף שלו. הבנתי שזה משהו שמדוקס ביקש, אבל לילדים קטנים יש הרבה גחמות ועניין הקעקועים, זה משהו שהוא צריך ללמוד עם הגיל... זה דבר שעושים לצורך ביטוי עצמי ולטעמי דורש קצת בגרות. אמנם בבית שממנו בא זה כביכול נורא פשוט, אפשר לשים קעקוע ולהסיר קעקוע על שמאל ועל ימין, כי יש לו את האמצעים לעשות כך - אבל אני לא חושבת שצריך ללמד אותו אתזה. זה תהליך שכולל סוג של כאב וכמו כן תהליך שהמטרה שלו היא ביטוי עצמי ובגיל הזה, אני חושבת שבראד צודק שהוא מציע ללכת על קעקועי חינה עד שהוא יהיה מספיק בוגר לעשות משהו יותר קבוע שנעשה מתוך הבנה מלאה וחיבור מלא לדבר שהוא מקעקע (ולא משנה כמה הוא יהיה ילד חכם וכמה חינוך טוב הוא מקבל, אני חושבת שצריך לתת לו כמה שנים
).

רק דבר קטנצ'יק, להבא, לגבי כתבות

אם אין שרשור חדשות, פשוט תפתחו אחד
כי זה יותר נוח שכל החדשות משורשרות בשרשור המיועד לכך

למעלה