gluten free
New member
על שאיבה ראשונה ללא הרדמה, איקסי ועוד
אני אחרי שאיבה ראשונה. זהו עשיתי את זה. עוד משהו שהתמודדתי, וצלחתי אותו....כמה כוחות יש לנו הנשים כאן!!
הגעתי לשאיבה היום אחרי שביום שישי הזקיקים היו מעטים (אלו שנראו גדולים) והאסטרדיול לא היה מאוד מבטיח (1025)
היה לשאוב רק 3. הדר' אמר כי הקטנים אין טעם... והציע ללא הרדמה.
וואלה- פיפל היה הרבה יותר כואב!!! היה בסדר גמור, נסבל לחלוטין.
מצאו 2 ביציות
הזרע של הבוקר (ואולי בכללי?) כנראה לא היה להיט , ואמרו לנו שיעשו לשתי הביציות איקסי.
ועכשיו המתח.. יופרו, לא יופרו, יתחלקו, לא יתחלקו...
זה חלק מהמסע אני מבינה...
שואלת:
1. הסבר לאיקסי (מלבד להשערה שלי)?
2. נכון שבאיקסי יש יותר סיכונים לעובר?
3. האם דווקא מתהליך האיקסי ("שמפשיטים" את הביציות כדי לחדור דרכן, ככה הבנתי) יש דווקא יותר סיכויי השתרשות?
4. את התמיכה של האנדומטרין- רק מיום ההחזרה, לא צריך כבר מיום השאיבה.הרי זה כאילו ועכשיו היה ביוץ והפרוגסטרון אמור לעלות, לא?
שהשם, כוחות העל והיקום יעזרו, ושלפחות עובר אחד חזק, נחוש, בריא ושמח- ישתרש.
תודה למי שקראה ויכולה לענות, להסביר ולנחם/ להרגיע..
אני אחרי שאיבה ראשונה. זהו עשיתי את זה. עוד משהו שהתמודדתי, וצלחתי אותו....כמה כוחות יש לנו הנשים כאן!!
הגעתי לשאיבה היום אחרי שביום שישי הזקיקים היו מעטים (אלו שנראו גדולים) והאסטרדיול לא היה מאוד מבטיח (1025)
היה לשאוב רק 3. הדר' אמר כי הקטנים אין טעם... והציע ללא הרדמה.
וואלה- פיפל היה הרבה יותר כואב!!! היה בסדר גמור, נסבל לחלוטין.
מצאו 2 ביציות
הזרע של הבוקר (ואולי בכללי?) כנראה לא היה להיט , ואמרו לנו שיעשו לשתי הביציות איקסי.
ועכשיו המתח.. יופרו, לא יופרו, יתחלקו, לא יתחלקו...
זה חלק מהמסע אני מבינה...
שואלת:
1. הסבר לאיקסי (מלבד להשערה שלי)?
2. נכון שבאיקסי יש יותר סיכונים לעובר?
3. האם דווקא מתהליך האיקסי ("שמפשיטים" את הביציות כדי לחדור דרכן, ככה הבנתי) יש דווקא יותר סיכויי השתרשות?
4. את התמיכה של האנדומטרין- רק מיום ההחזרה, לא צריך כבר מיום השאיבה.הרי זה כאילו ועכשיו היה ביוץ והפרוגסטרון אמור לעלות, לא?
שהשם, כוחות העל והיקום יעזרו, ושלפחות עובר אחד חזק, נחוש, בריא ושמח- ישתרש.
תודה למי שקראה ויכולה לענות, להסביר ולנחם/ להרגיע..