על מה פנים מסתכלים באמת תשובות!

על מה פנים מסתכלים באמת תשובות!

ועל תגידו שלא! א. חזה ב. תחת ג. לבוש צמוד על מה בדרך כלל לא.. א. פנים ב. שכל מה לא יש לי את המקורות משלי.. (תודה) עם אתם חושבים אחרת בויז אור גירלז על תגידו על מה כן?

תאמיני או לא אבל

לא כולנו עארסים אני גם מסתכל על הפנים, ותמיד חשוב שגם יהיה שכל

leeloo

New member
באמת.. איזה קטע מוזר זה...

נכון שמראה חיצוני הוא *כרטיס הכניסה*, אבל האופי הוא מה שמשאיר אותך בפנים. לא צריך כל-כך לדאוג לאיך שאתה ניראה כמו שצריך לדאוג שאתה בן-אדם טוב, הוגן וסובלני. ומישהו מוכן להסביר לי מה הקטע הזה פתאום של ``בנים בנות``?! אני חמודה? אני חמוד? אני חתיך? יש לי עקמת במוח?! אני לא אתלונן על המצב שבפורום, בגלל שהוא לא כזה בכי רע כמו שמתארים אותו, אבל באמת אפשר לרדת קצת מהודעות בסגנון פורום ``אמירוש``...

אין לי מושג

תשאלי את ``אילוף הסוררת`` או איך שקוראים לה. היא זאת שהעלתה את אותה הודעה 10 פעמים בסגנון שונה.

leeloo

New member
ממש תופעה.... כמו בפסיכוטכני... :cool:

דרך אגב, אילוף הסוררת, נשמע הרבה יותר טוב באנגלית.. כמו הרבה דברים שמתרגמים לעברית והם נשמעים גרוע... Rape , means in Hebrew- שוד מזוין... אחלה תרגום...

MERD!

New member
בדיוק......

rape-שוד... כן בדיוק זה מה שזה אומר.. rape- זה אונס שוד מזויין זה - armed robbery A little english lesson for you.

מכשפת

New member
:)

שלום לכולם ! מה שלומכם ? יש משהוא שמעוניין ליצור קשר איתי שישלך תגובה אני בת 16 מאזור מרכז-דרום.

Hell is beige

New member
יו, הם תפסו גם את הפידבקים

אילוף הסוררת באנגלית, למי שתוהה, זה Taming of the shroe (מצטער אם יש שגיאות כתיב)

leeloo

New member
איזה גאון אתה.... משהו משהו

מה לדעתך אני בדיוק אמרתי?! אמרתי שאונס אינו שווה (!!!) שוד מזוין! אז אל תתלהב ותעשה לי שיעורים עם האנגלית שלך, כי יקירי, אתה רק תפסיד...

MERD!

New member
אני דיי בטוח שאני לא יפסיד

``דרך אגב, אילוף הסוררת, נשמע הרבה יותר טוב באנגלית.. כמו הרבה דברים שמתרגמים לעברית והם נשמעים גרוע... Rape , means in Hebrew- שוד מזוין... אחלה תרגום...`` זאת ההודעה שלך את היחידה ששמעתי שתרגמה את rape- לשוד מזויין את דיברת על איך דברים נשמעים יותר טוב באנגלית מאשר בעברית. תסתכלי על ההודעה שלך בעצמך. ``כמו הרבה דברים שמתרגמים לעברית והם נשמעים גרוע`` אם התכוונת למשהו אחר ממש לא רשמת את זה טוב. אם את מדברת על התרגום המטומטמם שיש לנו בארץ לסרטים וסדרות בגלל זה אני לא מתייחס לתרגום בטלווזיה וסרטים בקולנוע או דיבובים. וגם קורא ספרים לרוב באנגלית(אם זאת השפה המקורית שלהם אם לא אז תרגום זה תרגום אז זה לא משנה). נ.ב תסמכי עליי...באנגלית אני ינצח אותך בקלות.

mmm

New member
היא לא מבינה...

שי, את בטח, מ*********...., אז הבה נחנך אותך מחדש, בשביל הודעות שיטחיות ומטומטמות כאלו יש את פורום בנים בנות, יחד עם כול ה``הי הי, זה צהוב, וואו בגד ים יפה, הוא יאהב הי הי, אבל בלי גויסטיק``. m מצטער אם הוא העליב משהו, חוץ כמובן מכותב ההודעה שלא מבין או מבינה שהפורום לא נועד לזה. BY mE

Hell is beige

New member
חזה ותחת בהחלט

אם אני סתם מסתכל על מישהי ברחוב ככל שזה נוגע לקשר יותר רציני מקשר עין, אין יותר חשוב מאופי פתוח, נשמה, ובהחלט שכל.

למעלה