על מה מדברים פה ומה עם מי ששותה תה?

שרי42

New member
על החיים אבל בעיקר על פולניים....

ויש גם תה מכל הסוגים...תצטרף לשולחן

אפרת.א

New member
למה להבריח קליינט בפוטנציה למה??

בימים טרופים אלו....עד שמישהו מבקש תה במקום קפה את חושבת שזה חכם לספר לו על ה..פולנים???? מזל שהוספת את ההזמנה... להצטרף לשולחן (נראה לך מתאים בשולחן של קוב ואופס...??????????) ו...שרי - נשמה - אולי הפעם גם אני אשתה תה? (חחחחח - לא מתוקה, לא חולה, מה פתאום...אנייייי?!?) מממממווווואאאאאההההההההה (יו - איך התגעגעתי לזה....) שבתתתתת שלווה לך יקירתי אה כן....ובפעם הבאה - עם הילדים , בלי הילדים - לא מעניין אותי העיקר שתדאגי לג`חנון של תקווה:))) ו....ד``ש למשה השכן , הפך להיות קליינט חשוב כאן אצלינו אה? חחחחחחחחחח - אוהבת , איריס.

אפרת.א

New member
אז ככה:.....

שוב העיניים המסתכלות בתמימות ושואלות: מואה?!? הפולנים - ממוש - הפולניםםםםםםם (זה העניין!) להסבר נוסף וישיר - פני למספר פלפון: 000000 - 000

אפרת.א

New member
יש תה בכל הטעמים...ובכלל...

אל תיבהל משרי - היא פולניה מזוייפת מנסה להפחיד - אבל....חחחחחחח.......היא נשמה טהורה! ואופה עוגות שחבל על הזמן - כדאי לך להשאר! אוהב עוגת מוס ? - הספצייליטה של העלמה..! ויעידו כל אלה שגמרו לי את העוגה ולא השאירו לי פירור.....:( שאעשה תה?

אפרת.א

New member
לרשותך ולשרותך...!

ארל גריי - קבלת! סוכר / סוכרזית - מונחים לפניך. עוגה? משהו נוסף? בעניין התשלום:נהוג לשלם ע``י כתיבת משהו הבנוי יותר משורה אחת פיצפונת הנקראת: ``נושא``. נשמח באם תוסיף מילה או שתיים בתוכן ההודעה. לרשותך ולשרותך - צוות בית הקפה המורחב.

למעלה