על מה חרשתם השבוע?

Ill Fame

New member
על מה חרשתם השבוע?

הילה מתעכבת, אז לקחתי יוזמה
השש"ע שלי:
Lil' Kim Feat. Twista - Thug Love Trick Daddy Feat. Ludacris, Lil' Kim, Cee Lo - Sugar Lil' Jon Feat. Busta Rhymes, Elephant Man, Ying Yang Twins - Get Low (Remix) Akon - Lonely Busta Rhymes - Put Your Hands Where My Eyes Could See​

galileho

New member
אני ../images/Emo26.gif

my name is - eminem (אף פעם לא נמאס לי ממנו זה מתחיל להפחיד ...
) טאפ אנלא כתוב עכשיו את כל השירים קיצר חרשתי על כל the slim shady lp התאהבתי בדיסק

angela12

New member
הייתי אצל חברות שלי

אז הם שיגעו אותי עם כל השירים הישנים והמעצבנים האלה...פאק רוב הזמן ממילא שמענו את יוז יור אילוז'ן [שאחותי הביאה לי ליומולדת] אבל חלק מהזמן שמענו שירי אייטיז מעצבנים עד מאוד. גם נדבקתי למילה "פאק" קצת קשה להיפטר מזה אבל יש לי תקוות

bLAck hALo

New member
שנות ה-80 שליטה!

חח למרות שדוגרי זה השנים שהמוזיקה הייתה הכי לא סגורה על עצמה משהו הזוי ביותר..אבל עדין מוזיקה טובה.

bLAck hALo

New member
גם הניינטיז היו טובים...

משנת 2000 התחיל להתפתח באמת כל החרא ששומעים עכשיו בתמידות כמעט בכל מקום. :|

Lil M

New member
קוואמיייייייי

כל הדיסקקק דאמיט זה דיסק טוב

Pink Angel1

New member
אממ

Black Eyed Peas-Don't Phunk With My Heart Eminem-I'm Back Eminem- Crazy in love Snoop Dogg feat. Justin Timberlake - Signs Christina Aguilera & Missy Elliot - Car Wash

bLAck hALo

New member
הילה אומרת יפה יפה על היוזמה../images/Emo13.gif

טוב בגלל שמטאליסט בקרוב <חח בערך..וד"א משהו מגיע לשם במקרה?> וכידוע מגדת' מגיעים (:) חרשתי בעיקר עליהם..בעיקר על Symphony of Destruction בין הייתר גם על: Phil Collins - Against All Odds <שגם הוא מגיע :] וגם להופעה שלו אני הולכת..כרטיס לשורות האחרונות יעלו בערך 300 ש"ח..אז כבר התחלתי לחסוך בצד> Mike Oldfield- Shadow on the wall Fat Boy Slim-The Joker Iron Maiden-Childhood's End Goo Goo Dolls- Here Is Gone Iron Maiden-The Fugitive Fat Boy Slim- Funk Soul Brother madness-It must be love Mike Oldfield- Moon Light Shad REM - Bad Day משינה- התשובה Gorillaz - Feel good inc

angela12

New member
יהה עכשיו הבנתי שההוגעה שלי לא מובנ

-ת. אני הולכת למטאליסט בטוח. לא כמו לרוק עצמאות שזה אולי לא יצא

BloodEye

New member
אני

קוואמי - אבו מיקרופון קוואמי, קוטג', שירי - שיידברו סגול 59 - קח את זה למקרופון משינה - התשובה משינה - ואולי עכשיו Gorillaz - Feel good inc System of A Down - Psycho Mos Def - Next universe Fat Joe - So much more Royce Da 5'9 Feat. Chino XL - Enough beef Wu-Tang Clan - C.R.E.A.M. וכל האלבום הראשון של סייפרס היל - פשוט שלמות של הרכב!

bLAck hALo

New member
....

לגבי סייפרס היל
יש לי את Till Death Do Us Part בוניל :) וואי כמה זמן לא שמעתי System of A Down..

Thierry Henry

New member
נמנמ ../images/Emo5.gif

בעקרון כל הדיסק של קוואמי
הדיסק של ג'יי זי ולינקין
הדיסק של פיפטי ודה גיימ
סטלוס ואורן חן
שירים מניד פור ספיד 2
הדיסק של מוקי
זהו

®NuLy®

New member
אמממ

Chester Bennington - System Good Charlotte - Riot girl Simple Plan - God Must Hate Me Brayam Adams - Sound the Bugle Black Eyed Peas - Dont Phunk With My Heart ועל הדיסק מטאורה של לינקין פארק במיוחד על Esier To Run

®NuLy®

New member
כן יש לו שירים לבד...

זה בדרך כלל שירים הרבה פחות רועשים ובלי צרחות אבל מאוד מפחידים

למעלה