על מה זה מעיד לדעתכם ?

על מה זה מעיד לדעתכם ?../images/Emo6.gif

מעשה באישה ממוצא רוסי-מעתלית שהחליטה לחסל את בעלה.. רקחה לו רעל,ולא מת עירבבה לו באינסולין אך 120 מכות חשמל-הצילוהו.. שכרה רוצח שכיר מרוסיה נתנה לו מקדמה-אבל הוא ברח עם הכסף מהארץ.. רק אז,בעלה "הרגיש" הרגיש במשהו המשטרה טמנה לה מלכודת שלחו רוצח מתחזה,והיא מיהרה ושילמה אלא מה-בקשה אחת היתה לה: "נא לחסל את הבעל מחוץ לבית שמא,כלבה האהוב יפגע.." על מה זה מעיד לדעתכם,על מה ???

מה להגיד??. עצוב

מרקי קראת את העיתון בבקר?....אני גם כבר הספקתי להזדעזע מהכתבה הזאת

ששנאה לבן אדם "קרוב" היא הנוראה

בשנאות... מצד אחד לא נתפס לי איך אחרי 20 שנה של יחד (על כל פנים מבחינה פורמלית), אפשר עד כדי כך לשנוא, ומצד שני ברור לי שדווקא בגלל ה-20 שנה של "הביחד" כשמכירים כל פיפס אצל בן הזוג אפשר לשנוא עד כדי כך. איך שלא נסתכל על המקרה זה עצוב מאוד, שניהם בזבזו 20 שנים יקרות מחייהם לחינם... שלאנדע...

שילה1

New member
מעיד על כל מה שהזכרתם,וגם על

אומץ,והעדר פחד... לא שמסכימה לרעיון,חלילה וחס!

gilan

New member
נכון מאוד חונה, יש כאן טעות

בתיזמון. אם היא היתה מחסלת אותו לפני 20 שנה היום היא כבר היתה בנאדם חופשי...

רבים טועים בבחירת בני-זוג

קורה, מסתבר ש"לפני" הנישואין לא דומים ל"אחרי".. אבל להנציח את הטעות בזמננו? מבינה שפעם בגירושין היה טעם לפגם, אבל היום? כשכל זוג 10 מתגרש...וכמובן מי אני ומה אני שאבין מה הניע את הגברת להשאר עם בנזוג שנוא תחת קורת גג אחת כל כך הרבה שנים..יש כל כך הרבה סיבות...כלכליות ריגשיות..לך תדע... שורה תחתונה - חבל..

שילה1

New member
ביטח...כי בארה"ב כבר קבע שופט

כי הכלב הינו "בן משפחה" לכל דבר,על כן יש לדאוג לו,לספק את ארוחותיו בזמן וכו'. רק שפסיקה זו טרם תפסה בארצנו,אם כי מחזיקי כלבים מתייחסים אליהם כבני משפחה. וראו,אינה חסה על בעלה,אבל כן על הכלב!

אכן-העינין הזה טיפוסי לרוסים..

הם רגשנים עד דמעות לנוכח ציור,למשמע שיר אוהבים כלבים,לעיתים,יותר מאנשים.. כאן לא מדובר כנראה,על גבר מכה אלא על חולה סכרת,שעשה פוליסת ביטוח חיים גדולה ומסקנתי היחידה: כמה חבל-שלא נהייתי כלב

שילה1

New member
מרקי.."טיפוסי לרוסים"?לא חושבת

שיש טיפוסי או טיפוס רוסי,ובכלל לא מקובלות עלי הכללות.

יש לי הכרות קרובה עימם

עוד בפולין,היו רבים שהכרתי וכאן בצריפים,כשעליתי בגיל שמונה למדתי המון על מזגם. וזו בהחלט לא הכללה.יש גם עובדות ומציאות הטיפוסית לעם או עדה. אין מה לעשות.

שילה אני ממש ממש מסכימה איתך

להכליל וליצור סטיגמות על כולם בגלל הקצוות הקיצוניות. כשם שלא נאמר שכל הגברים הם אנסים רוצחים ועוד כל מיני דברים שהשתיקה יפה להם. מאוד קל ליצור סטיגמה אך קשה מאוד להפטר ממנה. פתיל החיים מאת עדינה .ו "בוא נפרד"-היא ביקשה "נשאר ידידים"-אמרה האש בי הפסיקה לבעור לא נוכל לימי בראשית לחזור. בנינו קן עם גוזלים בטחונם בנו תולים, למענם,ורק למענם נתנהג כבני האדם! הוא רשף,התנשף,התפרץ מכל הבא ליד החל לנפץ "כרתנו ברית עולמים" פגע,וגידף...בצלילים צורמים. למרחק נשמע קולם, ונדם. כיבה את פתיל חייהם, הכל הסתיים. שיר זה נכתב אחרי ששמעתי בטלויזיה על רצח והתאבדות כעבור שנים שמעתי שמי שלמדתי איתה נמצאה בעצם באותה הסטטיסטיקה. ומאז הפכתי את השיר הזה גם כגל עד עבורה.

gilan

New member
דילמה מוראלית עתיקה../images/Emo12.gif

הגיע במייל ותורגמה מאנגלית בלשון חופשית: אתה נוהג במכונית הספורט שלך בעלת שני המושבים בכביש שכוח אל, לילה, סופת שלג נוראה משתוללת. אתה מבחין בשלוש דמויות עומדות בתחנת אוטובוס ואתה יודע שהאוטובוס האחרון עבר זה מכבר. אתה נעצר ומבחין באנשים שעומדים שם מכורבלים רטובים וקופאים מקור: 1. אשה זקנה מאוד שנראה שעומדת להתמוטט ולמות בכל רגע. 2. חבר ותיק שלך שבעבר הרחוק הציל את חייך. 3. בחורה מדהימה ביופייה שעל כמוה חלמת כל חייך. למי מהשלושה תציע להצטרף אליך, והרי תוכל לקחת רק אדם אחד? חשוב טוב לפני שאתה מחליט. דע לך שזאת דילמה מוראלית-אתית שפעם נהגו להשתמש בה בראיונות לבחינת מועמדים למשרות חשובות. ובכן, היית בטח בוחר להסיע את הזקנה, ואולי בכך היית יכול להציל אותה ממות בטוח. או שמא היית לוקח את ידידך שהציל פעם את חייך ועכשיו נקרתה בפניך הזדמנות פז בלתי חוזרת לפרוע את חובך אליו. אבל מה אם אתה מפסיד את הזדמנות חייך לזכות באושר המיוחל עם אשת חלומותיך, הזדמנות שבטח לא לא תשוב לעולם?.... המועמד שזכה במשרה המיוחלת ( מתוך 200 מועמדים ) לא היסס לרגע ואמר שהיה נותן את מפתחות הרכב לידידו ומבקש ממנו שיסיע את הזקנה לבית חולים, והיה נשאר עם אשת חלומותיו ומגונן עליה בגופו כל הלילה עד שיגיע האוטובוס בבוקר. הנה פתרון שמוכיח שלפעמים דרושה לנו מחשבה יצירתית מבריקה בכדי לפתור בצורה כה פשוטה בעיה סבוכה... בכל אופן, התשובה הנכונה ( הכי אנושית ) היא לדרוס את הזקנה ולגאול אותה בכך מייסוריה, ל"דפוק" את הבחורה המושלמת כשהיא נשענת על תחנת האוטובוס, ולנסוע עם החבר הטוב לבר הקרוב לשתות איתו שם בירה....

למעלה