לא הבנתי מה השאלה. כאילו שלפידונים נזקקים למציאות, לאמת או לעובדות בבואם להתבכיין.כשטראמפ עצר את כל הטילים
ופתח את הורמוז לסחר?
עכשיו ה0מולנים שעשו הפגנות, תוך שבירת הוראות פיקוד העורף, להפסקת הלחימה יתלוננו שהפסקנו את הלחימה ויגידו שנתניהו חלש.כשטראמפ עצר את כל הטילים
ופתח את הורמוז לסחר?
אין מה לחגוג ועל מה להתבכיין, התמונה תהיה ברורה בעוד שבועיים, עכשיו זה רק פסק זמן.כשטראמפ עצר את כל הטילים
ופתח את הורמוז לסחר?
במהלכם הם יוכלו להימלט לחו"לאין מה לחגוג ועל מה להתבכיין, התמונה תהיה ברורה בעוד שבועיים, עכשיו זה רק פסק זמן.
גם לפני חודשיים לא היו טילים ומיצרי הורמוז היו פתוחים....כשטראמפ עצר את כל הטילים
ופתח את הורמוז לסחר?
כן היו טילים והרבה יותר!גם לפני חודשיים לא היו טילים ומיצרי הורמוז היו פתוחים....
וואללה כרותי האונה יוצאים ממחילותיהם....
ובעוד שנה יהיו עוד יותר....כן היו טילים והרבה יותר!
לפני חודשייים היו הרבה יותר טילים גם במחסנים וגם בעמדות השיגור מוכנים לירי וגם פסי היצור במפעלים באירן עבדו במרצ ליצר עוד אלפי טילים כולל טילים היפר סוניים , וזאת כדי שיותר מאזרחי ישראל לא יספיקו להגיע למרחב המוגן בהנתן ההרתעה בעיקר קשישים ומוגבלים .
רוב המומחים מדברים על כמה שנים כדי לשקם את תעשית הטילים , בכל אופן אז הרווחנו קצת זמן של אפשרות לנשום , לייצר עוד מיירטים ולהתכונן לסבב הבא.ובעוד שנה יהיו עוד יותר....
ברגע שהאייטולות הצליחו להדיח את השאח, המשטר האיראני ראה עצמו כמוביל העולם האסלאמי השיעי, "התנגדות" לישראל נתנה לו לגיטימציה .
תמיכה בטירור של חיזבאללה, חמאס, חות'ים ועוד מחזקת את מעמד איראן בעולם הערבי והמוסלמי.
בעיקרון , אירן צריכה את ישראל בכדי שהיא תוכל להאשים אותה באחריות להשתלטות המערבית על במזרח התיכון.
ובקיצור - שימוש בישראל כאויב חיצוני שמחזק את המשטר מבפנים.
אשרי המאמין.רוב המומחים מדברים על כמה שנים כדי לשקם את תעשית הטילים , בכל אופן אז הרווחנו קצת זמן של אפשרות לנשום , לייצר עוד מיירטים ולהתכונן לסבב הבא.
ראה ערך "חוק גודווין"לא נכון! המטרה הראשית של איראן זה השמדת ישראל , אחר-כך באים המטרות האחרות, הגיע הזמן שתקשיב לאויב . גם על היטלר חשבו שנאומי ההסתה שלו נגד היהודים הם לצרכי תעמולה ופנים, ומה שהיה זה שאפילו לקראת סוף מלחמת עולם 2 שהנאצים כבר ראו את התבוסה מתקרבת , אז הם עדין הפנו משאבים רבים להשמדת היהודים על חשבון המאמץ הצבאי מול בנות הברית.
היכן ראית שכתבתי "אירן מורתעת".?אנחנו לא יכולים לקחת סיכונים , והתאוריות שלך שמנסות להרגיע אותנו שכאילו איראן לא כל כך מסוכנת והיא צריכה את ישראל לצרכי פנים הם מסוכנות ביותר , כי הם עלולים להכניס אותנו לשאננות. אם צריך להשמיד את הטילים יש לעשות זאת עכשיו ובעוד שנה ובעוד שנתיים , ובטח לא להסתמך על התאוריות שלך שכאילו "איראן מורתעת" .
אם הייתי ראש הממשלה , יכולת להאשים אותי ש "לא למדתי כלום".לא למדת כלום מאסון ה 7.10 שרבים בשמאל חשבו ( כנראה גם ביבי והדרג הצבאי ) שנאומי ההסתה נגד ישראל של יחיא סינאוור הם רק לצרכי פנים והוא בעצם דואג לכלכלה של עזה .
ההשוואה לנאצים היא מוצדקת, אירן אומרת בגלוי את כוונותיה שאפילו היטלר בזמנו לא בטוח שהיה כל כך מפורט בנאומיו הפומביים. ממש מתבקש להפיק את מהשואה ולא לזלזל בשום היטלר חדש שמאיים עלינו . מה שאתה מציע זה לוותר ולהניח לאיראן להתחמש שוב כי "אין פתרון צבאי" ואנחנו לא על הכוונת שלהם , יש להם אינטרסים אחרים יותר חשובים ( זה לא נכון, השמדת ישראל היא בקדימות עליונה אצליהם ).ראה ערך "חוק גודווין",
זה מתחבא במשםט אירן צריכה את ישראלהיכן ראית שכתבתי "אירן מורתעת".?
אם הייתי ראש הממשלה , יכולת להאשים אותי ש "לא למדתי כלום".
החמאס הצהיר לא פעם שהוא מתכוון לבצע פלישה לנגב המערבי. הוא כבר ניסה לפני ה 7 באוקטובר וניכשל.
ולמרות ששרי הקבינט הבטחוני ידעו על כך, הם הלכו לישון , וכשהם הולכים לישון, צמרת הצבא שכפופה אליהם הצטרפו לשינה משותפת ...כמו בבתי הילדים של הקיבוצים של פעם....
זה ישמע אולי מתנשא, אבל התחלת לעייף אותי אם המנטרות הקבועות שלך. חבל.זה מתחבא במשםט אירן צריכה את ישראל
חבל שלא הקשיבו להם.זה ישמע אולי מתנשא, אבל התחלת לעייף אותי אם המנטרות הקבועות שלך. חבל.
לידיעתך : כל משטר דיקטטורי צריך איזה אוייב בכדי שיוכל להצדיק את הצורך בזכויות אינסופיות למנהיג. [ביטחון לאומי ושאר ירקות],
לאט לאט אתה גם מתחיל לחזק את הטענה הזו לגבי מדינת ישראל.
הגיע הזמן שתיפקח עיניים. ראה את הכותבים בפורו שהמליצו להשמיד את אירן/עזה עם פצצה גרעינית כולל אחד מחברי הכנסת.[עמיחי אליהו]
עכשו תחשוב מי בסכנה קיומית.....אנחנו או אירן.....
ברוכה הבאה בצל קורתם......חבל שלא הקשיבו להם.
חבל שגם אתה לא בצל קורותינו ומעדיף להיות בצל אויבנו.ברוכה הבאה בצל קורתם......
בצל אוייבינו ?חבל שגם אתה לא בצל קורותינו ומעדיף להיות בצל אויבנו.
אם אתה משייך לי את מיציתי, אני אשייך לך את ה"מומחה" לשום דבר.בצל אוייבינו ?
אם אני האויב שלך, אזי ידידייך הם - מיציתי, חמורבו, ביטניקט, שחר, כרמיזן [הלך להביא...] , חוח חסר מוח [גם הלחך להביא,,,] והיפרבולה, שלאחרונה התחיל להשתולל.....ועוד.
חבורה מכובדת מאוד.
תהני
חחחחחחחחח אהבתי.אם אתה משייך לי את מיציתי, אני אשייך לך את ה"מומחה" לשום דבר.
לי אין מושג מה עדיף ולך?
אם הוא לא טיפש, אז מי כן טיפש?חחחחחחחחח אהבתי.
אבל קנוניתי לא טיפש.
יש לו בעיות אחרות .
מציתי - אשריך מנסה לתת מצג של תיחכום וזה כל כך פתטי שזה מידי פעם גורם לי לחמול עליו.
אנחנו הצלנו את איראן מהשמדה, אם הייינו מחכים עוד שנה שנתיים ומקבלים כל יום 100 טילים בליסטים היינו נאלצים לשלוף את האטום.הגיע הזמן שתיפקח עיניים. ראה את הכותבים בפורו שהמליצו להשמיד את אירן/עזה עם פצצה גרעינית כולל אחד מחברי הכנסת.[עמיחי אליהו]
אנחנו! איראן שואפת להשמיד אותנו , אנחנו לא. האם ראית במרכז תל אביב שעון גדול על שלט ענק שסופר את הזמן עד להשמדת איראן ?עכשו תחשוב מי בסכנה קיומית.....אנחנו או אירן.....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.