על מה הלפידונים יתבכיינו עכשיו

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

ai27

Well-known member
כשטראמפ עצר את כל הטילים
ופתח את הורמוז לסחר?

הפרבולה1

Well-known member
גם לפני חודשיים לא היו טילים ומיצרי הורמוז היו פתוחים....
וואללה כרותי האונה יוצאים ממחילותיהם....
כן היו טילים והרבה יותר!
לפני חודשייים היו הרבה יותר טילים גם במחסנים וגם בעמדות השיגור מוכנים לירי וגם פסי היצור במפעלים באירן עבדו במרצ ליצר עוד אלפי טילים כולל טילים היפר סוניים , וזאת כדי שיותר מאזרחי ישראל לא יספיקו להגיע למרחב המוגן בהנתן ההרתעה בעיקר קשישים ומוגבלים .

xyxy210

Well-known member
כן היו טילים והרבה יותר!
לפני חודשייים היו הרבה יותר טילים גם במחסנים וגם בעמדות השיגור מוכנים לירי וגם פסי היצור במפעלים באירן עבדו במרצ ליצר עוד אלפי טילים כולל טילים היפר סוניים , וזאת כדי שיותר מאזרחי ישראל לא יספיקו להגיע למרחב המוגן בהנתן ההרתעה בעיקר קשישים ומוגבלים .
ובעוד שנה יהיו עוד יותר....

ברגע שהאייטולות הצליחו להדיח את השאח, המשטר האיראני ראה עצמו כמוביל העולם האסלאמי השיעי, "התנגדות" לישראל נתנה לו לגיטימציה .
תמיכה בטירור של חיזבאללה, חמאס, חות'ים ועוד מחזקת את מעמד איראן בעולם הערבי והמוסלמי.
בעיקרון , אירן צריכה את ישראל בכדי שהיא תוכל להאשים אותה באחריות להשתלטות המערבית על במזרח התיכון.
ובקיצור - שימוש בישראל כאויב חיצוני שמחזק את המשטר מבפנים.

הפרבולה1

Well-known member
ובעוד שנה יהיו עוד יותר....
רוב המומחים מדברים על כמה שנים כדי לשקם את תעשית הטילים , בכל אופן אז הרווחנו קצת זמן של אפשרות לנשום , לייצר עוד מיירטים ולהתכונן לסבב הבא.
ברגע שהאייטולות הצליחו להדיח את השאח, המשטר האיראני ראה עצמו כמוביל העולם האסלאמי השיעי, "התנגדות" לישראל נתנה לו לגיטימציה .
תמיכה בטירור של חיזבאללה, חמאס, חות'ים ועוד מחזקת את מעמד איראן בעולם הערבי והמוסלמי.
בעיקרון , אירן צריכה את ישראל בכדי שהיא תוכל להאשים אותה באחריות להשתלטות המערבית על במזרח התיכון.
ובקיצור - שימוש בישראל כאויב חיצוני שמחזק את המשטר מבפנים.

לא נכון! המטרה הראשית של איראן זה השמדת ישראל , אחר-כך באים המטרות האחרות, הגיע הזמן שתקשיב לאויב . גם על היטלר חשבו שנאומי ההסתה שלו נגד היהודים הם לצרכי תעמולה ופנים, ומה שהיה זה שאפילו לקראת סוף מלחמת עולם 2 שהנאצים כבר ראו את התבוסה מתקרבת , אז הם עדין הפנו משאבים רבים להשמדת היהודים על חשבון המאמץ הצבאי מול בנות הברית.

אנחנו לא יכולים לקחת סיכונים , והתאוריות שלך שמנסות להרגיע אותנו שכאילו איראן לא כל כך מסוכנת והיא צריכה את ישראל לצרכי פנים הם מסוכנות ביותר , כי הם עלולים להכניס אותנו לשאננות. אם צריך להשמיד את הטילים יש לעשות זאת עכשיו ובעוד שנה ובעוד שנתיים , ובטח לא להסתמך על התאוריות שלך שכאילו "איראן מורתעת" .
לא למדת כלום מאסון ה 7.10 שרבים בשמאל חשבו ( כנראה גם ביבי והדרג הצבאי ) שנאומי ההסתה נגד ישראל של יחיא סינאוור הם רק לצרכי פנים והוא בעצם דואג לכלכלה של עזה .

xyxy210

Well-known member
רוב המומחים מדברים על כמה שנים כדי לשקם את תעשית הטילים , בכל אופן אז הרווחנו קצת זמן של אפשרות לנשום , לייצר עוד מיירטים ולהתכונן לסבב הבא.
אשרי המאמין.
לא נכון! המטרה הראשית של איראן זה השמדת ישראל , אחר-כך באים המטרות האחרות, הגיע הזמן שתקשיב לאויב . גם על היטלר חשבו שנאומי ההסתה שלו נגד היהודים הם לצרכי תעמולה ופנים, ומה שהיה זה שאפילו לקראת סוף מלחמת עולם 2 שהנאצים כבר ראו את התבוסה מתקרבת , אז הם עדין הפנו משאבים רבים להשמדת היהודים על חשבון המאמץ הצבאי מול בנות הברית.
ראה ערך "חוק גודווין"
אנחנו לא יכולים לקחת סיכונים , והתאוריות שלך שמנסות להרגיע אותנו שכאילו איראן לא כל כך מסוכנת והיא צריכה את ישראל לצרכי פנים הם מסוכנות ביותר , כי הם עלולים להכניס אותנו לשאננות. אם צריך להשמיד את הטילים יש לעשות זאת עכשיו ובעוד שנה ובעוד שנתיים , ובטח לא להסתמך על התאוריות שלך שכאילו "איראן מורתעת" .
היכן ראית שכתבתי "אירן מורתעת".?
לא למדת כלום מאסון ה 7.10 שרבים בשמאל חשבו ( כנראה גם ביבי והדרג הצבאי ) שנאומי ההסתה נגד ישראל של יחיא סינאוור הם רק לצרכי פנים והוא בעצם דואג לכלכלה של עזה .
אם הייתי ראש הממשלה , יכולת להאשים אותי ש "לא למדתי כלום".
החמאס הצהיר לא פעם שהוא מתכוון לבצע פלישה לנגב המערבי. הוא כבר ניסה לפני ה 7 באוקטובר וניכשל.
ולמרות ששרי הקבינט הבטחוני ידעו על כך, הם הלכו לישון , וכשהם הולכים לישון, צמרת הצבא שכפופה אליהם הצטרפו לשינה משותפת ...כמו בבתי הילדים של הקיבוצים של פעם....

הפרבולה1

Well-known member
ראה ערך "חוק גודווין",
ההשוואה לנאצים היא מוצדקת, אירן אומרת בגלוי את כוונותיה שאפילו היטלר בזמנו לא בטוח שהיה כל כך מפורט בנאומיו הפומביים. ממש מתבקש להפיק את מהשואה ולא לזלזל בשום היטלר חדש שמאיים עלינו . מה שאתה מציע זה לוותר ולהניח לאיראן להתחמש שוב כי "אין פתרון צבאי" ואנחנו לא על הכוונת שלהם , יש להם אינטרסים אחרים יותר חשובים ( זה לא נכון, השמדת ישראל היא בקדימות עליונה אצליהם ).

אנחנו צריכים למנוע שינוי בחוק גודווין , שבעתיד שירצו להביא דוגמה לרשע קיצוני יביאו את איראן כדוגמה ולא את הנאצים. אסור לתת לאיראן לבצע בנו שוב שואה!
אגב גם חוק גודווין השתנה לפעמים , היום שרוצים להביא דוגמא לרשע קיצוני מביאים את ארוע הטבח בעוטף עזה ב 7.10

היכן ראית שכתבתי "אירן מורתעת".?
זה מתחבא במשםט אירן צריכה את ישראל
אם הייתי ראש הממשלה , יכולת להאשים אותי ש "לא למדתי כלום".
החמאס הצהיר לא פעם שהוא מתכוון לבצע פלישה לנגב המערבי. הוא כבר ניסה לפני ה 7 באוקטובר וניכשל.
ולמרות ששרי הקבינט הבטחוני ידעו על כך, הם הלכו לישון , וכשהם הולכים לישון, צמרת הצבא שכפופה אליהם הצטרפו לשינה משותפת ...כמו בבתי הילדים של הקיבוצים של פעם....

אכן לא למדתה כלום , אתה מתעקש שנחזור על השגיאה שלא הקשבנו לאויב בעזה שהצהיר על כוונתו לפלוש לנגב ( הוא הצהיר יותר מזה - לחסל את הישות הציונית ולא רק בנגב ). וכעת אתה מנסה לשכנע אותנו להתעלם מהאיומים של איראן כי הם רק לצורכי פנים ולחיזוק מעמדה בעולם הערבי. גם על סינאוור אמרו דברים דומים, אבל ביבי לפחות כן למד ושינה כיוון.

אתה בעצם סותר את עצמיך - אם אתה מבין כמו כולנו שזה היה שגיאה שהתעלמנו מהצהרות החמאס לפלוש לנגב, איך זה שעכשיו אחרי הלקח של 7.10 אתה מנסה לשכנע אותנו להתעלם מהצהרות אירן להשמיד את ישראל?

xyxy210

Well-known member
זה מתחבא במשםט אירן צריכה את ישראל
זה ישמע אולי מתנשא, אבל התחלת לעייף אותי אם המנטרות הקבועות שלך. חבל.
לידיעתך : כל משטר דיקטטורי צריך איזה אוייב בכדי שיוכל להצדיק את הצורך בזכויות אינסופיות למנהיג. [ביטחון לאומי ושאר ירקות],
לאט לאט אתה גם מתחיל לחזק את הטענה הזו לגבי מדינת ישראל.
הגיע הזמן שתיפקח עיניים. ראה את הכותבים בפורו שהמליצו להשמיד את אירן/עזה עם פצצה גרעינית כולל אחד מחברי הכנסת.[עמיחי אליהו]
עכשו תחשוב מי בסכנה קיומית.....אנחנו או אירן.....

זה ישמע אולי מתנשא, אבל התחלת לעייף אותי אם המנטרות הקבועות שלך. חבל.
לידיעתך : כל משטר דיקטטורי צריך איזה אוייב בכדי שיוכל להצדיק את הצורך בזכויות אינסופיות למנהיג. [ביטחון לאומי ושאר ירקות],
לאט לאט אתה גם מתחיל לחזק את הטענה הזו לגבי מדינת ישראל.
הגיע הזמן שתיפקח עיניים. ראה את הכותבים בפורו שהמליצו להשמיד את אירן/עזה עם פצצה גרעינית כולל אחד מחברי הכנסת.[עמיחי אליהו]
חבל שלא הקשיבו להם.

xyxy210

Well-known member
חבל שגם אתה לא בצל קורותינו ומעדיף להיות בצל אויבנו.
בצל אוייבינו ?
אם אני האויב שלך, אזי ידידייך הם - מיציתי, חמורבו, ביטניקט, שחר, כרמיזן [הלך להביא...] , חוח חסר מוח [גם הלחך להביא,,,] והיפרבולה, שלאחרונה התחיל להשתולל.....ועוד.
חבורה מכובדת מאוד.
תהני

בצל אוייבינו ?
אם אני האויב שלך, אזי ידידייך הם - מיציתי, חמורבו, ביטניקט, שחר, כרמיזן [הלך להביא...] , חוח חסר מוח [גם הלחך להביא,,,] והיפרבולה, שלאחרונה התחיל להשתולל.....ועוד.
חבורה מכובדת מאוד.
תהני
אם אתה משייך לי את מיציתי, אני אשייך לך את ה"מומחה" לשום דבר.
לי אין מושג מה עדיף ולך?

xyxy210

Well-known member
אם אתה משייך לי את מיציתי, אני אשייך לך את ה"מומחה" לשום דבר.
לי אין מושג מה עדיף ולך?
חחחחחחחחח אהבתי. :)
אבל קנוניתי לא טיפש.
יש לו בעיות אחרות .
מציתי - אשריך מנסה לתת מצג של תיחכום וזה כל כך פתטי שזה מידי פעם גורם לי לחמול עליו.

חחחחחחחחח אהבתי. :)
אבל קנוניתי לא טיפש.
יש לו בעיות אחרות .
מציתי - אשריך מנסה לתת מצג של תיחכום וזה כל כך פתטי שזה מידי פעם גורם לי לחמול עליו.
אם הוא לא טיפש, אז מי כן טיפש?
כיום, הוא האינפנטיל של הפורומים, עלה על הקודמים שהיו בתפקיד הזה, לרבות על מיציתי.

הפרבולה1

Well-known member
אנחנו הצלנו את איראן מהשמדה, אם הייינו מחכים עוד שנה שנתיים ומקבלים כל יום 100 טילים בליסטים היינו נאלצים לשלוף את האטום.

אנחנו! איראן שואפת להשמיד אותנו , אנחנו לא. האם ראית במרכז תל אביב שעון גדול על שלט ענק שסופר את הזמן עד להשמדת איראן ?

למעלה