על מה היא חיה לעזאזל????

• פותח הנושא kesh
  • פורסם בתאריך

kesh

New member
על מה היא חיה לעזאזל????

אולי תוכלו לעזור לי, כי אני לא מבינה... הקטנה (11 חודש), שאהבה מאוד לאכול הכל מהתחלה-כבר שבוע כמעט לא מסכימה להכניס לפה כלום. ממש כלום. היא סוגרת את הפה עוד לפני שמנסים-ושותה די הרבה. עכשיו-אם זה היה רק מוצק-הייתי חושבת שזה אולי שיניים, אבל חוץ מבקבוק כמעט שלם ויחיד שהיא אוכלת בבוקר-היא גם לא מוכנה לשתות מטרנה. אני ממש לא מבינה, וכואב לי הלב איך היא לא גוועת.

דיקלה77

New member
קצת מדאיג..

הכי חשוב שהילדה תשתה.. במיוחד בימים חמים כאלה. תנסי להוסיף לה סוכר ענבים למים(קצת גלוגוז). ואם היא באמת לא אוכלת כלום מבקבוק אז אולי כדאי לנסות כפית... ואם גם אז.. הייתי פונה לרופאת המשפחה( שלא תתיבש לך) הטיטולים רטובים?

happy00

New member
ואין שיניים באופק?

זו דווקא תופעה אופיינית לשיניים. (גם בקבוק לא רוצים לשתות). השאלה אם היא שותה מספיק שלא תתייבש, במיוחד בחום הזה. ותראי גם איך ההתנהגות שלה ואם יש לה חום.

אורית ג.

New member
אולי יש לה פצע בפה?

תראי אם יש נקודות אדומות על בהונות הרגליים או אצבעות הידיים אצלי פעם היה לשלושתם הפה והטלפיים וזה היה כמעט לא מורגש ורק אחרי שהקטנה צרחה מעגבניה שנתתי לה ואחרי שמישהו התלונן פה בפורום על הפה והטלפיים - הבנתי מה יש לה. אני מציעה לך לנסות לתת לה (בקערית עם כפית ושתנסה לאכול בעצמה) חתיכות קטנות של ארטיק או "גמדים" קפוא או משהו כזה לא חומצי או שנראה לה טעים (אפילו במבה
אצלי זו לא מילה גסה ) ולא ללחוץ עליה שלא תרגיש שהיא צריכה לסגור חזר את הפה
מאחלת לכם בריאות.

kesh

New member
תודה רבה לכולכן...הרופאה בדקה

אותה ובגלל שהיה לה וירוסון שבוע שעבר היא אמרה שזה יכול להימשך עוד, אבל זה התחיל עוד קודם. לשיניים זה אופייני? גם לא בקבוק? אז אולי בכל זאת? למרות שבשיניים הקודמות לא היה כלום כלום. אבל איך?איך היא לא רעבה? זה כ"כ מעציב אותי המחשבה הזאת..

למעלה