על מה אתם חושבים כל לילה?

על מה אתם חושבים כל לילה?

אוקיי בואו נעשה את זה קצת יותר מסודר.. יש את השיר "מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר..." אז בואו נהפוך אותו לרגע, מה אתם עושים לפני שאתם הולכים לישון?? אני מאמין שלכל אחד יש את הטקס הקבוע שלו שהוא עורך לפני השינה.. חחח אני אישית יושב על המחשב עד שאני ממצא אותו מכל הכיוונים והבחינות, עד שאני מוצץ לו את כל הדם מכבלי היו אס בי... ו.. כשאני נכנס למיטה... אני תמיד מחבק את הכרית, כאילו שזה בן אדם חחחח יש דבר יותר כיף מלישון מחובקים עם מישהו שאתם אוהבים? לא אהה!! הכי כיף בארץ.. אז.. מי בא לישון איתי
לילה טוב פורום

T o K i O

New member
וכשהמחשב מתקלקל?

ואין יו אס בי.. מה התחליף :O? אני בכל מיקרה תמיד לוקח איתי ספר למיטה ואף פעם לא קורא בו... מכניס אותו מתחת לכרית ונירדם..

המממ

מפעיל את האימיול ומדליק את המזגן.. ומפעיל תזכורת לכל הדברים שצריך לעשות לפני בית ספר..

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gifוווואההה

לוקחת תרופה מצחצחת שיניים לוקחת ת'MP4 שמה ת'ראש על הכרית עוצמת עיניים ולילה טוב

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gifמהמה?! רארר ^^

שלח באמצע ולא כתב ת'חלק הכי חשוב... "לא חושבת על כלום, פשוט חיה ת'רגע." :]

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תמיד חושב..

אם הייתי אזרח ארה"ב והייתי משתתף בהשרדות או אם הייתי איזה כוסית/מוזרה והייתי יכול להשתתף בטופ מודל או שהייתי כשרוני והייתי יכול להשתתף בפרויקט מסלול ואם הייתי זמר טוב והייתי משתתף באמריקן איידול/רוקטסאר וסתם אם אי פעם אצליח בתחום המשחק... אלה המחשבות שאני חושב לעצמי לרוב

אני באה../images/Emo210.gif

לישון איתך .. אם אפשר
אממ בדרך כלל אני על המחשב גם אם זה אחרי עבודה שסיימתי ב 2 בלילה או 3 אני תמיד על המחשב..או עם מוזיקה באמ פי או שפשוט טי וי גם אני כמוך מחבקת את הכרית עד שאני נרדמת..=]] זה מזכיר לי את כל מה חסר לי

קיצר הכי טוב בואו אגד את כל מי

שרוצה לישון ביחד, ונלך לישון כולנו יחד על איזו מיטה ענקית או משהו חחחח

Antithesys

New member
חחחח....

מפטפט באיסיקיו, שומע קצת מוזיקה, קורא קצת ספר, הולך למיטה, אומר תודה לה' (כן אני יודע, איזה מן הומו אני..) על היום שהיה, ולילה טוב!!!

registration

New member
אמממ...

אני היחיד שמשחק סנייק לפני השינה? (סנייק בפלאפון!!!) חחח או טטריס, שזה גם מגניב.

Antithesys

New member
../images/Emo6.gif

אתה מזכיר לי את ימי כיתה ו' שבהם הייתי הולך לישון אחרי טיפול מסור בטמגוצ'י....(חחח..מישהו זוכר?)

registration

New member
טאמאגוצ'י...

זה עתיק!!! לא היה לי טמאגוצ'י אף פעם, רק לאחים הקטנים שלי :( איזה חסך ילדות... לא פלא שאני חולה על טטריס...

יאאאא טמג'וצ'י!!!

איך אהבתי את זה... וכן גם אני ההיתי מטפל בכלב שלי לפני שינה ותמיד הוא היה מת אחרי פחות משבוע... כלב בנזונה! אבל אהבתי ת'שיר שעשו אז לטמג'וצ'י: I'm your tamaguchi so happy that you love me, and we should be toghther foreve ever ever...
[דאמט אני יודע שלא ככה רושמים טמג'וצ'י אבל זה האנגלים הדפוקים האלו עם האותיות השותקות שלהם...]

Antithesys

New member
אוי..זוכר את השיר!!!

חחח..אתם מזכירים לי נשכחות
חח....אל תדאג, לפי תורתו של עובדיה (נראה לי), אנחנו הולכים להפוך לשפנים גלגול הבא, אז בכיף שלך תוכל למות לאנשים אחרי שבוע
.. סורי על ההומור השחור..

למעלה