על כלבים, בני אדם ואופנועים.

וירוסון

New member
על כלבים, בני אדם ואופנועים.

יום חמישי האחרון היה יום עצוב וקשה עבורנו. כלבתנו האהובה טישו הורדמה לאחר שבגופה התגלה, באיחור, סרטן בכמה איברים בגוף. טישו, כלבה מגזע כנעני, הגיעה אלינו בגיל 3 שבועות ומאז, במשך 10 שנים, היתה חלק מהמשפחה. היא ליוותה את ילדותם של בני, התבגרה איתם (ואיתנו) והיתה בת בית בכל המובנים. מי שגידל כלב יודע על מה אני מדבר ומי שאיבד כלב מבין את ההרגשה הנוראה. ביום ה' בצהריים הגעתי הביתה עם האופנוע, נעלתי, הפעלתי את האזעקה וכיסיתי. נסענו במכונית לביה"ח הוטרינרי בבית-דגן להיות עם טישו בזמן שמרדימים אותה לנצח. ההרגשה היתה קשה. נפרדנו ממנה, החזקנו וליטפנו אותה כל זמן ההרדמה ונפרדנו ממנה בדמעות. כל הלילה לא ישנתי. הפרידה הכואבת, התמונות האחרונות, הגעגועים והריקנות בבית לא נתנו לי לעצום עין. בבוקר קמתי לעבודה, נגשתי אל האופנוע- ואין כיסוי. את הכיסוי קניתי לפני כשבוע.לקח לי הרבה זמן למצוא כיסוי בגודל שיתאים ל DR עם ארגז, כזה שיכסה גם את הגלגלים וימנע מהצמיגים להמשיך ולהיות השירותים של השכונה. בסופו של דבר מצאתי כיסוי כזה אצל יוני - כיסוי באיכות טובה, לא זול- אבל שווה. אני מתאר לעצמי שביום אחר הייתי מתעצבן, מקלל את הגנב, מאחל לו שהכיסוי ישמש לו כתחריכים וכו', אך לאחר יום האתמול מסתכלים על הדברים אחרת. ברגע שראיתי את האופנוע הערום כמעט ואמרתי על הגנב איזה כלב, אך הוא ראוי להיקרא כלב. לכלבים יש נשמה. אני מתלבט אם לקנות כיסוי אחר, הרי אין אפשרות לנעול כיסוי, וגם אם כן אין בעיה לחתוך מסביב לקשר ולקחת. אין לי כל רצון לתרום כיסוי נוסף לנבלות, אך מצד שני אני לא רוצה להשאיר את האופנוע חשוף לעין ולמזג-האויר. סליחה על ההודעה הארוכה, אך הייתי חייב לשתף.

תומRיקו

New member
גם אני הרדמתי את דולי../images/Emo107.gif

לאחר זוגיות של 14 שנה,וסיפורים גורפי דמעות. כ"כ מבין לליבך
החלמה מהירה
מצורף סיפור חיי עם כלבתי...

dblast

New member
../images/Emo7.gif צר לי

... ובקשר לכיסוי, יש חריצים שדרכם אפשר להעביר את השרשרת בגלגל לעמוד. ולקשור עם איזה מנעול של אופניים בצד השני לגלגל האחר. תהיה חזק..

Shredingerscat

New member
../images/Emo7.gif

עצוב. אצלי הכלבים ישנים מסביב לאופנוע (לא קשורים) ובבוקר יש לי ביחד איתם את הטקס הקבוע של יציאה לעבודה.

YAMAHA R1

New member
באמת שאני לא מבין למה לא מייצרים כיסויים עם

חורים של טבעות מתכת כדי שאפשר יהיה גם לנעול את הכיסוי אל האופנוע? היצרנים פשוט לא חושבים מספיק!

terryBrooks

New member
מה אתה אומר על..

למנוע גניבה זה לא יכול, ברור כקריסטל. אממה, אני לא ממש בטוח שגנב מצעי-מיטה שכזה המסתובב לו (ועוד באור שמש) יהיה מעוניין להגיע עם זוג מספריים ולחתוך, הגם שזה פוגע באיכות הסחורה. הרבה יותר קל להוריד את זה כאילו האופנוע היה שלך, לקפל וללכת. גם אם זה יפחית את הרצון ב- 10% בלבד, אני עדיין חושב שזה מהווה פיתרון יותר טוב מהמצב הנוכחי, טיפשי ככל שזה ישמע.

סליחה על ההפרעה - ברור כקריסטל? מתי הביטוי

הזה חצה את הקווים? מצטער...זה פשוט לא עובד בעברית!

../images/Emo201.gif

מבין אותך לגמרי, כשהרדימו את הכלב שלי בשביל ניתוח כאב לי ליראות אותו ככה.

למעלה