והשאלה למי שמאמין .המשטרה מפחדת לחקור אותה, המפכ"ל רועד ממנה
הוא במסגרת תפקידו לשמור על הדמוקרטיה לקחת פיקוד על האירוע ולחקור את היועמ"שית
מה הקשר?והשאלה למי שמאמין .
מה חמור יותר בעינייך. ההתעללות בפלסטיני או ההדלפה?
יש לך תשובה?מה הקשר?
אנחנו עוסקים כעת בחקירת הדלפת חקירה
כמו שגדעון לוי הגן על ענת קם וטען שמה שחמור זאת לא המסמכים החסויים שהיא הדליפה ואפילו לו שהיא לא הייתה בתפקיד מודיעיני חשוב והייתה לה גישה למסמכים הכי חסויים ולא הקלות שבה צילמה מתחת לאף אלא שקיימו את נוהל שכן בניגוד לפסיקת בג"צ.והשאלה למי שמאמין .
מה חמור יותר בעינייך. ההתעללות בפלסטיני או ההדלפה?
נו???.כמו שגדעון לוי הגן על ענת קם וטען שמה שחמור זאת לא המסמכים החסויים שהיא הדליפה ואפילו לו שהיא לא הייתה בתפקיד מודיעיני חשוב והייתה לה גישה למסמכים הכי חסויים ולא הקלות שבה צילמה מתחת לאף אלא שקיימו את נוהל שכן בניגוד לפסיקת בג"צ.
דבר לא יציל את פושעי שדה תימן מן הדין...המשטרה מפחדת לחקור אותה, המפכ"ל רועד ממנה
הוא במסגרת תפקידו לשמור על הדמוקרטיה לקחת פיקוד על האירוע ולחקור את היועמ"שית
נכון, וזה כולל את הפצ"ארית, הסגן, היוע"משית וסגנה ושאר הנבלותדבר לא יציל את פושעי שדה תימן מן הדין...
שכל הרשעה כולה כעשן תכלה, ותעבור מכשלת זדון מן הארץ...
נו באמתהעבירה שמיוחסת לאחיו בצלאל חמורה הרבה יותר.
צריך לפטר את זיני על עבירת הבגידה של אחיו.
הנזק הגדול שנעשה הוא הרג בימים האחרוניםנו באמת
אתה משווה הברחת סיגריות שספק אם בכלל הייתה להדלפת סרטון אונס שלא היה שגרם נזק עצום לישראל בעולם בעיצומה של מלחמה?
סרטון האונס לא מראה אונס זו עובדההנזק הגדול שנעשה הוא הרג בימים האחרונים
של צוותים רפואיים בעזה.
צליפה על עיתונאים בעת שידור מעזה.
הריסת מיבנים ובתי חולים על יושביהם.
אם סרטון האונס לא מראה אונס אז למה לדעתך הוא גורם לנזק?
תשובה: אתה שטוף מוח.
כי הסרטון מזויף ומראה אונס שלא היה.הנזק הגדול שנעשה הוא הרג בימים האחרונים
של צוותים רפואיים בעזה.
צליפה על עיתונאים בעת שידור מעזה.
הריסת מיבנים ובתי חולים על יושביהם.
אם סרטון האונס לא מראה אונס אז למה לדעתך הוא גורם לנזק?
תשובה: אתה שטוף מוח.
בסרטון לא מראים אונס.כי הסרטון מזויף ומראה אונס שלא היה.
מעבר לכך שכלל לא בטוח שהעבירה שמיוחסת לזיני* אכן "חמורה הרבה יותר", שכן ידיעה על חיילים שהעבירו סיגריות לרצע"ז, היא לא בהכרח כזאת (וכזכור גם היא מוכחשת מכל וכל). אבל, מבלי לפגוע, אני מתפקע מצחוק מכל הקריאות האלה לפטר את אחיו ראש השירות, בגלל זה. במלוא הרצינות, זה קומיקס שגם וולט דיסני לא היה מצליח להוציא תחת ידיוהעבירה שמיוחסת לאחיו בצלאל חמורה הרבה יותר.
צריך לפטר את זיני על עבירת הבגידה של אחיו.
זו עבירת בגידה במולדת. צריך לשקול תליה. צריךמעבר לכך שכלל לא בטוח שהעבירה שמיוחסת לזיני* אכן "חמורה הרבה יותר", שכן ידיעה על חיילים שהעבירו סיגריות לרצע"ז, היא לא בהכרח כזאת (וכזכור גם היא מוכחשת מכל וכל). אבל, מבלי לפגוע, אני מתפקע מצחוק מכל הקריאות האלה לפטר את אחיו ראש השירות, בגלל זה. במלוא הרצינות, זה קומיקס שגם וולט דיסני לא היה מצליח להוציא תחת ידיו(אין לי כח להרחיב בדברים שנראים לי מובנים מאליהם ממילא, אבל אם מישהו לא מבין מה מצחיק פה, שיעדכן).
לא, זה דווקא לא.זו עבירת בגידה במולדת.
מהביצים בכיכר העיר.צריך לשקול תליה.
מיד לאחר שהיועמ"ש תיחקר בשאלת מעורבתה בפרשת הפצ"ר ושדה תימן.צריך
לעצור את דוד ולחקור שהוא לא מעורב.
אולי. אולי גם לא. שאלה של פרשנות (ולא פחות מכך, עמדה פוליטית כמובן). לא שאני משווה בכלל בין האירועים, אבל רק מדמיין אם חו"ח החייל שרכש במיטב כספו אפוד קרמי איכותי ונתקע בסוף עם אפוד פחות יעיל, היה חו"ח נפגע מירי מחבלים שהאפוד בו השתמש בפועל לא הצליח לעצור. האמנם גרימת מוות או סוג של רצח פחות חמורים מידיעה (מוכחשת) על העברת סיגריות על-ידי אחרים? כאמור, כלל לא בטוח.זה ארוע חמור הרבה יותר מגניבת אפוד קרמי.
מיד לאחר שהיועמ"ש תיחקר בשאלת מעורבתה בפרשת הפצ"ר ושדה תימן.
אין כלום למעט הדלפה וטיוח חקירה על הדלפה.הפצרית כבר נחקרת יותר מחודשיים ואתמול פורסם שבעצם
אין כלום ולא קרה כלום.
היא ניסתה להתאבד בגלל ההסתה והפרסום הזדוני נגדה.
שיחקרו אותו כמו שחקרו את הפצ"רית.אין כלום למעט הדלפה וטיוח חקירה על הדלפה.
אין כלום למעט הגשת תצהיר שקרי לבג"ץ עליו היועמשית ואנשיה לא נחקרו.
למעט כל זאת אין כלום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.