אבל השבת ממש הצלחתי להתקדם יפה ובקצב הזה תוך שבוע שבועיים (חודש חודשיים... שנה שנתיים...) אני מסיימת אותו! אמנם הוא באמת יוצא מדהים אבל משום מה אני לא נהנת להרכיב אותו. אני יושבת עם זכוכית מגדלת כדי לראות את בחלקים הקטנים מה כתוב עליהם (כל מי שעשה את הפאזל בטח יודע על מה אני מדברת). אחד מהבעיות הוא שגם התמונה על הקופסא הוא בקטן וקשה גם לקרוא ולחפש חלקים לפי הקופסא. האמת שהפאזל הזה הוא מסדרה מיוחדת ואני שוקלת אם להוריד את התמונה שמודבק על הקופסא ולמסגר אותה למשרד שלי!
אני בטוחה שתשלימי אותו מתישהו, ואז הסיפוק שייגרם לך יהייה גדול שבעתיים. אני השלמתי פאזל שהרכבתי עבור ידיד טוב שלי שנקרא Winter Majesty ועובדת כעת על פאזל עץ שאין לי תמונה שלו.
אבל לא ממש מתקדמת, מיינתי פה ושם את החלקים , אבל זה די קשה לי, עד עכשיו עשיתי נופים ופתאום משהו קצת שונה, אני צריכה שתחזור ל המוזה והסבלנות ואז יהיה בסדר.
זה - טימס סקוור ניו יורק. רוב השלטים כבר עשויים, עכשיו נשאר את המסביב. חתיכות מאוד צבעוניות ויפות אבל בגלל זה מאוד קשה לי למיין (מעבר לזה שהזנחתי את הפזל כי אין לי כ"כ זמן אליו). ובנתיים הפזל מתחת לשטיח בין שני פוליגלים. אגב, מה עושים עם חתולים
בזמן ההרכבה? החתולה שלי עושה צרות והאפשרות היחידה היא לסגור אותה בחדר אחר, אבל אחרי זמן מה היא רוצה לצאת וממש כואב לי עליה.. יש למישהו פתרון יצירתי אחר?
האם כשאת מעלה תמונה את יכולה לעשות זאת בלי להכניס קישור לאתר הפאזלים? הוחלט לא לפרסם אותם. את יכולה פשוט לעשות שמירה לתמונה של הפאזל שאת רוצה להראות לנו ולהעלות רק את התמונה. אני מאד אשמח אם תעשי זאת ותודה מראש.
פאזאלונה הודיעה על כך בעקבות הויכוח הסוער שהיה לנו עם הטרול, ואולי לא שמת לב. זה מה שאני עושה לפחות. כל פעם שאני קונה פאזל אני שומרת את התמונה שלו אצלי במחשב בספרייה שקראתי לה My puzzles ומשם אני מעלה את התמונה.