על הפרק של אתמול....

hagaras

New member
על הפרק של אתמול....

אני לא מבינה למה עושים עניין מזה שדניאל בכה....? כניראה התרגלו לראות תבנות בוכות...(או בעיקר אליענה) אני אישית אוהבת הכי את דניאל בוילה....הבחור אמיתי,חמוד,שקט,ממש בנאדם 10....ומזה שהוא בכה..מה יש בזה?? תרדו על הבחור על זה שהוא הוציא תרגשות שלו...הרי כל הקטע בפריקט הזה זה להיות עצמך....בלי שום בולשיטים...וחוצמזה זה גם הרגיע אותו....הוא היה חייב להוציא את זה...לא טוב לשמור הכל בבטן....זה מעמיס על הלב.....אני מאוד מקווה שיעשו תבחירה הנכונה...כי דניאל יחיד במינו....חסרים לנו מנחים כמוהו....צריכים גיוון סוג חדש....לכן תצביעו נכון ולא כמו פעם שעברה שהעפתם את טוני הנשמה...הפעם תיקחו את זה ברצינות ותפעליו תמוח....דניאל מתוק חבל"ז!

Amie

New member
זה לא קשור לזה שהוא בכה,

זה קשור לאיך שהוא הגיב. הבנאדם הוציא את המועמדות שלו מחוץ לכל פרופורציה. אף אחד לא מת, והוא התנהג ככה. הוא לא סתם בכה, היה לו איזה התקף היסטריה קטן כאילו הוא שמע שהוא גוסס. כולה עוזב את הוילה. חשבתי שכבר "כל בת 14 מתה ללקק לו את הביצה השמאלית", אז הוא כבר יהיה מפורסם בכל מקרה, לא?

1ליאורוש

New member
הוא הגיב בצורה הכי טבעית

ומה עדיף בעינייך? לשחק אותה קשוח כמו צ'ינו, הלא ברור לכל שהוא (צ'ינו) עלה נידף שמשחק אותה קשוח, הוא כל-כך חלש, כי אין בכלל צד רגשי, הוא אומלל ושיטחי, למה לבחור בו? אין בו כלום

pain is MY love

New member
אבל למה הוא הגיב ככה?!?!

כי הוא היה בטוח בזכיה שלו?! כי הוא היה בטוח שכישרון טבעי זה מספיק ואין צורך בעבודה קשה והשקעה? כי הוא היה בטוח שכולם כל כך אוהבים אותו?! זין!!! קיבל את האמת בפרצוף והתפרק כמו ילדה קטנה! ז-ה דניאל האמיתי... בן אדם חלש כזה לא יכול להנחות בטלויזיה!!!

Amie

New member
לא הייתי אומרת דבר אם הוא היה מזיל

דמעה או שתיים, שרוי בדכאון קל כל היום, או מסתגר קצת לעכל את הבשורה. אבל התקף היסטריה כזה, תסלחי לי, הוא לא לעניין. וגם אם בחורה היתה מתנהגת ככה הייתי אומרת את זה. ואני לא מדברת על במי לבחור, ולא שצ'ינו טוב יותר מדניאל, אלא רק שדניאל ממש הגזים.

רק רגע1

New member
../images/Emo26.gifזה לא הקטע שהוא בכה../images/Emo36.gif

זה הקטע הדפוק של עורכי התוכנית שדאגו להבליט את הבכי לאורך חצי הפרק כדי לסחוט תגובות נגדו. אולי סוף סוף הם הבינו שבקטע של הבחירה של צ'ינו ודניאל הם בעצם הראו עד כמה המורים שם לא מקצועיים- מורה מקצועי לא היה מדיח אנשים עם פוטנציאל שכזה גם אם הם לא היו במיטבם, מורה טוב לא צריך בחינה בשביל לדעת מה שווה התלמיד.

ialon

New member
רק רגע אחד !!!

ההתפרצות אכן מובנת אבל בכול זאת לא צריך לאבד כל פרופורציה זה סה"כ חלק מהמשחק ודניאל משום מה חושב שחור לבן הרי כל מי שנימצא בתחום הזה (כמוני) יודע עד כמה זה קשה וכמו שיוגב (המ"מ) אומר צריך להסתכל קדימה ולנצח ואנחנו יודעים שצינו יקח

רק רגע1

New member
מה יוגב מ"מ??

ואני חשבתי שהוא מפקד הבסיס לפי איך שהוא ניסה להעיף את קצינת הת"ש סירק.
מאיפה אתה יודע שבעצם כל אלו שהיו מועמדים עד עכשיו לא התנהגו בצורה דומה? זה בגלל שהמצלמה בחרה לא להראות לך - מאכילים אותנו לוקשים אין כאן REALITY יש כאן פרקים ערוכים לפי מה שהם רוצים, יללה שיהיו אמיתיים ויתנו לנו מצלמות 24 שעות חופשי באינטרנט ואז נראה את האמת כמו שהיה פעם בוילה בהרצליה.

pain is MY love

New member
אז מה אתה אומר בעצם?!

שבגלל שלדניאל יש כישרון טבעי הוא לא יהיה מועמד להעפה אף פעם?! הנה הוא זלזל שבוע אחד וקיבל את התמורה... זה הכל! זה דווקא מראה שהמורים כן מקצועיים! ולא מתייחסים אליו בצורה שונה או נותנים לו פריווילגיות בגלל שיש לו כישרון טבעי... הוא בא בשביל לשקיע ולא בשביל להגיד "וואללה יש לי כישרון אני יכול להיות רגוע"

רק רגע1

New member
אם כך

למה אין 4 מועמדים? הו מורה טוב יודע להבחין בדקויות ולברור על פי דרוג. הכל מחזק לי את ההשארה המקורית כי הכל מכור ומגמתי.

T h e man

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

המורים מקצועיים ביותר!!! אם לא שמת לב אז בכל שיעור (לדוגמא בשיעור משחק) רק כמה אנשים מופיעים כל השאר יושבים (אז מי שיושב מקבל ציון נמוך...) בגלל זה הם מדיחים את ה"יושבים"

pain is MY love

New member
מה פתאום?!?!?!

אלא שלא מופיעים בזמן השידור מופיעים מאוחר יותר! הרי לא מראים את כ-ל השיעור! מראים רק כמה דקות!

חברים לנו מנחים כמו??????????

מה נפלת לסם,כול המנחים כמו דניאל,נימאס כבר רוצים שינוי רוצים שינוי,אנחנו דור מזוין ולכן אנחנו ניבחר מי יהיה המנחה,,ולא בא לי לראות הומו שבוכה ביגלל שהוא חושב שהוא הפסיד.

hagaras

New member
ברור שחסרים....

מה קשור הומו?? אם תבכה יקראו לך הומו?? הדמעות צריכות לבייש אותך?? הבחור עצוב והדמעות זו רק הוכחה...אתה לא באותו סיטואציה שהוא נימצא...לכן אתה ממש לא דוגמא לדבר על זה.... ומנחים כמו צינו יש בקילו אלו שכאילו באו מהשכונה וכולה פוזה....צינו בחור טוב אני לא מזלזלת אבל לא מחדש....דניאל עם כישרון ואמיתי....ועובדה שכאב לו לעזוב...כי הוא רוצה להוכיח משהו לא סתם להיות בוילה בסטלה וזהו....אם תתינו לו הזדמנות תירו בנאדם אחר לגמרי...

ותבינו דבר נוסף

צי'נו אומר כמה מילים וכולם מאושרים ,דניאל צריך לומר כמה מישפטים בישביל שמישהוא אחד יצחק,אז תעשו חושבים,ותפסיקו להיות גיזעניים חלאס.

הבהרה.....

לא ראיתי שיש עוד תגובות, התכוונתי שדניאל שווה ואמרתי שההודעה הראשונה נכונה...... ועוד משהו..אז מה אם הוא בוכה, לא קרה לכם שרציתם משהו ממש ואף אחד לא הבין למה אתם רוצים את זה ופשוט התפרקתם?! לי זה קרה פעם, ולדעתי לא צריך לקטול את דניאל על זה. דניאל נשמה ורואים שהוא עבד קשה ושהוא רוצה להישאר ושהוא רוצה להיות המנחה הבא. זה רק מראה שיש לו רצון לתרום ושיש לו שאיפות גדולות, הוא חשב שהשאיפות שלו יתגשמו בזכות הפרוייקט, ועכשיו התברר לו שזה יהיה קצת יותר קשה ממה שחשב ושהוא יהיה צריך להתמודד עם צ'ינו שדי קשה להתמודד מולו (כי מאיזה שהיא סיבה לא ברורה הוא: "חביב הקהל") אז תנו לי להגיד לכם שאני שונאת את צ'ינו! ושמבחינתי גבר אמיתי זה גבר שיוצא לבכות וגבר שיודע מה הוא רוצה! אני אעשה הכל כדי להבטיח את הזכייה של דניאל, גם אם אני אצטרך להצביע מיליון פעם על מנת שיעיפו את צ'ינו!!!!!!!!!!!!! דניאל לסוף הפרוייקט!!!!!!!!!!!!!!!!!! דניאל אוהבים אותך!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה