על הארד דיסק 1 על כונן C יש WIN98

• פותח הנושא wow1
  • פורסם בתאריך

wow1

New member
על הארד דיסק 1 על כונן C יש WIN98

על הארד דיסק 1 על כונן C יש WIN98ו wow1 ו הוספתי על אותה הצמה כ SECONDERY הארד דיסק נוסף ( להלן יכונה 2 ) עם WIN98SE. הארד דיסק 2 מזוהה ככונן D וניתן להעביר ממנו ואליו קבצים. כאשר אני מפעיל את המחשב נכנסת לפעולה ה WIN98 שעל הארד דיסק 1. מה עלי לעשות על מנת לעבוד עם ה WIN98SE שעל הארד דיסק 2 כמערכת ההפעלה של המחשב. תודה מראש איל.

xroeeh

New member
~~~~>

ה boot loader של 98 לא יודע ולא מתוכנן לעבוד עם יותר ממערכת הפעלה אחת (ומן הסתם היא 98), יש צורך ב boot loader אחר חיצוני. יש את XOSL שהוא חופשי וקיבל ביקורות טובות ויש עוד כאלה, חלקם הגדול אוני חופשי (כמו זה שמגיע עם Partition Magic). רועי

חי בר

New member
אני לא בטוח אם זה עובד עם 98

אבל כדאי לך לנסות- זה יגזול ממך כמה שניות: כשהמחשב עולה תכנס ל-BIOS ותחפש את המקום שבו ניתן לשנות את ה-BOOT ORDER. רוב הסיכויים שיש לך משהו בסגנון FLOPPY, HDISK0, CDROM. אני מניח HDISK0 זה מה שמוגדר אצלך ככונן "C". תשנה את זה ככה שהכונן הראשון שמופיע בסדר ה-BOOT יהיה ה-"D" שלך. אם יש לך רק שני הרדיסקים זה יהיה כנראה HDISK1 (או משהו בסגנון, תלוי ב-BIOS שלך, אבל אתה כבר תראה בעצמך). תפעיל את המחשב. אם זה לא עובד אתה תמיד יכול להכנס ל-BIOS ולשנות חזרה
ככה שלא הפסדת כלום. זה כמובן קצת מסורבל להכנס ל-BIOS, אבל אם זה פתרון זמני זה לא כל כך נורא, לא?

למעלה