אם היה אפשר לתפוס היו תופסים.חבל שחוסל
אני בכלל לא שמח על אף בכיר איראני שמחוסל
לא מאהבה חלילה
אלא מפני שמקומם הראוי הוא על ספסל הנאשמים על פשעים נגד האנושות נגד העם האיראני ונגד מדינת ישראל.
הם לא פחות גרועים מהנאצים .
יש כאן עניין בעייתיאם היה אפשר לתפוס היו תופסים.
אחרת לחסל!
מערכת המשפט בישראל מקולקלת. יש המון נוחבות שתפסנו ועדיין לא עשו להם משפט. אולי כי הדפקטים שמאכלסים את המערכת חושבים שאין ראיות נגדם![]()
במצב מלחמה החוקים שונים. ואם הוא היה שם אז הוא מחבל.יש כאן עניין בעייתי
חשד כבד מאוד וחוסר בראיות .
נניח שתפסת ערבי ב07/10 באזור העוטף ואין לך שום הוכחה שביצע רצח ( חוץ מזה שהוא מוסלמי, שמו מוחמד והיה בזמן הלא נכון במקום הלא נכון
בינינו, אני מאמין שהוא רוצח, אבל מה לעשות, מערכת המשפט שלנו איננה פועלת על פי אמונה .
האם זה הגיוני בעיניך שנטל הראייה שנדרש במשפט של נוח'בה יהיה נמוך יותר מן הנטל הנדרש במשפט פלילי.
ואם כן מדוע .
וחוץ מזה שהוא הודה בפשעים והתגאה, וחוץ מזה שהוא הסריט את זה..יש כאן עניין בעייתי
חשד כבד מאוד וחוסר בראיות .
נניח שתפסת ערבי ב07/10 באזור העוטף ואין לך שום הוכחה שביצע רצח ( חוץ מזה שהוא מוסלמי, שמו מוחמד והיה בזמן הלא נכון במקום הלא נכון
בינינו, אני מאמין שהוא רוצח, אבל מה לעשות, מערכת המשפט שלנו איננה פועלת על פי אמונה .
האם זה הגיוני בעיניך שנטל הראייה שנדרש במשפט של נוח'בה יהיה נמוך יותר מן הנטל הנדרש במשפט פלילי.
ואם כן מדוע .
יגידו בפרקליטות שהראיה פסולה כי לקחו לו את הוידאו שצילם בלי הרשות שלווחוץ מזה שהוא הודה בפשעים והתגאה, וחוץ מזה שהוא הסריט את זה..
חוץ מזה אין כלום..
אבל כבר אין בתי משפט נורמאליים שיש בהם עונש מוות כמו במשפטי נירנברג, כך שהסיכויים לגזר דין מוות צודק נמוכים עד אפסיים.חבל שחוסל
אני בכלל לא שמח על אף בכיר איראני שמחוסל
לא מאהבה חלילה
אלא מפני שמקומם הראוי הוא על ספסל הנאשמים על פשעים נגד האנושות נגד העם האיראני ונגד מדינת ישראל.
הם לא פחות גרועים מהנאצים .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.