עלי לאריג'אני. עוד דפקט בכיר בשלטון הטרור האירני שלא עשה ויברח וחוסל.

DANIAVNI

Well-known member
חבל שחוסל
אני בכלל לא שמח על אף בכיר איראני שמחוסל
לא מאהבה חלילה
אלא מפני שמקומם הראוי הוא על ספסל הנאשמים על פשעים נגד האנושות נגד העם האיראני ונגד מדינת ישראל.
הם לא פחות גרועים מהנאצים .

רוב הזמן נח

Well-known member
חבל שחוסל
לא מאהבה חלילה
אלא מפני שמקומם הראוי הוא על ספסל הנאשמים על פשעים נגד האנושות נגד העם האיראני ונגד מדינת ישראל.
אם היה אפשר לתפוס היו תופסים.
אחרת לחסל!

מערכת המשפט בישראל מקולקלת. יש המון נוחבות שתפסנו ועדיין לא עשו להם משפט. אולי כי הדפקטים שמאכלסים את המערכת חושבים שאין ראיות נגדם |פנים|

DANIAVNI

Well-known member
אם היה אפשר לתפוס היו תופסים.
אחרת לחסל!

מערכת המשפט בישראל מקולקלת. יש המון נוחבות שתפסנו ועדיין לא עשו להם משפט. אולי כי הדפקטים שמאכלסים את המערכת חושבים שאין ראיות נגדם |פנים|
יש כאן עניין בעייתי
חשד כבד מאוד וחוסר בראיות .
נניח שתפסת ערבי ב07/10 באזור העוטף ואין לך שום הוכחה שביצע רצח ( חוץ מזה שהוא מוסלמי, שמו מוחמד והיה בזמן הלא נכון במקום הלא נכון
בינינו, אני מאמין שהוא רוצח, אבל מה לעשות, מערכת המשפט שלנו איננה פועלת על פי אמונה .

האם זה הגיוני בעיניך שנטל הראייה שנדרש במשפט של נוח'בה יהיה נמוך יותר מן הנטל הנדרש במשפט פלילי.
ואם כן מדוע .

רוב הזמן נח

Well-known member
יש כאן עניין בעייתי
נניח שתפסת ערבי ב07/10 באזור העוטף ואין לך שום הוכחה שביצע רצח ( חוץ מזה שהוא מוסלמי, שמו מוחמד והיה בזמן הלא נכון במקום הלא נכון
בינינו, אני מאמין שהוא רוצח, אבל מה לעשות, מערכת המשפט שלנו איננה פועלת על פי אמונה .

האם זה הגיוני בעיניך שנטל הראייה שנדרש במשפט של נוח'בה יהיה נמוך יותר מן הנטל הנדרש במשפט פלילי.
ואם כן מדוע .
במצב מלחמה החוקים שונים. ואם הוא היה שם אז הוא מחבל.

נסיך.333

Well-known member
יש כאן עניין בעייתי

ואם כן מדוע .
וחוץ מזה שהוא הודה בפשעים והתגאה, וחוץ מזה שהוא הסריט את זה..
חוץ מזה אין כלום..

רוב הזמן נח

Well-known member
וחוץ מזה שהוא הודה בפשעים והתגאה, וחוץ מזה שהוא הסריט את זה..
חוץ מזה אין כלום..
יגידו בפרקליטות שהראיה פסולה כי לקחו לו את הוידאו שצילם בלי הרשות שלו :-D
או שיגידו שאין ראיות בוידאו שמספיקות להרשאה.

כי אין גבול לטומטום של מערכת המשפט
.

evglev1

Well-known member
מנהל
חבל שחוסל
לא מאהבה חלילה
אבל כבר אין בתי משפט נורמאליים שיש בהם עונש מוות כמו במשפטי נירנברג, כך שהסיכויים לגזר דין מוות צודק נמוכים עד אפסיים.

למעלה