עלילות ביתר ו hp 3820 !
טוב, הייתי חייב לשתף אתכם במשהו. קניתי היום מדפסת חדשה (מזל טוב לי), של HP, בלי לברר אם היא תומכת בלינוקס (כל הכבוד לי ...
). בקיצור, אחרי חיבור המערכת למחשב שלי, ובדיקה שלה על חלונות xp דווקא (שם אני זקוק לה למשהו מאוד מסויים), גיליתי לחרדתי שמשו בעייתי אצלי בלוח אם / במחשב והפרללי בכלל לא מפקד (בדקתי גם מול מדפסת ישנה וגם עם כבל אחר). בקיצור, בלתי ניתן להפעלה. חיברתי את המדפסת למחשב השני שלי, שבו יש רק ראד האט 7.3 חביב, הסתבכתי קצת עם ה rpm (מתקן את עצמי מהודעה מהשבוע, מה שעברתי, היה גיהנום...). בקיצור, נכנסתי לחפש על מדפסות בלינוקס, וגיגול מהיר העביר אותי לאתר: http://www.linuxprinting.org מפה לשם משם לפה, הגעתי לידיעות מרעישות שהמדפסת שלי נתמכת באופן מושלם בלינוקס, והדבר הכח מעניין - אנשי HP דאגו לדרייברים איכותיים (לפי מה שקראתי, הם ברמה של הדרייבר החלונאי), שזמינים בצורת קוד מקור ברשיון דומה ל BSD. בקיצור, מרוצה וטוב לב אני יכול לאמר לכם, שבאתר של HP לנושא (ב SF) יש הסברים מעולים וברורים להתקנה, ולא פחות חשוב, התקנתי את הדרייבר תוך זמן קצר ביותר (אלמלא זה שהיה חסר לי g++ וזה דרש לפתור כמה בעיות תלות מעצבנות, זה תוך כמה שניות ניתן להתקנה), והדרייבר מבדיקה ראשונית עובד נהדר. בקיצור, כל הכבוד לאנשי HP, ומי אמר שלינוקס לא על הגל ושאין דרייברים מקצועיים של החברות הגדולות ללינוקס. אתם לא יודעים איזה כיף היה לגלות את התמיכה הכל כך רצינית של hp, למרות שחבל שבאריזה של המוצר לא מדובר על זה שהוא נתמך בלינוקס, וככל הנראה אין את הדרייברים בתקליטור (למרות שלא בדקתי האמת). אותי hp קנו...
טוב, הייתי חייב לשתף אתכם במשהו. קניתי היום מדפסת חדשה (מזל טוב לי), של HP, בלי לברר אם היא תומכת בלינוקס (כל הכבוד לי ...