עליות מינמליות לאיש\ה יח"צ

עליות מינמליות לאיש\ה יח"צ

מי יודע מי יגיד מה העליות המינמליות להעסקת משרד שיקדם מבחינה מקצועית יחסי ציבור של עסק בהתפתחות ברור לי שלא מהשורה הראשונה אבל אולי מתחיל\ה עם פוטנציאל תודה מראש

גת וייס

New member
בסביבות ה-1,500 דולר

יעלה לך לשכור משרד יח"צ לא גדול שילווה אותך בצעדייך הראשונים ויכיר אותך לציבור הרחב. המחיר לא כולל הוצאות נלוות, כמובן ומשתנה בין משרד למשרד.

oshpigel

New member
מחירי משרד יחסי ציבור

המחיר תלוי בהיקף העבודה הנדרשת. אני וסליחה על חוסר הצניעות, לפעמים מציע יעוץ כללי המאפשר לך לנהל את יחסי הציבור לבד תוך קבלת מידע וסיוע. חשוב גם המיקום שלך בארץ: בפריפריה המחירים זולים יותר.

shiri33

New member
אני פעם שילמתי 1000 דולר בחודש

ליחצנות ל2 אתרים

oshpigel

New member
מחיר

מבלי להכנס לשמות משרדים אני משוכנע שגם במחיר פחות יקר היתם יכולים לקבל שרות טוב. כיום ישנם הרבה יחצנ"ים רעבים ולפעמים הם מציעים מחירים מצחיקים, חשוב רק לראות שהתמורה במקרה זה לא עומדת ביחס ישר למחיר.

amit29

New member
1000-1500 $

זה המחיר הממוצע שלוקחים כיום בשוק. אני לא הייתי ממליץ כל כך ללכת על אילו שלוקחים על עצמם עבודות במחיר נמוך הרבה יותר מאחר שכפי שציין בחוכמה oshpigel ועל פי נסיון אישי התמורה במקרים אלו (בחלקם אם לא ברובם) בהחלט לא עומדים ביחס ישר למחיר! בהצלחה בכל זאת.

oshpigel

New member
תודה על המחמאות

תודה על המחמאות בדרך כלל במחיר זול היחס של התוצאות הוא ביחס הפוך מחיר נמוך = תוצאות נמוכות. ובכל זאת חשוב לא להרוג זבוב בתותח. בכל מקרה בברנג'ה בד"כ יודעים להעריך מי שווה מה. למי שמעוניין להתרשם מביצועי המשרדים השונים מוזמן להיכנס לאינפור שם ניתן לראות הודעות לעיתונות של רבים מהמשרדים. אני מניח שרוב משתמשי הפורום ידעו לזהות איטם טוב או איטם של 150 דולר. ותמיד תזכרו שאני פנוי להובלה ...............

oshpigel

New member
אני עובד במסגרת משרד

אני עובד במסגרות שונות. את חלק מהאיטמים שלי ניתן לראות באינפור. אחרים עוברים בדרכים אחרות. היתרון בפורום הוא השמירה על אנונימיות. אם מישהו זקוק לשרות, אשמח לענות לפניה אישית

oshpigel

New member
3-5 בינוניים והמון יחצני"ם

בצפון ישנם בין 3-5 משרדים (יש שיאמרו 2 ) הייתר לרוב יחצ"ן/ית + מזכירה - רובם אגב יחצני 500 דולר והמבין יבין

אז איך מאתרים

מה לפי דפי זהב או שלחלופין מקורות אחרים בסהכ התקציב חייב להיות קטן בגלל אופי העסק ולא איכות היח"צ

oshpigel

New member
בחירת איש יח"צ

שמע חוות דעת של לקוחות. שאל אילו לקוחות הם מלווים ונסה להיזכר האם ראית אותם לאחרונה במדיה .... שאל עיתונאים שאתה מכיר האם הם שמעו ומה דעתם על ...... ובקש לראות תוצאות - משרד יח"צ מחזיק לרוב תיק פרסומים של לקוחות. בדוק אם הפרסומים והלקוחות בעבר קרובים לנושא שלך (אני מאמין שלעשות יח"צ למכולת ולפוליטיקאי זה לא בדיוק אותו הדבר ). וחשוב לא פחות תבדוק שיש לך כימיה אם איש יחסי הציבור ... אם הוא מבין את הראש שלך ואת המטרות שלך

טכנית האם קיים מאגר

או לחלופין דפי זהב,אינטרנט וכו מהם בתי הספר למקצוע? תודה לעונים

oshpigel

New member
האם היית בוחר רופא בדפי זהב ?

כמו שאני לא הייתי בוחר רופא, עו"ד או רו"ח בדפי זהב - כך לא הייתי בוחר איש יחסי ציבור מדפי זהב. אין בתי ספר למקצוע, יש קורסים שונים (חלקם טובים פחות). כפי שציינתי חשובה הכימיה האישית( לא לשכוח איש יחסי ציבור טוב צריך גם לדעת דברים שאמורים להשאר בארגון). ניתן לראות באייס רשימת משרדים, ניתן להתרשם באינפור מהודעות המשרדים, וכמובן לחלק מהמשרדים יש אתרי אינטרנט - אגב אשמח לדעת למה לרני רהב אין אתר -אם מישהו מכיר אותו אשמח לדעת את התשובה. שלכם אני

למעלה