עלה ירוק בעיתון העיר

tiger

New member
עלה ירוק בעיתון העיר

שיתביש לו מי שכתב את הכתבה הזאת. קראתי הכל מההתחלה ועד הסוף ולא היבנתי מה עשו עלה ירוק כדי שיגיע להם היחס השלילי והמיתנשא של העיתונאי הקטן שכתב את הכתבה. חוץ מיזה שהבנאדם מנסה לישמור על פרטיות ועל המישפחה שלו מעיני התיקשורת (וכשקוראים כתבות כאלה זה עוד יותר ברור למה)לא היבנתי מה עשה בועז וכטל מעלה ירוק רע כדי שיגיע לו היחס הגועלי הזה מיצד העיתונאי. זה ממש מיסמך קטנוני ועלוב שאפשר לילמוד מימני יותר על איך לא צריך ליכתוב בעיתון מאשר על בועז וכטל מעלה ירוק וצדק בועז כשהעיר לעיתונאי (שעוד ברוב היתנשאות החליט להוריד את זה לדפוס)ששאלות כמו "איפה היכרת את אישתך"וכיוצא בזאת לא היו שואלים בטיימס מגזין למשל...בטח אמר לעצמו העיתונאי הקטן,מה אני עובד בטיימס מגזין או שאני עובד בישביל כלום כסף פר מילה באיזה מקומון צהבהב?אז למה שאני לא יוציא קצת לחץ ותיסכולים על המרואינים שלי וישאל שאלות מפגרות שלא קשורות לכלום? כל הכבוד בועז:לי כתבות כאלה רק עושות את ההחלטה להצביע לעלה הירוק יותר קלה. הכותרת בעיתון צעקה "תחשבו פעם שניה ליפני שאתם מצביעים לעלה הירוק" חשבתי.פעם הבאה אני יחשוב פעם שניה ואפילו שלישית ליפני שאני יקנה את עיתון העיר... אבל זה לא העיתון זה הכתב.אני מקווה שתגובות דומות יגיעו למערכת העיתון. t

זוטה

New member
מסכימה עם כל מילה שלך ../images/Emo45.gif

העיתונאית שעשתה את הכתבה היא גפי אמיר. עיתונאית בינונית ומטה, חסרת הומור וחסרת עומק, שהכתיבה שלה בעיתון "העיר" מסתכמת בדרך כלל בטור בו היא כותבת קיטורים משעממים על ילדיה. בכתבה הזאת, ניכר שגפי אמיר ניסתה בכוח למצוא נקודות אפלות אצל בועז וכטל, כדי שהיא תוכל להציג אותן בתור "סנסציה". ועיתון "העיר" הציג את הכתבה הרדודה בכותרת הפרובוקטיבית שבעמוד השער, כאילו נחשפו כאן מי יודע אילו פרטים מלוכלכים נגד וכטל. אפשר לחשוב, אז מה אם הבן אדם לא מעוניין לחשוף את כתובתו בבית או פרטים אינטימיים לא רלוונטיים על משפחתו? הקול שלי יינתן ל"עלה ירוק". בלי שום ספק בכלל!

OZ MASTER

New member
אני עדיין לא מאמין!

שזינגר לא נתן לעלה ירוק להיכנס לבליך בזמן שהיו הבחירות! פשוט בושה!!! זאת מדינה דמוקרטית!!!
פעם ראשונה שלא נתנו למפלגה לייצג את עצמה בבחירות! חבל שהם לא הספיקו להגיש בג"ץ בזמן...

reuven4u

New member
זה חוצפה, אבל

בדקתי באתר של בליך, לפי התקנון שלהם לא כל המפלגות השתתפו בדמה-בחירות. במילים אחרות - לא רק עלה ירוק לא השתתפו, אלא גם מפלגות קטנות אחרות...

reuven4u

New member
אני לא זוכר את כל הרשימה,

אבל רק מפלגות גדולות היו בבחירות של בליך. אז הגודל כן קובע? :((

skoda

New member
יש איזה קישור לכתבה?

שמעתי על הכתבה הזאת אבל לא יצא לי לקרוא אותה...

זוטה

New member
תראה, לפי מה שאני הבנתי, יש הבדל

הכללים ב´בחירות´ בתיכון "בליך" הם שאם יש מישהו שרוצה לייצג מפלגה מסויימת ולדבר בזכותה לפני הבחירות, מכניסים את המפלגה שהוא מייצג לרשימת המפלגות שאפשר להצביע להן - ומפלגות שאיש לא מציע לייצג אותן, לא נכנסות לרשימה. ש"ס, המפלגות הערביות ועוד כמה מפלגות, לא נכללו ברשימת ההצבעה - לא בגלל שהן נחסמו בכוונה, אלא פשוט כי אף תלמיד לא ביקש לייצג אותן. המקרה של "עלה ירוק" שונה, כי היו תלמידים שביקשו במפורש לייצג את "עלה ירוק" - והמנהל אסר עליהם לעשות זאת, וגם נמנע מלהכניס את המפלגה לרשימת המפלגות שאפשר להצביע להן, בגלל חסימה מכוונת של הדוברים ולא מחוסר נציגים. ובזה המנהל כבר חרג מהכללים הדמוקרטיים של עצמו, והפלה את נציגי המפלגה. **** זה מה שידוע לי על הסיפור - רק שימו לב: אני יכולה גם לטעות (לא הייתי שם, ואלה הדברים ששמעתי. ייתכן שיש לי אי-דיוקים). ****

tiger

New member
כי מימתי בית ספר זה דמוקרטיה?

ומי זה זינגר?עוד מנתח קרפדות (מורה לכימיה)שהפך למנהל לא ממש ביזכות כישרון גדול... t

למעלה