עכשיו תגידו לי גולשים והגולש ori 15

drumtroll85

New member
שמעתי רק דברים טובים עליהם

לי לא יצא לקנות מהם, אבל מאנשים שקנו מהם שמעתי השירות שלהם מצויין וכך גם התמיכה והעזרה שהם נותנים. גם המחירים שלהם טובים מאוד, ובכלל זאת חנות מצויינת לפי מה שאני יודע. בקשר לכרטיס מסך, בתחום הזה הכל תלוי בתקציב. תן לי את התקציב, את השימושים שייעשו בו ואני אגיד לך איזה כרטיס הכי מתאים. באופן כללי, הכרטיס שאני נוטה להמליץ עליו כיום הוא SAPPHIRE RADEON 9600PRO 128MB, שעולה 1000 ש"ח, והוא כרטיס הרדאון 9600 פרו הזול ביותר שראיתי עד היום.

drumtroll85

New member
החברה קיימת מעל ל-5 שנים

זה גם כתוב באתר שלהם. במונחים של עסקי המחשבים, זה זמן ארוך מאוד.

askman

New member
עכשיו תגידו לי גולשים והגולש ori 15

גם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואודה אם תגידו לי מה דעתכם! הנה המפרט: 1. לוח האם BIOSTAR P-4VTB (יש פה ניצול מלא של כרטיס מסך) כולל מע"מ = 345.91 ₪ 2. זיכרון פנימי samsong 512MB במהירות 400 (ניצול מלא בלוח האם) כולל מע"מ 584 ₪ 3. מעבד פנטיום 4 Hrz2.6 במהירות 800 (יש ניצול מקסימלי של לוח האם) כולל מע"מ = 1183.70 ₪ 4. כרטיס מסך G4-440 AGPx8+TV (יש ניצול מלא בלוח האם) כולל מע"מ = 325.13 ₪ 5. צורב 52x24x52 LG כולל מע"מ = 245.18 ₪ 6. כונן 1.44'' כולל מע"מ = 47.97 ₪ 7. מסך 17'' MAG FD2 FLAT כסוף כולל מע"מ = 1005.82 ₪ 8. מודם רוקוול 56K כולל מע"מ = 53.30 ₪ 9. דיסק קשיח WD 80GB עם זיכרון מטמון 8MB כולל מע"מ = 495 ₪ 10.מארז+ספק כוח 300 וואט = 450 ₪ (כולל 2 חיבורי USB וחיבור אחד של IEEE 1394 בקדמת המארז!) 11.מקלדת כסופה עם מקשים שחורים כולל מע"מ 69.99 ₪ 12. עכבר אופטי כולל מע"מ 80 ₪ בסך הכל כולל מע"מ: 4886 ₪ בבקשה תעבירו ביקורות חופשי! תודות לכם!

drumtroll85

New member
מספר הערות

אני לא נוטה להמליץ על מסכי MAG ושמעתי על בעיות ועיוותי תמונה במסכים שונים שלהם. בעניין המסך, לי יש את LG F700P והוא כסוף ומחירו 1100 ש"ח. לפי דעתי הוא טוב יותר ממסך MAG המדובר ולפי דעתי גם יפה בהרבה ממנו. חסרים פרטים על המארז (והוא גם די יקר), אז אם תוכל לתת שם חברה ודגם יהיה קל יותר לחוות עליו דעת. כך גם בקשר למקלדת ולעכבר. הכרטיס מסך חלש מאוד ואם תגיד מה היו שימושי המחשב אוכל לומר לך אם הוא מספיק לשימושים אלו. חוץ מזה המפרט נהדר ואני

askman

New member
המחשב יהיה לבניית אתרים ועריכת וידא

המחשב יהיה לבניית אתרים ועריכת וידאו (גלישה זניחה במקרה כאן). לגבי כרטיס מסך מצטרף לשאלות של MAMI כאן
שוב תודה! אגב מכיר א המסך שלך הוא לא רע באמת!וגם יפה.

drumtroll85

New member
אם אתה לא מתכוון לשחק...

...במשחקים חדשים, אז הכרטיס שבחרת מתאים. למרות זאת, בתקציב הזה אני ממליץ על ATI RADEON 9200, כרטיס שייתן ביצועים עדיפים ואיכות תמונה בדו-מימד ובתלת-מימד טובה בהרבה. תבדוק אם אתה מוצא כרטיס שכזה שנכנס בתקציב שלך. עוד אופציה יכולה להיות GEFORCE FX 5200, שוב יש לבדוק אם יש כרטיס שנכנס בתקציב שלך, אבל גם כרטיסים אלה יותר טובים ועדיפים באופן כללי על GEFORCE 4 MX440.

askman

New member
המסך שלך טוב אבל בעל קצב ריענון

הוא 75 הרץ. מתחת ל-85 הרץ זה לא כדאי כי זה מעייף את העיניים. הצג שאני קונה הוא בעל 85 הרץ. תבדוק. הלינק: http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/135.4.html ויש כמובן עוד אתרים ברשת. לידיעתך בכל האופן. ותודה על ההתייחסות לכרטיס מסך ואכן אבדוק.

drumtroll85

New member
קצב הריענון הוא 100 הרץ

אני עובד עכשיו על 1024X768, ניסיתי גם רזולוציות גבוהות יותר, אבל הכל קטן מדי אז נשארתי על זאת. קצב הרענון הוא 100 הרץ ולא 75. אני גם קראתי ביקורות רעות על השפורפרות של מיצובישי (אלה שיש במאג), ואתה יכול לחפש בגוגל ביקורות על שני הדגמים האלה ולראות מה טוב יותר. בכל אופן זו ההמלצה שלי, מנסיון, ומהסתמכות על דברים ששמעתי מאנשים אחרים וביניהם בעלים של מסכי מאג.

למעלה