עכשיו זה רשמי, הילד חוזר לאם

לא שופט אנוכי ולא בן של שופט

אבל לא חשבתי לרגע שזו תהיה הפסיקה. חשבתי שבית המשפט יראה מעבר לגנטיקה. ושוב, אני לא שופט. תודה לאל שלא אני צריך לקבוע בתיק-תיק שכזה...

פרח 007

New member
הבנתי שהאם הביולוגית לא ידעה

בכלל שהיא בהריון עד חודש שמיני...

לא יאומן, אבל אכן כן, וגם האב לא

ידע על קיומו כאב. בכל אופן, אחרי חודשיים היא התחרטה ומאז עשתה כל מאמץ משפטי, ואחר על מנת להחזיר את הילד. הכי עצוב, חוץ מהילד וכו' וכו' שדנו רבות בענין. שבית המשפט היה כל כך כל כך איטי בהתנהלות שלו. גם עם כל העצב היו מקבלים החלטה כזו להחזיר לאם כשהתינוק היה בן 3, 4 חודשים זה שונה מאשר אחרי 11 חודש. הלב פשוט נקרע. בהחלט לא מקנאה בשופטים.

וזה מראה את חכמת שלמה

שלא התמהמה לשניה ו"חתך" את הענין תוך שניות... לא סתם היה החכם מכל אדם, הא? ומדהים עד כמה הסיטואציה דומה...

ר של ניב

New member
כמה עצוב

וזה קורה במדינה שלנו. לא להאמין. מסכן הילד שעובר עכשיו בעל כורחו להורים שהוא לא מכיר, בגלל שהאמא הביולוגית שלו עשתה טעות

siv30

New member
למה ההטעיה הזאת?!

לא מספיק כואב המצב? לפי המבזקים של וואינט הדיון נקבע ליום ראשון. אז בואי נתן לבית הדין את הקרדיט.

dafdaf

New member
רשמי לפי מה?

החלטת בית המשפט תתקבל רק ביום ראשון

dafdaf

New member
זה לא אומר שזה רשמי

זה אומר שהדיון יתקיים ביום א' וכולי תקווה שיקבלו קצת שכל במדינה הזו

אין מצב, לצערי הביולוגים יקבלו

זה רק ענין פורמלי לקבל את הילד לידיהם כעת ולא בעוד זמן מה.

siv30

New member
בוודאי שיש מצב מהיכן הפסקנות הזו?

יש תקדימים של העליון, יש תקדימים בעולם ואני מקווה לטובת הילד שלא יעשו לו עוול.

Imashel3

New member
חייבת לומר שאני מכירה אישית את

השוטפת סביונה רוט לוי. הילד בידיים מאוד טובות. האמינו לי. אתם אף פעם לא יודעים את כל הפרטים לאשרם ולא נמצאים באולם הדיונים. האמת היא לא כמו שהיא נראית ויש לה המון פנים וצבעים.

בזה את צודקת, גם עירית לינור שוחחה

הבוקר על כך שאנו חשים הזדהות עם מצב שיתכן ואנו מכירים. רובנו יכולים להכיר ילדים מאומצים/הורים מאמצים. כמה מאיתנו באמת מכירים הורה שויתר על ילדו לטובת אימוץ? כך שכל לנו יותר להזדהות עם ההורים המאמצים, קשה לנו המחשבה מה דרוש על מנת להפרד מילד בן שנה כי רובנו הורים, בעיקר אני מדברת על הפורום הנ"ל או על אלו המתנגדים להחזרת הילד להוריו הביולוגיים. והצדק, פנים רבות לו. אני גם עוסקת בפס"ד ומה שנראה בהתחלה שונה בסוף. אבל זה לא העיקר, הילד הוא העיקר. ואין ספק שהוא הולך לחטוף את הלם חייו לפחות לתקופה הקרובה. כולי תקוה ש: ההורים המאמצים ימצאו מזור לפצעיהם, זה בדיוק כמו לאבד ילד, ילד שלך. שהבית החדש של ההורים הביולוגיים יהיה מכיל ואוהב ויקל ולו במעט על הפרידה הקשה שהקטנצ'יק הזה הולך לעבור.

ליאת +

New member
מסכימה. הבוקר חשבתי

שכולם עושים עליהום על האמא הביולוגית ושוכחים שיש כאן חוליה מקשרת חשובה- השרות לאימוץ. יכול מאוד להיות שהפאשלה היא שלהם- לא בדקו מספיק, לחצו על הבחורה, לא ווידאו שאכן האב בתמונה ומי יודע מה עוד.

למעלה