עכשיו גם סכנין בוכים.........

hanaorb9999

New member
עכשיו גם סכנין בוכים.........

הם טוענים שביתר פתחו רגליים. אם אני פנינגל אני תובע את השחקנים שדיברו נגד בית"ר על הוצאת דיבה יש גבול כמה לשטויות שאפשר לסבול משחקנים שלנו.

RED OR DEAD BS

New member
איזו תופעה מסריחה

מישהו דיבר בתקשורת על נצרת עלית ש"נלחמה" מול הפועל חיפה? בית"ר מושכת אליה הרבה אש, אם זו לא הייתה בית"ר אני לא חושב שהיו מדברים יותר מדי, אבל מה אכפת לי, הם יכולים לעשות שמיניות באוויר.

../images/Emo45.gif

עכשיו כשאתה באותו צד של המפלס עם בית"ר ירושלים, אתה מרגיש מה זה להיות אוהד בית"ר. לפחות פעם בשבוע אתה תמצא איזה חבר כנסת/שחקן/יו"ר/אוהד/חבר התאחדות/שופט/אידיוט שיתקוף גורם מבית"ר (קהל/שחקן/יו"ר/מאמן). זה באמת עובר כל גבול.

RED OR DEAD BS

New member
אני מודה, גם אני ביקרתי לא מעט

את בית"ר, בעיקר בנושא הקהל, ולרוב זה אכן מגיע לה, אבל זה כבר מוגזם, הם פשוט מתבייכנים.

מה שמעצבן זה שאנחנו הקורבן

הפועל באר שבע היא זו שנדפקה הכי הרבה העונה בגלל טעויות שיפוט,הרחקות של שחקנים ל-4 משחקים ועוד דברים,אבל בגלל משחק אחד אנחנו נהפכנו לקבוצה שכביכול מקבלת טובות,זה מרתיח זה מעצבן דבר נבזי נוסף היה אתמול בטריבונה בערוץ 10,ג'ימי טורק,האיש שכל מילה שיוצאת מהפה שלו מהולה בריח חריף של טענת קיפוח של הערבים לעומת היהודים מצהיר שבמחזור האחרון בוסרמיל חיפה תפסיד לנו בגלל שהיא רוצה שסכנין תרד,הוא אמר את זה בכוונת תחילה כדי שעכשיו חיפה תאכל את הדשא נגדנו ותעזור לסכנין,פשוט מגעיל ג'ימי טורק

RED OR DEAD BS

New member
גם כן אובייקטיבי זה

טוען על קיפוח של סכנין ושכל הליגה רוצה הפועל תישאר וסכנין תרד, סכנין לא עושה את העבודה שלה ומתרצת אח"כ, ממש לא מעניינים אותי, מעניין מה יהיה בשני אצלנו, גיהנום. למזלנו זה נפל בתוכנית של אבי רצון כך שלא הרבה ראו. ולגבי מה שאמרת על מכבי חיפה, זה מה שהיא צריכה לעשות, אסור לה לעשות לנו הנחות, אני רוצה להישאר בליגה בזכות עצמי והיכולת שלי. לגבי השופטים, אין לנו מה לעשות, ההתאחדות אדומה בגוון תל אביבי, אבל אל דאגה, הגלגל מסתובב, בית"ר לא זכו בכלום מאז בית שאן, הפועל ת"א תזכה גם היא ל-7 שנים רעות בע"ה.

בקשר לחיפה זה לא נכון!!!!

חיפה גמרה את העונה,נכון שהיא לא צריכה לעשות לנו הנחות ושהיא צריכה להתאמץ,אבל עדיין זה לא צודק שגם אם נשחק עם לחימה ונשמה ונאכל את הדשא וננצח ניצחון דחוק אנשים יגידו שחיפה מכרה לנו זה בדיוק מה שהיה בטדי אנשים רק הסתכלו על התוצאה ואמרו שהם מכרו,הקבוצה התגוננה חצי שעה כשבית"ר עושה לנו מצור על השער והצליחה לנצח,במקום שנקבל שבחים על המלחמה אומרים שקיבלנו טובות

RED OR DEAD BS

New member
נו ו..?

אתה חושב שאני שם ז** על מישהו? שיקפצו לי ויגידו מה שהם רוצים, אני יודע שניצחנו את בית"ו בזכות עצמנו ובע"ה ננצח את מכבי חיפה בזכות עצמנו, לא מעניין אותי בכלל מה חושבים כל הליגה.

RED OR DEAD BS

New member
הולכת לדרקון קטן במערה

ואומרת לו תירק עליי אש אל תעשה ראש קטן.

נראה לי שאתה דווקא ראש קטן כאן

אולי בית'ר ידועה בכך שהיא לא קבוצה הכי הוגנת ? אולי לבית'ר כבר יש היסטוריה במשחקים לא כשרים ? אולי השמחה של אוהדי בית'ר בשער של ב"ש ? אולי יש דברים בגו ?

RED OR DEAD BS

New member
שוב עם אותה טעות

"אולי השמחה של אוהדי בית'ר בשער של ב"ש ?" האוהדים משחקים? מה היה נראה לך לא כשר במשחק שלנו מול בית"ר? לא היה משקוף של נימני? לא היה מצור על השער שלנו בדקות האחרונות? למה לא תקבל את זה שניצחנו בגלל שנלחמנו והיינו חייבים את הנקודות האלה? בדיוק כמו הקבוצה שלך. ד"א, אני הייתי במשחק בטדי, היו שם שירים, כגון" ב"ש שלום... ב"ש תרדי כבר ליגה נמאס לנו ממך גברים מאחורי גדרות או משהו כזה ועוד ברכות, לסיום התחלנו לשיר שני הקהלים ת"א עולה באש.

אני בכלל לא רוצה להכנס למה שהיה

במשחק. גם בגלל שלא ראיתי אותו רק שאלתי אם אתה לא היית אוהד של ב"ש לא היית חושב דברים דומים בגלל שזו בית'ר?

למעלה