עכשיו בקול המוסיקה

Jflyaway

New member
עכשיו בקול המוסיקה

פולק אמריקאי (כולל בלוז וגוספל) נדיר - מתחילת עד אמצע המאה העשרים די מדהים (גם עומק ההגשה!) קול המוסיקה שולת! 88FM מת.

ozitex

New member
נוט סו פאסט

שמעתי בימים האחרונים תוכנות לא רעות ב-88..היה היום בבוקר יום שבת תוכנית רוק קלאסי טובה. היו כמה לילות שבהם היו תוכניוטות רוק אלטרנטיבי, אלקטרוני וגם התוכנית של בועז טובה כתמיד. לא הייתי מספיד לחלוטין.

pasteran

New member
זו תכנית קבועה בשעות האלו

ישראל דליות? יש גם ביום שני אני חושב. מגרד פולק/מוז' אתנית מתחתיות של חביות מרחבי העולם, מבלי להסחף לפיוז'ן או שילובים יעני אתניים עכשווים. הבעיה בד"כ היא ההגשה המיושנת. היתה גם תוכנית על פולק פיני... קנטלה כלי מדהים. כמו נבל רק עם צליל ייותר ממושך ועמוק. מאז שקול המוזיקה משדרים באינטרנט אני שמח עד מאוד. לא צריך לסמוך על 106 ההפכפכה ועל 88 המקרטעת ובטח שלא על הבחירה חופשית מבין ג'יג'ות של אמפישלושים.

Jflyaway

New member
נכון... ההגשה מיושנת. אבל יש בזה גם משהו

נחמד, בדרך מוזרה משהו. בסה"כ מדטבר ב"קול המוסיקה" שזו תחנה מיושנת אבל עם נצחיות תוכן וללא אותה הפכפכות-פוזלת-פופולאריות של התחנות האחרות. אגב לפני כשנה, באופן מפתיע ומעורר התפעלות, הם השמיעו את STORMCOCK של ROY HARPER ב 9 בבוקר, מן ההתחלה ועד הסוף. תגיד לי - ישראל דליות זה שמו של העורך/מגיש, או שזה שם התכנית- יעני: ישראל שלנו מכוסה פרחי דליות והגבעטרון מזמר בין הגבעות" כזה ... (?)

LadyG

New member
כשהייתי ילדה

הרבה שנים לפני פרוץ קול המוזיקה לחיינו, שידר ישראל דליות תכנית שנקראה "צלילי עמים" ברשת א' של קול ישראל. התכניות שלו היו ההכרות הראשונה שלי עם פיט סיגר ומוזיקת פולק אמריקאית.

pasteran

New member
לא אתפלא אם ישראל דליות עשה הקלטות שטח

עוד בשנות העשרים של המאה העשרים. הוא נשמע כמו בחור בן 339-467 שנה. השמיע פעם הקלטה של פיט סיגר משנות החמישים מאיזה חדר אוכל של איזה קיבוץ. היה יכול לעשות הון באיביי לו היה יודע על המצאת האינטרנט. אגב. עכשיו בקול המוזיקה ג'אז מעולה של אחד, טים גארלנד

LadyG

New member
אני חושבת שההקלטות הן מהסיקסטיז

מהביקורים של פיט סיגר בארץ והיו שניים כאלה למיטב זכרוני בסיקסטיז. אבל זה לא באמת חשוב. מה שחשוב זה שפתאום אשכרה קלטתי שישראל דליות אחראי במידה זו או אחרת בעיצוב טעמי המוזיקלי

למעלה