עכשיו אני גם לא מבייצת????

עכשיו אני גם לא מבייצת????

שלום לכולן! לפי החישוב אני צריכה להתחיל בבדיקות ביוץ מהיום ה-16 . התחלתי ליתר ביטחון מלפני. [מהיום ה-14] והיום כבר היום ה-21 ועדיין התשטבה שלילית. אז או שפיספסתי ביוץ או שאני לא מבייצת או שיש עוד סיכוי לביוץ?? כבר סיימתי 2 ערכות של בדיקה.... מזל טוב להריוניות החדשות!!!!

orange 1

New member
שאלה על בדיקת ביוץ והריון

שאלתי היא האם מישהיא קנתה את ערכות הבדיקה (היריון+ביוץ) המפורסמות באתר פוריות (מהאתר לא הצלחתי להבין של איזו חברה הבדיקות).ממה שקראתי כאן אני מבינה שהערכות המומלצות הן של חברת YES OR NO?כי ביצעתי החודש בדיקות ביוץ עם הערכות (מהאתר פוריות) - במשך יומיים הופיע פס נוסף (מעבר לפס הביקורת) אך הוא היה חלש יותר מפס הביקורת ואחרי יומיים לא הופיע פס נוסף - האם יכול להיות שכלל לא היה ביוץ למרות הופעת פס שני (אם כי חלש יותר מפס הביקורת)?

תשובה אפשרית...

אולי לא בדקת מספיק ימים, זה שונה מאחת לאחת. לי יצא ביוץ בימים שלא מתאימים בכלל לטבלה, אבל למזלי הטוב, אני קשובה לגוף שלי, אז לא התחלתי לבדוק לפי המלצתם, אלא, לפי מצב ההפרשות (מאחר, ואני שומרת נידה, ועושה כל יום בדיקה פנימית, ב"שבעה נקיים", זה מאד עוזר לעקוב אחרי מצב ההפרשות, וההתקדמות לקראת ביוץ). אני השתמשתי בערכת ביוץ של "בייבי טיים", ואני יכולה לומר לך, שאצלי לא הופיעו בכלל פסים לפני, ז"א, בהתחלה לא הופיעו פסים בכלל. אח"כ הופיע פס כמעט חזק כפס הביקורת, יום אחר כך, הופיע פס זהה לפס הביקורת, וביומיים שאחרי, הופיעו הפסים החלשים (המשכתי לבדוק, בשביל ללמוד על הערכה, ואיך היא עובדת אצלי). יכול להיות שבדקת כבר אחרי הביוץ? בפעם הבאה, תנסי להתחיל מוקדם יותר ממה שהתחלת. זאת רק הצעה, לאור מה שאני חוויתי... (ובזבזתי ערכה וחצי על ה"מחקר"
) בהצלחה רבה!

איך את בודקת ביוץ לפי הפרשה?

גם אני שומרת נידה ומבצעת בדיקות פנימיום ב-7 נקיים. רציתי לדעת איך את מזהה ביוץ לפי הפרשות?

ללונלונית... בקשר לבדיקות..

אז ככה. אני לא מזהה את יום הביוץ המדוייק, אבל בערך. בהתחלה שאני מתחילה לבדוק, אני ממש יבשה, ולאט לאט, על בד הבדיקה, יש הפרשות. בהתחלה הן די סמיכות, ואפילו עם "גושונים" קטנים (סליחה על התאור). לאט לאט, ההפרשה הופכת מלבנבנה לשקופה, וככל שמתקרב זמן הביוץ, היא ממש חלבונית, (ומרגישה יותר "ידידותית למשתמש
) ואז יודעת שזה "אוטוטו", ובודקת עם הערכה לאישור. בהצלחה!

כמו שעניתי בתשובה למטה...

זה שונה מאחת לאחת, ולא תמיד הולך לפי הטבלה. (אם הייתי משתמשת בהמלצה שלהם, הייתי מפספסת את הביוץ בבדיקה). ולכן כדאי להיות גם קשובים לגוף... למשל, עם ההפרשות עדיין "יבשות" לא להתחיל לבדוק. שוב, זה משתנה מאחת לאחת, אבל לי עזר מאד, שהקשבתי לגוף שלי, ולא להמלצות של הטבלאות. (אצלי שום דבר לא הולך לפי הספר
בהצלחה רבה!

orange 1

New member
אבל הבדיקה בוצעה במקביל למעקב אחר ה

-ואכן כשהופיעו שני פסים (המסמנים את בוא הביוץ) - היו גם הפרשות חלבוניות (סליחה על הפירוט) - והתחלתי לבדוק כמה ימים קודם לכן - ולכן אני מניחה שיש שתי אפשרויות:1.שלא היה ביוץ (יש בכלל דבר כזה?) 2. שהיה ביוץ למרות שהפס השני היה חלש יותר מפס הביקורת - האם זה ייתכן למרות שרשום בהוראות שהפס צריך להיות זהה או כהה מפס הביקורת?

orange 1

לדעתי כן היה ביוץ. אני חושבת שיש ערכות שבהן לא תמיד הפס השני זהה בצבעו לפס הבקורת, אלא בהיר יותר. ואם אינני טועה, היו בנות שסיפרו על ערכת YES AND NO שהרתה מצב כזה אצלן. מקווה שעבדתם בזמן.

לונלונית,

האם המחזור שלך סדיר? אם כן מה אורכו? אם הוא לא סדיר או שרק עכשיו סיימת גלולות, אז לא בטוח שהוא כבר התרחש. אולי עדיין לא הגיע. אורך המחזור (מדימום לדימום) יעזור לנו לענות לך

מחזור של 33-34 יום והוא סדיר.

הפסקתי גלולות לפני ארבעה חודשים [זה חודש החמישי בלי גלולות].

למעלה