יעיש התימני
Well-known member
מי רץ חיש מהר את מיטת אהותבו?
מי חימם ובתשוקה את מיטת זוגתו?
מי כמוני נטש את אהובו?
מי כמוני חזר אל אהובו?
"
מי כמוני נטש את אהובו?
מי כמוני חזר אל אהובו?
"
הרבה שאלות אישיות. אולי אפילו אישיות מדי.מי רץ חיש מהר את מיטת אהותבו?
מי כמוני נטש את אהובו?
מי כמוני חזר אל אהובו?
"
הַנִּצָּנִים֙ נִרְא֣וּ בָאָ֔רֶץ עֵ֥ת הַזָּמִ֖יר הִגִּ֑יעַ וְק֥וֹל הַתּ֖וֹר נִשְׁמַ֥ע בְּאַרְצֵֽנוּ:" (שיר השירים פרק ב פסוק יב)
התור המקראי לא שרד בארץ. מה שמגרגר ונוהם על אדן החלון הוא שילוב של תור יונת הסלע ויונת הבית. יצור כלאיים חזק גנטית ומעצבן.יצור כלאיים?
מי שמחכה "להטהר"ביום כיפור זה עצוב מבחינתי.מי רץ חיש מהר את מיטת אהותבו?
מי כמוני נטש את אהובו?
מי כמוני חזר אל אהובו?
"
הַנִּצָּנִים֙ נִרְא֣וּ בָאָ֔רֶץ עֵ֥ת הַזָּמִ֖יר הִגִּ֑יעַ וְק֥וֹל הַתּ֖וֹר נִשְׁמַ֥ע בְּאַרְצֵֽנוּ:" (שיר השירים פרק ב פסוק יב)
ולזה שנינו מסכימים בלב שלם.מי שמחכה "להטהר"ביום כיפור זה עצוב מבחינתי.
חשבון נפש לטעמי עושים הרבה בחיים שלנו,ולא בהכרח ביום כיפור.
רצנו להקים סוכה ולהתארגן לחג, הפנויות גם עסוקות בהכנות לחגמי רץ חיש מהר את מיטת אהותבו?
מי כמוני נטש את אהובו?
מי כמוני חזר אל אהובו?
"
אתה יודע יקיר, גם בזמן פעלתנות גבוהה, כשהיצר דרש את מנתו, דבר לא מנע ממני לספקו.רצנו להקים סוכה ולהתארגן לחג, הפנויות גם עסוקות בהכנות לחג
אני... אין לי זיונים, בכלל, נשבע.מי רץ חיש מהר את מיטת אהותבו?
מי כמוני נטש את אהובו?
מי כמוני חזר אל אהובו?
"
באותו ענין עם סיומת אחרת.היתה לי פעם בת זוג דתיה
הכרנו ונפגשנו בפעם הראשונה בן ראש השנה לכיפור. החלטנו שזה מתאים ושנפגש בפעם הבאה בצימר.היא אמרה לי ״טוב שי נחכה לאחר יום כיפור טוב ???
התרוץ שלה לפגישה
״הפרשת חלה![]()
הצום גמר לה את "החשק"באותו ענין עם סיומת אחרת.
הכרתי וירטואלית מישהי חרדית ונשואה. בטלפון היתה חמה ומיוחמת ומאחר והימים היו בין ראש השנה לכיפור. נדברנו להיפגש אחרי.
יום כיפור עבר והכל עבר איתו. חשבון נפש או….?
לא יודע רק חבל.
לא ממש. עקבתי אחרייה. אחרי זמן מה פנתה להתחבר עם נשים. לא נגמר. התחלף.הצום גמר לה את "החשק"![]()
הצירוף הפרשת חלה מעורר בי גועל בלתי רגיל.היתה לי פעם בת זוג דתיה
הכרנו ונפגשנו בפעם הראשונה בן ראש השנה לכיפור. החלטנו שזה מתאים ושנפגש בפעם הבאה בצימר.היא אמרה לי ״טוב שי נחכה לאחר יום כיפור טוב ???
התרוץ שלה לפגישה
״הפרשת חלה![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.