עיתון מעריב---) פרומו

• פותח הנושא t0pi
  • פורסם בתאריך

t0pi

New member
עיתון מעריב---) פרומו../images/Emo2.gif

היי לכם, מה קורה?
נו טוב, חופש, מה כבר יכול לקרות?! כמובן שרק דברים טובים.... חוץ משהו קטן שהפריע לי -----) קראתם במעריב, במוסף פרומו את הביקורת השבועית? איזה כותבים יש להם , כל שבוע מביאים מישהו אחר ששונא את הסדרה.. "אני סובל,אני סובל,אני סובל" אין מה להגיד, אוצר מילים מפותח מאוד יש לשלומי לאופר. חבל שרננה לא הצליחה להתאבד?אוי מסכן שלי, נאלצת לסבול כשראית שעושים למירי מסאז? ממש צער בעלי חיים עלייך. שאני יבין, מישהו מכריח אותך לראות? -מהיום חרם כללי על מעריב-

../images/Emo6.gif לא צריך לשים לב אליהם..

דווקא אני קראתי המון כתבות מפרגנות לטלנובלה

t0pi

New member
עד שסרק--) המחשב לא שלח!

אבל הנה, בשבילכם: לא קלה היא/שלומי לאופר לכבוד העורך שלי. אני מרגיש שבשלו התנאים לשיחה פתוחה, על השולחן,רק ביני לבינך "קשה לעבוד פה" אמרה השבוע דנה בלום כשעובד במה התנגש בה עם הסולם. גם אני מרגיש ככה כל ערב כשאני מתיישב מול המסך ב20:05. מצד אחד, מביאים לי את עופר שכטר מ"אקזיט" ואומרים לי שקוראים לו כפיר הונגר. אם נניח, הוא היה שחקן שמסוגל לבנות דמות שאינה עופר מאקזיט , ניחא. אבל הוא לא. ואני סובל. מצד שני,השבוע עשו למירי מסאז'ונאלצתי לראות במשך דקות ארוכות מידלדלים של זרועות ואני סובל.

t0pi

New member
המשך הביקורת

גם אפרת מעצבנת אותי. היא בלתי נסבלת. דביקה. נודניקית. כל הזמן רוצה צומי ולא מבינה שבקצב הזה, לא נערת ליווי אחת תחכה לה במיטה אלא בית זונות שלם. שתשתוק או שתמשיך לזיין את השכל לרננה. אפרופו רננה, השבוע גילינו שהיא ניסתה להתאבד. אבל אני מכיר אותך, אתה תצנזר אותי כשאכתוב "חבל שהיא לא הצליחה". אבל אין לי בעיה להשאיר את רננה, אם אפשר להיפטר מנפתלי. בכל חברה מתוקנת (----) אז שלנו מקולקלת ואנחנו אוהבים אוה ככה. בעצם יש בעיה, אחת , גדולה וענקית---) אתה, אתה לא רצוי!) היו מאשפזים אותו במוסד סגור. פה הוא מנקה את הבית. האמת, די ברור למה הוא התחרפן. הוא נשוי לניצה, שהשבוע היא עלק ניסתה לעמוד על שלה. הלו, על מי הם עובדים? הדבה המנשנשת הזאת לא מסוגלת לנהל את החיים של עצמה. את פרץ הפמינזם תשמרו לשנים עמוקות יותר.ניב, למשל. עורך יקר, היה משהו אישי וכמעט מרגש כשדנה בלום אפשרה ל"אודי אין לי מספריים" להיות העוזר האישי שלה, בדיוק כמו אז, כשקיבלתי על עצמי לכתוב את הטור הזה. גם הוא, כמוני, יבין את גודל הטעות רק בסביבות פרק 63. אין טעם לדבר על הסשן השלם שבו מרי לו בלום שכבה את דרכה לצמרת עם בני קייזרמן בתפקיד בני בני ילד רע. או כמה עלובה הייתה סנת "דע את החיים" שלה ושל אודי חמודי. אתה מבין,זה לא שאין שם פוטנציאל. הם פשוט לא ממשים. לכן אני פונה אלייך, אני הרי יודע שיש לכם קשרים. נסה לקצר להם את העונה ל-70, אולי ל80 פרקים? אולי 35? אה, באותה הזדמנות , אכפת לך לשים את הטור שלי השבוע מעל ה"שיר שלנו"? (חיחיחי ----) העורך לא הסכים) נו, מה תגידו על זה?

t0pi

New member
מילא אם

זה היה חד פעמי---) אבל בכל שבוע שאני קוראת יש רק ביקורת שלילית! בא לכם להתלונן? חיכיתם כל כך הרבה זמן אז יש לי פיצוי ----) רוצים ספוילר לשבוע הבא?

t0pi

New member
~ראו הוזהרתם------) ספוילר:

רננה עוזבת את הבית של כפיר לאחר ששרית מפתיעה אותם; טליה מספרת לדנה שהיא רוצה ילד משון ; נפתלי מסרב להאמין לרופא שבריאותו תקינה; שרית מבינה שכפיר לא רוצה אותה (הגיע הזמן!!); נפתלי מספר לניצה על הרומן שלו עם מירי; רננה נתקלת בדנה היוצאת מביתו של כפיר בבוקר שאחרי; שרית ובטי מתכננות לבקר את רנהה; נפתלי מסכם עם ניב שיהיה הכוריאוגרף של הטלנובלה1 דנה מודיעה לכפיר שיצטרך להמשיך עוד קצת עם רננה ולזרוק אותה ביום הולדתה (זונה!!); שחר מחליט שלא להופיע באירוע ההשקה יחסיהם של שחר ועלמה מתהדקים; טליה מעמידה פני חברה ומנצלת בפני רננה על התנהגותה; מירי מנסה להבין ה קורה בינה לבין נפתלי; שחר ממליץ לאפרת לעזוב אותו; דנה מנסה להתחמק מבני; שרית ובטי מגיעות לביתה של רננה כדי לדבר על כפיר; מירי בודקת אם ניצה לא מודאגת מיחסיה עם נפתלי; בני לא מרוצה מניצה כאשת יחסי הציבור של הסדרה; נפתלי ומירי נתקפים בפרץ נוסטלגיה; הקרח בין שון לניב מתחיל להישבר; עלמה מתעצבנת כשאודי מפגין עד כמה הוא קשור לדנה; בטי מספרת לגרשון ששרית איימה על רננה; שון וניב מדברים על היציאה של ניב מהארון; דנה ורננה יוצאות לבלות ביחד. שאלות לי אליכם: 1. עד כמה רננה יכולה להיות תמימה? אין גבול לתמימות? היא ודנה לבד? לא ברור ....... 2. מה מניע את ד"ר ליפניק לשקר לנפתלי? הוא בטח סתם מתחזה..... 3. עיליי מת? 4. בני הפיץכבר את השמועה שדנה חולה? 5. נכון יש לכם תחושה חזקה שבסוף שבוע הבאה , אחרי השיחה של שון עם ניב , שון יודה שהוא הומו?

תשובות

1- רננה תמימה ובוטחת אבל נראה לי כשהפרצוף של כפיר יחשף הוא יראה שעם רני שלנו לא מתעסקיםםםםםם ובקשר לדנה נראה לי היא פשוט משחקת את המשחק שלה 2- לדעתי הוא לא משקר פשוט יש לנפתלי פיצול קשה אז הבעיה היא פסיכולוגית לא גופנית 3- לדעתי הוא לא מת ואם הוא כן מת אז הוא התאבד אבל לא נראה לי שנפתלי רצח אותו פשוט זה רצון של התסריטאי שככה נחשוב ונהיה במתח 4- כן חאחרי שהיא דחתה אותו הוא סיפר לכולם שיש לה את מחלת הליגיונרים(משהו דוחה) 5- ממש לאאאאאאא נראה לי שזה יקח עוד קצת זמן כי שון עמוק עמוק בארון

אולי ספויילר../images/Emo58.gif!!!!!!!!!

אמרו לי שעד פרק 40 שון יודה שהוא הומו והוא וניב יתחתנו..!!! חח אני לא יודעת אם זה נכון אבל אמרו לי.. לא זוכרת מי..

t0pi

New member
יש הרגשה טובה באוויר!!

חחחח נו שיעשה את זה בשבילנו, הגיע הזמן לנקות את הארון לקראת פסח :) ~~~~~~חד שמח, כיפי ומיוחד לכולם!!~~~~~~ מי שרוצה אותי באייסיקיו: 278254538

אנונה2

New member
תשובותי אליך, מאמי:

1. עד כמה רננה יכולה להיות תמימה? אין גבול לתמימות? היא ודנה לבד? לא ברור .......:אה, ככה זה בחיים, מה לעשות... 2. מה מניע את ד"ר ליפניק לשקר לנפתלי? הוא בטח סתם מתחזה.....:לפי התוצאות של הבדיקות זה מה שיש אבל איזה בדיקות יש כדי לדעת אם אתה משוגע?! 3. עיליי מת? אה... אם הוא מת... לא בטוח... יכול להיות שלא, יכול להיות שכן! 4. בני הפיץכבר את השמועה שדנה חולה?: כןןןן מוזר הבני הזה אף פעם לא הבנתי אותו... 5. נכון יש לכם תחושה חזקה שבסוף שבוע הבאה , אחרי השיחה של שון עם ניב , שון יודה שהוא הומו? אוווו זה יהיה מעניין! חח סתם לא אבל ברצינות שון נראה אחד שלא יפתח בקלות כזאת... טוב, אני עניתי על השאלות. מה הציון שלי??? (אני מקווה 100...)

t0pi

New member
אנונה ------)

אני חולה על השם שלך! איזה מיותר גיא לואל הזה...מי צריך יצורים כאלו חסרי תועלת בסדרה שלנו?

einbal13

New member
משהו שהיה רשום בידיעות../images/Emo13.gif

הדס מורנו הטלנובליסטית בע"מ והאקס הטרי יואב ולין הפרישו את הכלב טיסון לאםוטרופוס ניטרלי עד להודעה חדשה ועוד משהו דאגת השבוע: רננה של טלנובלה בע"מ מצולמת כמעט תמיד עם סיגריה דלוקה ביד תארו לכם מה נדרש בצילומים מטלי שרון השחקנית שמגלמת אותה לפחות שתי קופסאות ביום לא בריא

למעלה