המשך הביקורת
גם אפרת מעצבנת אותי. היא בלתי נסבלת. דביקה. נודניקית. כל הזמן רוצה צומי ולא מבינה שבקצב הזה, לא נערת ליווי אחת תחכה לה במיטה אלא בית זונות שלם. שתשתוק או שתמשיך לזיין את השכל לרננה. אפרופו רננה, השבוע גילינו שהיא ניסתה להתאבד. אבל אני מכיר אותך, אתה תצנזר אותי כשאכתוב "חבל שהיא לא הצליחה". אבל אין לי בעיה להשאיר את רננה, אם אפשר להיפטר מנפתלי. בכל חברה מתוקנת (----) אז שלנו מקולקלת ואנחנו אוהבים אוה ככה. בעצם יש בעיה, אחת , גדולה וענקית---) אתה, אתה לא רצוי!) היו מאשפזים אותו במוסד סגור. פה הוא מנקה את הבית. האמת, די ברור למה הוא התחרפן. הוא נשוי לניצה, שהשבוע היא עלק ניסתה לעמוד על שלה. הלו, על מי הם עובדים? הדבה המנשנשת הזאת לא מסוגלת לנהל את החיים של עצמה. את פרץ הפמינזם תשמרו לשנים עמוקות יותר.ניב, למשל. עורך יקר, היה משהו אישי וכמעט מרגש כשדנה בלום אפשרה ל"אודי אין לי מספריים" להיות העוזר האישי שלה, בדיוק כמו אז, כשקיבלתי על עצמי לכתוב את הטור הזה. גם הוא, כמוני, יבין את גודל הטעות רק בסביבות פרק 63. אין טעם לדבר על הסשן השלם שבו מרי לו בלום שכבה את דרכה לצמרת עם בני קייזרמן בתפקיד בני בני ילד רע. או כמה עלובה הייתה סנת "דע את החיים" שלה ושל אודי חמודי. אתה מבין,זה לא שאין שם פוטנציאל. הם פשוט לא ממשים. לכן אני פונה אלייך, אני הרי יודע שיש לכם קשרים. נסה לקצר להם את העונה ל-70, אולי ל80 פרקים? אולי 35? אה, באותה הזדמנות , אכפת לך לשים את הטור שלי השבוע מעל ה"שיר שלנו"? (חיחיחי ----) העורך לא הסכים) נו, מה תגידו על זה?