עירוי להעלאת הברזל בגוף, מי מכירה?

פקמנית

New member
עירוי להעלאת הברזל בגוף, מי מכירה?

שלום לכולן, אני צריכה עזרה דחוף אחרי כל הרבה סוגים שונים בהריון הזה הגעתי לברזל- פריפול 3 בסירופ שלא עושה לי תופעות לוואי. הבעיה, אני כבר בשבוע 33, וההמוגלובין עולה לו ממש לאט, כרגע 10.7 והמחסנים שלי של הברזל כמעט הגיעו לרצפה - 5 הקופה לא מממנת את העירוי, בביה"ח אמרו לי שתגיעי להמוגלובין 8 נשקול עירוי... (נמות וזהו). הבנתי שזה הדבר היחידי, שבזמן קצר כל כך יכול למלא לי את המחסני ברזל בגוף. אני מוכנה אפילו לשלם פרטי, רק לא יודעת אם אפשר ואיך מישהי מכירה/יודעת??????????????? תודה מראש

דומה מאוד למצב שלי

שבוע 32 הומוגלובין 10.6 אבל אחרי עלייה יפה מ-10.3 עם פריפל 3 בסירופ... אני יודעת שרק הומוגלובין נמוך מ-10 זה כבר מספיק לכדי עירוי / זריקה של ברזל. אם הוא 10.7 זה דווקא די טוב... יש סירופ טבעי שנקרא פלורדיקס והוא נחשב למעולה להעלת ההומוגלובין , עזר לנשים במצב ממש גרוע תוך פרק זמן ממש קצר והחסרון שלו שאין רופא שיתן לך מרשם והוא יקר אבל אם את מודאגת מאוד אז כדאי לך לנסות. אבל אם את במגמת עליה עם ההומוגלובין אז ממש אין לך מה להלחץ , הספיגת ברזל בגוף משתפרת עם הזמן , בהתחלה ממש לאט ואח"כ יותר מהר ותראי עליה גדולה יותר.

למעלה