עיצוב החדר של ה-

עיצוב החדר של ה- ../images/Emo66.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

אנחנו מתלבטים איך לעצב/לצבוע /לצייר בחדר של הקטנצ'ק , אשמח לעצות או אתרים לעיצוב חדרים אם מישהי מכירה . האמת שחשבנו על ציור קיר , אבל ירדנו מזה וכעת אנחנו חושבים לצבוע קיר אחד בירקרק (בהיר מאוד) , או לתחום את הקירות בבורדר ורק למטה לצבוע בירקרק
, זה פחות או יותר הכיוון . אשמח לעצות/המלצות /אתרים /ודוגמאות . תודה מראש ויום נעים לכולן !!

קרניבל

New member
../images/Emo12.gifמוזר- הפורום נעלם............

יכול להיות שביטלו אותו? הפורום היה שייך לשילב, אז תבדקי באתר שלהם- אולי פתחו אותו שם במקום...

ראיתי את החדר

והוא מקסים , אבל זאת נראת לי עבודה קשה ומדויקת מאוד ואני לא יודעת עם נצליח לעשות את זה ככה , אני לוקחת אבל את הרעיון בחשבון אבל אני גם מפחדת שזה לא ייצא ליצני מידי ירקרק עם שמנת ???

minimousegi

New member
אני לא חושבת שזה לייצני-אבל על טעם

וריח אין להתווכח, בכל מקרה אנחנו שילבנו את הצבע של החדר (אבן) עם הצבע של הבית ואהבנו את מה שיצא... רק כרעיון כמובן

baffy

New member
אנחנו צבענו את החדר של טל

בצבע צהוב בננה בהיר, צבע רגוע מאוד, ועשינו בעזרת שבלונות כבשים בצבעים של ירוק כחול וצהוב כהה (שילוב של שלושתם) מסביב לאורך כל הקירות באמצע. אם תרצי אני אצלם לך חלק מהקיר ואשלח לך את התמונה. בסוכות אני רוצה לצבוע את חדר המשחקים שלה בווש תכלת.

minimousegi

New member
אנחנו יום שבת צובעים את הכבשים

מעניין אם אנחנו עושות את אותה שבלונה

baffy

New member
אצלנו בשבלונה יש שלוש כבשים

ובינהן יש כמו מן דשא כזה... קניתי אותה בזמנו בפיינט מג'יק בת"א - יש להם דרך אגב, שבלונות מדהימות ומקוריות.

minimousegi

New member
גם אני קניתי בפיינט מג'יק את אותה

שבלונה, קניתי שהייתי אצל לימור את כל השבלונות שיש ובסוף האיש החליט על אלה שקופצות מעל הגדר

baffy

New member
חברה שלי גם השתמשה בשבלונה הזו

של הכבשים שקופצות ויצא להם מאוד יפה.

לפי דעתי...

את יכולה לצבוע את הקיר ב-2 חלקיים. זה מה שאני עשיתי , חלק עליון שמנת-השארתי זה הצבע של כל הביית. חלק שני עליון-הצבע שתבחרי. במקביל תפזרי מדבקות של דובונים!!!

tinush

New member
הינה חדר שעשיתי לאחיין מתוק שלי

לפני קצת יותר משנתיים: צבעתי תקרה ושליש עליון של הקירות בכחול לבן עם אפקט של אננים-שמים. ודבקתי ירח וכוכבים שפולטים אור בחושך (קונים בחנויות של הכל ב-1$) את שני שליש הקירות צבעתי ב-2 גוונים: למטה ירקרק חלק ולמעלה בז' עם טקסטורה, שפס לבן מפריד בינהם. על החלק של בז' עשיתי שבלונות של חיות וזה מה שיצא.
(הצבעים התמונה יצוא יותר כהים) ממש ממש נהנתי לעשות את זה כשאחותי והקטנצ'יק היו בבית חולים וחיכתה להם הפתעה.

tinush

New member
תודה, עוד אפשרות

היא לעשות כאילו דשא ואננים כמו בתמונה זאת

tinush

New member
הינה קישור לאתר עם כמה דוגמאות

תסתכלי בצביעת חדרים

למעלה