עיצוב גרפי

Penguin2

New member
עיצוב גרפי

היי,
אני שוקלת להתחיל ללמוד עיצוב גרפי ויש לי כמה שאלות:
1.איפה הכי כדאי ללמוד?
2. האם יש באמת עבודה בתחום?
3. האם הלימודים דורשים ידע קודם של הפעלת תוכנת פוטושופ או משהו בסגנון או שלומדים הכל מאפס?

תודה לעונים :)

Siton Es

New member
תשובות

1.כמו ברוב התחומים שקשורים לעיצוב/מחשבים. או תואר אקדמאי, או הנדסאי, או לימודי חוץ, או תעודה, או קורסים מקצועיים. אין תשובה "איפה הכי כדאי". עניין של ציפיות, זמן פנוי, רצון להשקיע, עמידה בתנאי קבלה, ועוד אינסוף משתנים (על הנייר מן הסתם קיים קשר בין כמות השעות/זמן מושקע בלימודים למה שאתה מקבל כסטודנט).

2.תיכנסי ל-ALLJOBS, תחת קטגוריה עיצוב. 418 משרות בארץ (בעיקר במרכז יש לציין ב"ענק"). תחת אינטרנט - ב-WEB DESIGN - ועיצוב UI עוד 169 משרות (יש מצב שחלק מהמשרות חופפות לעיצוב הרגיל. זה תלוי בתגיות ששמו במשרה).
מאמין שעם הזמן זה רק יעלה (בדגש על המרכז)....תשווי לתחומים אחרים (לא כולל קטגוריות כלליות כמו - מכירות, שירות לקוחות, סטודנטים וכו'), המצב איפשהו טוב.

3.תוכנות בסיס של אדובי לומדים בכל מסלול לימודים שהוא (מהקצר לארוך). לא נדרש ידע קודם (קורס 3 חודשים נגיד). במסלולים לתואר זה נקרא "מכינת תוכנות" או משהו בסגנון.

noynoysha

New member
עונה

1. שאלה שקצת קשה לי להיות בה נטרלית... אני עושה קורס בהאקריו אבל לפני זה מאוד רציתי להתקבל ללימודי תואר ראשון. אני יכולה להגיד לך שיש לי חברים שלומדים תואר והם מרוצים אבל באמת שאין להם חיים.
בסופו של דבר זה תלוי בלוח הזמנים שלך ובהעדפה שלך אם את רוצה תואר או תעודה, לכל מסלול יש את היתרונות והחסרונות שלו.
2. יש עבודה בתחום אבל זה מקצוע שאת צריכה לבלוט בו ולהיות טובה יותר מהממוצע. יש המון מעצבים בשוק אז חשוב מאוד שיהיה לך תיק עבודות ברמה גבוהה כי בשורה התחתונה זה מה שמעסיקים רוצים.
3. לומדים הכל מאפס גם בקורס וגם בתואר

למעלה