עייפות HELP

אניהו2

New member
עייפות HELP

אני שבוע 21 ואני כל כך עייפה פשוט בא לי להקיא מרוב שאני עייפה, אני עובדת עד 16.30 כל יום ומשעה 14.00-15.00 הראש שלי לא יכול יותר לחשוב אני נרדמת בישיבה ואין שום אפשרות שבעולם שיתנו לי לצאת מכאן מוקדם יותר ואפילו הבוס שלי ראה היום כמה אני עייפה אז הוא צחק.......(כן ממש מצחיק) מה לעשות????????????? יש כאן עו משהי במצבי?

לא אמרו שזה עובר

בתום השליש הראשון? זה מה שמחזיק אותי בשביזות הנוכחית של אין-לי-כוח-לכלום מראשית ההריון.

לא לא לא

אני ממש נאחזת בתקווה הזו. אני מסתדרת עם הבחילות, מתרגלת לשדיים הגדולים והכואבים, לא מתרגשת כבר מהדמעות שהן אני מגיבה לכל שטות - אבל אני לא מצליחה להתרגל לתשישות. אני תולה כביסה בהפסקות מנוחה, שוטפת כלים בפולסים קצרים, מבלה כל אחר צהריים סרוחה על הספה בתקווה עוד רגע לאזור כוחות ולזוז קצת - אבל מעודדת את עצמי שזה עוד מעט עובר. עד מתי זה ממשיך? זה נמשך אצלך מראשית ההריון ועד עכשיו?

../images/Emo1.gif יעל, מצטערת לאכזב אבל אצלי

העייפות לא חלפה. האמת שאצלי זה הריון שני ואני לא מוצאת זמן למנוחה כי אני צריכה לדאוג ולטפל בגדולה. אם זה אצלך הריון ראשון פשוט לעזוב הכל ולהרים רגלים ולנוח. וגם אצלי הכל מתנהל באיטיות ובהפסקות, כנראה שגם לזה צריך להתרגל

להתרגל. אבוי.

טוב, לפחות אני לא אהיה מופתעת כשזה לא יעבור. תודה

אצלי זה כן עבר... יש תקווה!

אני בארבעת חודשי ההריון הראשונים (עד סביב שבוע 17-18) הייתי ממש סחבה, לא מסוגלת לעמוד שנייה אחת על הרגליים, בקושי מצליחה לסחוב את עצמי לשירותים, גם כן שוטפת כלים בהפסקות... ואז זה פשוט עבר! עכשיו אני שבוע 26, אז נכון, זה לא הכושר שהייתי בו לפני ההריון אבל זאת כבר לא העייפות הבלתי נסבלת הזאת...

yaelli10

New member
בבדיקת דם התגלה

שיש לי חוסר בברזל ושבלוטת התריס שלי מאוד איטית, וזאת לאחר שהתלוננתי שאני מאוד עייפה וחלשה. חשוב לעקוב אחרי הדברים.

rjf

New member
אני פתחתי שירשור כזה שבוע שעבר

(עכשיו אני בשבוע 22) חשבתי אולי אנמיה אבל הסתבר שאני סתם חטפתי וירוס (שנהיה עוד וירוס ועוד לא עבר) היו הרבה בנות שכתבו שגם הם בערך בשבוע הזה ומתות מעייפות

mitsi miaoo

New member
העייפות שלא נגמרת

גם אני עדיין סובלת מעייפות בלתי מוסברת ויש ימים שזה ממש גרוע ויש ימים יותר טובים. עדיין ממתינה בסבלנות שזה יעבור למרות שאני כבר 22+6 ולפי השמועות זה היה אמור לעבור מזמן...

היעזרי ברפואה המשלימה. חבל לסבול.

בשיאצו ממש ניתן לעשות מהפכות בתחושה הזו. ולא רק בשיאצו. גם ביוגה, בדיקור ועוד.

אפרופו שיאצו, האם מישהי עשתה שיאצו

לכאבי גב תחתון, האם מומלץ ? לא מסוכן ? אשמח לתגובה מהירה, אני סובלת מאוד

אני לא אובייקטיבית אבל לי זה

מאד עוזר, ואוכל להפנות אותך לעשרות נשים ששיאצו עזר להן לכאבי גב תחתון.

מבינה אותך

שבוע 26+5 (איזה כיף) ונירדמת לתוך קומה! אתמול היו אצלינו חברים ונירדמתי תוך כדי שיחה. אם זה מנחם אותך אני עובדת עד שבע בערב משמונה בבוקר...

למעלה