עידן רול מתהפך מהשמאל הקיצוני - ישר לימין הקיצוני?

ai27

Well-known member
ממש עושה להם "בנט"...

evglev1

Well-known member
מנהל
ממש עושה להם "בנט"...
שיתוף פעולה בין קואליציה לאופוזיציה תמיד היה חוץ מבממשלת בנט-לפיד שאז האופוזיציה החרימה את הממשלה. אבל גם את ביטול הבחירה בשני פתקים יזמו יחד ח"כ יוסי ביילין מיוני מפלגת העבודה שעבר בהמשך למר"צ ועוזי לנדאו מניצי הליכוד שהיחיד מנסיכי הליכוד שנשאר בימין העמוק ואחרי זה עבר לישראל ביתינו בטענה שהליכוד לא מספיק ימני. ועידן רול אמר בפירוש שהוא ימני יותר מהמפלגה שהוא עוזב. אבל מעניין באמת באיזו מפלגה הוא ירוץ, כי גם אם יצליח להוריד את אחוז החסימה, לא נראה שיש לו מספיק כוח להיבחר ברשימה משלו, אפילו אם אחוז החסימה יהיו 2 מנדטים.

ai27

Well-known member
שיתוף פעולה בין קואליציה לאופוזיציה תמיד היה חוץ מבממשלת בנט-לפיד שאז האופוזיציה החרימה את הממשלה.
החרם התחיל כבר לפני - ונמשך עד עכשיו
זו בדיוק קונספציית רל"ב
אבל גם את ביטול הבחירה בשני פתקים יזמו יחד ח"כ יוסי ביילין מיוני מפלגת העבודה שעבר בהמשך למר"צ ועוזי לנדאו מניצי הליכוד שהיחיד מנסיכי הליכוד שנשאר בימין העמוק ואחרי זה עבר לישראל ביתינו בטענה שהליכוד לא מספיק ימני.
גם חוקי היסוד של 1992, וגם הבחירה ב2 פתקים - עברו בהסכמה רחבה
וגם הסכמי השלום [למעט אוסלו] הועברו בהסכמה רחבה.
המצב הנורמאלי הוא שיש שת"פ אופרטיבי בין המפלגות - החרם התמידי שהלפידונים כפו - חריג ביותר
ועידן רול אמר בפירוש שהוא ימני יותר מהמפלגה שהוא עוזב. אבל מעניין באמת באיזו מפלגה הוא ירוץ, כי גם אם יצליח להוריד את אחוז החסימה, לא נראה שיש לו מספיק כוח להיבחר ברשימה משלו, אפילו אם אחוז החסימה יהיו 2 מנדטים.
אכן.
בגלל שהוא ח"כ פורש,
עידן רול לא יוכל להתמודד בבחירות ברשימה קיימת - אלא ברשימה חדשה.
הוא יצטרך לעשות משהו שהלפידונים מתקשים בו - לייצר מפלגה עם קו אידאולוגי ברור שימשוך בוחרים.

למשל מפלגת גייזים שלא שייכת לאחד מ2 הגושים - אלא דורשת צעדים ברורים

evglev1

Well-known member
מנהל
החרם התחיל כבר לפני - ונמשך עד עכשיו
זו בדיוק קונספציית רל"ב

גם חוקי היסוד של 1992, וגם הבחירה ב2 פתקים - עברו בהסכמה רחבה
וגם הסכמי השלום [למעט אוסלו] הועברו בהסכמה רחבה.
המצב הנורמאלי הוא שיש שת"פ אופרטיבי בין המפלגות - החרם התמידי שהלפידונים כפו - חריג ביותר

אכן.
בגלל שהוא ח"כ פורש,
עידן רול לא יוכל להתמודד בבחירות ברשימה קיימת - אלא ברשימה חדשה.
הוא יצטרך לעשות משהו שהלפידונים מתקשים בו - לייצר מפלגה עם קו אידאולוגי ברור שימשוך בוחרים.

למשל מפלגת גייזים שלא שייכת לאחד מ2 הגושים - אלא דורשת צעדים ברורים
גם כשהתחילה הרל"ביות גם בכנסת ה-20 שציפי לבני הובילה את החרם, עדיין היה שיתוף פעולה בין קואליציה לאופוזיציה.

ai27

Well-known member
מעניין מה בעלו אומר על המהלכים האלו שלו?

evglev1

Well-known member
מנהל
מעניין מה בעלו אומר על המהלכים האלו שלו?
הוא מפרגן לו, לכן השמאל רוצה להחרים גם את בן הזוג, שזה אגב טבעי גם לבנט זקנה שלחה כדור שמיועד לא רק לו אלא גם לאשתו וילדיו וגם לשליין באו בטענות על המעשים של מירב מיכאלי בפוליטיקה.

DANIAVNI

Well-known member
ממש עושה להם "בנט"...
אני כבר לא מופתע
אני זוכר שני חברים מתנועת צומת הימנית קיצונית של רפול שהצביעו בעד הסכמי אוסלו תמורת שוחד פוליטי.
אלה היו גונן שגב ואלכס גולדפרב.
הבחור הזה מגלה אותם תסמינים .

ai27

Well-known member
אני כבר לא מופתע
אני זוכר שני חברים מתנועת צומת הימנית קיצונית של רפול שהצביעו בעד הסכמי אוסלו תמורת שוחד פוליטי.
יש קטע כזה שאומרים "גייז חייבים להיות שמאל קיצוני" ומסיתים נגד אלה שלא

פעם זה באמת עבד
אבל היום יש את שפי פז, אמיר אוחנה, ועכשיו גם עידן רול.
כי הולכים ומבינים שנטיה מינית לא מחייבת אדם לחשוב כמו 100% מהעדר

DANIAVNI

Well-known member

פעם זה באמת עבד
אני אפילו לא ידעתי שהוא הומו
האמת שציון נטייתו המינית של אדם היא כבר דבר בעייתי כשלעצמו .
זהו נתון שאין לו שום רלבנטיות לטעמי .

evglev1

Well-known member
מנהל

פעם זה באמת עבד
דווקא שפי פז הייתה שמלאנית משלום עכשיו, עד שהשמלאנים הציפו את השכונה שלה בכושים, ואני גם לא יודע מה עמדתה בקשר לגבולות המדינה. אבל נראה שאם הצפון תל אביבים היו לוקחים את הכושים שהם טוענים שהם אוהבים, אבל כשהם באים להתרחץ איתם בבריכה, הם בורחים, לעצמם ייתכן והייתה נשארת בשמאל. כמו שגם רוב תושבי בקעת הירדן היו מאפ"יניקים ותמיד הצביעו לעבודה עד שרבין ז"ל, פרס ז"ל וברק ירקו להם בפרצוף.

evglev1

Well-known member
מנהל

פעם זה באמת עבד
העניין הוא שקשה להומואים ימנים כשאבי מעוז שלדעתו צריך אותם במוסד לטיפולי המרה בכפייה חלק אינטגרלי ממחנה הימין.

ai27

Well-known member
העניין הוא שקשה להומואים ימנים כשאבי מעוז שלדעתו צריך אותם במוסד לטיפולי המרה בכפייה חלק אינטגרלי ממחנה הימין.
גם לסתם ימנים קשה עם כפייה
אבל מה לגבי בלי כפיה?
בהסכמה מלאה?
הרי זה המקום בו הדעות חלוקות

שפי פז למשל גם מסכימה עם אבי מעוז שאסור לעשות תעמולה גייזית בבתי הספר.
למה לשגע קטינים סתם?
היא בעצמה אומרת שעדיף קודם כל למצות את הבירור לגבי נטייה הטרו
ורק אם זה נכשל לברר לגבי חלופות

evglev1

Well-known member
מנהל
אני כבר לא מופתע
אז זה היה חסר תקדים, היום יש כאלה כמעט בכל כנסת. למעשה נדמה שבגללם גם חוקקו את החוק נגד ח"כים עריקים שלא יכולים להתמודד באף מפלגה קיימת, כי בממשלת שמיר ז"ל האחרונה ובממשלת רבין ז"ל כל ח"כ שקם על צד שמאל פרש ממפלגתו והקים סיעת יחיד.

eקא זו או

Well-known member
ממש עושה להם "בנט"...
שיעשה חיים אצל בנגביר ההומופוב הידוע, מגיע לו בנגביר, אורית סטרוק וסון הר מלך, בהחלט מגיע לו!

ביטניקט

Well-known member
ממש עושה להם "בנט"...
עידן רול זה לא הבן זוג לחיים של סקעת?

למעלה