עידכוני הקלטת הלוהטת של דולסה וממו

ro tem

New member
עידכוני הקלטת הלוהטת של דולסה וממו

אז ככה לעמוד של הקלטת נכנסו 8 וחצי מליון צופים חרמנים או סקרנים לראות את דולסה וממו שוכבים מסתבר שזה אתר עולמי שעל כל אדם שנכנס אתה מקבל כסף לפי מספר הנכנסים בעלי האתר הרוויחו 15,000 דולר. ,ובעמוד של האתר לא הייתה שום קלטת של ממו ודולסה הכל שקר מגעיל וגס והם עשו כסף על גבם של מעריצי דולסה וממו החרמנים.אז כל אלה שדאגו כמוני יכולים להרגע.דולסה וממו לא צולמו ונקווה שגם לא יצולמו.

ooOMoRoShOoo

New member
../images/Emo59.gifוואי לאנשים משעמם בחיים

הם מחפשים את הדרכים הכי שפלות להביא כסף

מסכנים המעריצים../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אבל מה הם מאמינים..כאילו עד שלא מראים להם שיש קלטת לא צריך לשלם כסף.

Hadas 87

New member
חחחחח המעריצים לא שילמו כסף!

זה אתר שמקבל כסף לפי כמות האנשים שנכנסים אבל זה שהאנשים שנכנסים משלמים! חחחח איך הם ישלמו בדיוק דרך המחשב? רק דרך פרטים של כרטיס אשראי אפשר ובאמת נראה לך באמת שהם יתנו מספר כרטיס אשראי רק בשביל לראות סרטון באנטרנט? חח

0r15

New member
חח 9 מליון אדיוטים שחשבו באמת שיש

קלטת כזאת עם הייתה זה ברור שדולסה וממו לא היו יושבים בשקט.תבינו הם לא שילמו הם רק נכנסו לעמוד של הקלטת באתר ובעלי האתר עשו כסף על כל אדם שנכנס לאתר.יש אתרים כאלה שעל כל דם שנכנס אתה מקבל סכום מסויים.ולמי שאמרה שלא ניתן לשלם באינטרנט טועה אני שילמתי מלא פעמים באינטרנט דרך כרטיס אשראי של ההורים במיוחד במכרזים של וואלה חח.

עדיD

New member
מה אתם מבואסים?????????

המעריצים לא מסכנים אלה דולסה וממו שחשבו שזה קיים בטח דולסה מזה נכנסה לקריזה!!! מסכנה מזל אבל ממש מזל שזה לא באמת!

ליrann

New member
איזה תותחים חחחחח הם ידעו בדיוק

איך למשוך את הזבובים.חחחחחחחחח

איזה מבעס זה בטח כל החרמנים

התבעסו חחח מגיע להם רצו להציף לדולסה וממו חח

rotemsror

New member
איזה מזל שהם לא צולמו באמת

מגיע לכל החרמנים החסרי חיים שציפו לצפות בקלטת

00rr

New member
לכל הבנים משתתפת בצערכם חחחחחחחחחחח

מה חשבתם שדולסה מטומטמת ,עם היא הייתה שוכבת עם ממו במלון בטח ובחט זה לא היה עם חלון פתוח ובטח ובטח לא בקומת קרקע חח

sshayy

New member
תאמת גם אני היתי נכנס עם היה לי

קישור מי לא רוצה לראות את דולסה ב''ריקוד'' שכזה

למעלה