עידכונים לכולכן על המצב והמון תודות

inbarker

New member
עידכונים לכולכן על המצב והמון תודות

כנראה שהשתן של קים היה אזעקת שוא עכשיו בסוף שבוע אני רואה שהכל תקין שתן וצואה, כנראה שבגיל הזה גירוים סביבתי הרבה יותר מעניין מאמא.....לפעמים כמובן לכל מי שנתקלת בשביתת הנקה אנא ממכן אל יאוש ולך אמא של איתמר זה ממש לא גמילה זה גירוי סביבתי + ונוסחת הפלא היא פטמה עם זרימה איטית כמו זו של אוונט כדי שהלסתות ימשיכו לעבוד חזק ולא יחלשו להנקה ובכלל מי שצריכה יעוץ בנושא אני רווית נסיון במצבים אלו והכי חשוב לא להשבר ולהכנע לתת בקבוק להיות חזקים זה תקופה וזה עובר... אז שוב המון תודה לכולכן אתן מקסימות....ומתי יש מפגש ? פספסתי

ענבר חמודה טוב לשמוע דברים

טובים... לגבי איתמר זה ממש מוזר היום הוא ינק וגם בלילה כרגיל (כל שעתיים) אבל עכשיו לפני כמה דקות הנקתי אותו והוא ממש ממש צרח וכעס ובכה... בקיצור ניסתי וניסתי והוא ממש כעס אז לא היתה לי ברירה הילד צורח הכנתי בקבוק הוא בלע 120 ונרדם!!!! מה אני אעשה? אריב איתו? אני מקווה שיעבור לו ממש לא בא לי לוותר על הנקה אבל אם זה מה שהוא ירצה? מי אני ?

הילהל

New member
הי אמא של איתמר

יש רשימה כ"כ גדולה של סיבות אפשריות למה הוא לא רוצה לינוק: כאבי שיניים, אוזניים, שינוי הורמנלי אצלך (וסת? הריון?) שמשנה את טעם החלב, משהו שאכלת שמשנה את טעם החלב, מתח אצלך שמשדר לו "לא נעים להיות כאן" (אולי מתח שנוצר אחרי שסירב לינוק מסיבה אחרת), ירידת חלב איטית (שווה לנסות לעסות את השד לפני הנקה ואז יתחיל לזרום איך שיצמד אליך) ועוד ועוד. ומה שחשוב: הכל בר שינוי ואין סיבה להפסיק. והכי חשוב להרגע
כמו שכבר סיפרתי בעבר יונתן עשה לי שביתתת הנקה היסטרית, עד שנשברתי ונתתי בקבוק בבכי. ויממה אחר כך פתאום הוא חזר לעצמו. לכי תדעי מה הציק לו.מקווה שיסתדר לכם מהר.

למעלה